Averia x70 h5 12.12.2014.

Zaczęty przez Paran0ya, Listopad 03, 2014, 05:06:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedWind

Cytat: Chumba w Grudzień 13, 2014, 04:50:01 PM
Cytat: Cytryna w Grudzień 13, 2014, 02:44:14 PM
Cytat: Chumba w Grudzień 13, 2014, 02:10:36 PM
Zobaczymy ile dni postoi wasze 11k online cudo. Stawiam na tydzień jak zawsze. Trzeba być głupim żeby na takie coś iść, każdy serwer z online 100+ jest od razu zabijany przez Stalone ddosem.

Czekaj twierdzisz ze każdy serwer z online 100+ jest od razu zabijany przy czym jesteś świadom że ten serwer ma 11k online i twierdzisz ze postoi tydzien dobrze rozumie Twoja wypowiedz?:) Jeśli tak to ja mam pytanie co ma serwer z onlinem 100+ wspolnego z serwerem online 11k ? :D   OMG?:D

Em... na przykład to, że oba będą atakowane do skutku aż online spadnie do 0 albo admini sami je zamkną? 11k online to miał przed atakami ponoć, nie wiem nie interesuję się serwerami na których jest tyle pospólstwa że nie ma gdzie postawić private store żeby nie usiąść tyłkiem na twarz kogoś innego. Na takim serwerze chyba tylko mocno opłacony dotacjami hero wyróżnia się czymś z tłumu. Graveland w szczycie swojej wielkości w 2006 miał online sięgający 600-700 max i w układzie z tamtych czasów jest uznawany przez wielu za niedoścignioną legendę. Grając na takim 600-700 nikt nie powiedział, że to jest mało graczy. Było wystarczająco dużo, żeby nikt nie musiał prosić się o party czy klan i wystarczająco mało, żeby większość wiedziała do których graczy się tam lepiej nie zbliżać.

Poza tym powinniście mieć świadomość jak online typu 11k jest w 70-80% naciągany i fałszywy.

Śmieszy mnie twoja wypowiedź bo taki serwer 100 online ma szansę postać dużo dłużej niż serwer 11.000 online. Na serwerze 100 online ludzie czekali po 2-3 miesiące na znalezienie rozwiązania na ataki Ddos bo po prostu czuli się tam dobrze, znali wszystkich, panowała specyficzna atmosfera i ustabilizowała się hierarchia (tego możesz nie zrozumieć jeżeli twoim głównym wywoływaczem erekcji jest PK na 1000 osób których nie znasz). Na serwerze 11.000 jest non-stop spam na czacie, 100 krzyków "plis adena" jednocześnie i jednego czego tam się można nabawić to ochoty na skasowanie lineage 2, a jak zaczną się ataki to online spadnie do 100 w ciągu tygodnia, przy czym zapewne już jak spadnie poniżej 2000 to admin zamknie serwer bo nie zarobi.

po prostu lubisz grać na serwerach z niewielkim online ;p 4k+ to online jaki kiedys był na  offie, i najlepiej gra sprawdza się ekonomicznie z takim właśnie online - odpowiednia skala podaży i popytu

jakoś nie daję wiary że przy online 300+ łatwo znajdziesz pt :D

RaMi

85 Dreadnaugh LF melee CP, pm "RogerTango ingame albo tu ;p

krawmar1

na takim też nie znajdziesz pt, tylko cp mogą coś zdziałać randomki zara quituja i wracaja na eu

RedWind

:D ogolnie jest tylko kilka int klanów ;p polskiego klanu jeszcze nie zauwazylem /xD

Paran0ya

Cytat: Chumba w Grudzień 13, 2014, 04:50:01 PM
Cytat: Cytryna w Grudzień 13, 2014, 02:44:14 PM
Cytat: Chumba w Grudzień 13, 2014, 02:10:36 PM
Zobaczymy ile dni postoi wasze 11k online cudo. Stawiam na tydzień jak zawsze. Trzeba być głupim żeby na takie coś iść, każdy serwer z online 100+ jest od razu zabijany przez Stalone ddosem.

