Zbroja i bron A grade dla Glada

Zaczęty przez Zychu, Marzec 02, 2006, 04:45:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Volko

stun wszystko moze zakucic :) tak jak i sleep rzucany przez Sps w DC robie z SoM z SA Acumenem  :(

Feanor

A co byście powiedzieli na glada w Nightmare Heavy z Elysianem? Ma skille na blanty, ma skille na heavy, z tarcza będzie nawet ładnie dmg odbijał...

W Nightmarze Light mały bonusik Vampirica, też się może