Czekaj twierdzisz ze każdy serwer z online 100+ jest od razu zabijany przy czym jesteś świadom że ten serwer ma 11k online i twierdzisz ze postoi tydzien dobrze rozumie Twoja wypowiedz?:) Jeśli tak to ja mam pytanie co ma serwer z onlinem 100+ wspolnego z serwerem online 11k ? :D   OMG?:D

Em... na przykład to, że oba będą atakowane do skutku aż online spadnie do 0 albo admini sami je zamkną? 11k online to miał przed atakami ponoć, nie wiem nie interesuję się serwerami na których jest tyle pospólstwa że nie ma gdzie postawić private store żeby nie usiąść tyłkiem na twarz kogoś innego. Na takim serwerze chyba tylko mocno opłacony dotacjami hero wyróżnia się czymś z tłumu. Graveland w szczycie swojej wielkości w 2006 miał online sięgający 600-700 max i w układzie z tamtych czasów jest uznawany przez wielu za niedoścignioną legendę. Grając na takim 600-700 nikt nie powiedział, że to jest mało graczy. Było wystarczająco dużo, żeby nikt nie musiał prosić się o party czy klan i wystarczająco mało, żeby większość wiedziała do których graczy się tam lepiej nie zbliżać.

Poza tym powinniście mieć świadomość jak online typu 11k jest w 70-80% naciągany i fałszywy.

Śmieszy mnie twoja wypowiedź bo taki serwer 100 online ma szansę postać dużo dłużej niż serwer 11.000 online. Na serwerze 100 online ludzie czekali po 2-3 miesiące na znalezienie rozwiązania na ataki Ddos bo po prostu czuli się tam dobrze, znali wszystkich, panowała specyficzna atmosfera i ustabilizowała się hierarchia (tego możesz nie zrozumieć jeżeli twoim głównym wywoływaczem erekcji jest PK na 1000 osób których nie znasz). Na serwerze 11.000 jest non-stop spam na czacie, 100 krzyków "plis adena" jednocześnie i jednego czego tam się można nabawić to ochoty na skasowanie lineage 2, a jak zaczną się ataki to online spadnie do 100 w ciągu tygodnia, przy czym zapewne już jak spadnie poniżej 2000 to admin zamknie serwer bo nie zarobi.
Ten koleś to troll czy tak serio :D? bo Chyba mamy post roku na forum xD
Zapytaj kilku osób z tego forum co averia zrobiła z dexem ^^ Stalonek przy nich to płotka :D Poza tym on nie strzeli sobie w kolano ^^

perfecT

jak wpisuje haslo cyfrowe po założeniu postaci dostaje DC i tak w kółko... jakieś rady?
http://scr.hu/2iqw/uve3k

heewit

usuń system i zro update jeszcze raz.

perfecT

updatera nie mozna sciagnac wiec system od nowa wkleilem i dalej to samo

RaMi

perfecT

naprawione o launcher poprosiulem na forum :P   btw. mozna zangielszczy alt +b ?   + questy i rozmowy z npc
dobra jakies pt /ts ? podeslijcie na pw ... od ktorego lvla mozna pmy pisac

RaMi

.cfg i zmien jezyk na eng.

Sl3py

RaMi

Dreadnaught 85, subskills, vesper set, weap 150 lf const melee pt.

perfecT

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

perfecT

tyr full vesp lf cp :) dowolne godziny grania przez święta ;)
prosze o jak najszybszy kontakt bo samemu to lipka nie gra

Volcano

Perfect, mógłbym prosić o tego launchera o ile go masz? mam ten sam problem co Ty.
A i również szukam cp postacie którymi mogę pograć to Glad,HE,SR

perfecT

Volcano

perfecT

dawac, dawac ludzi nie brakuje
''peszek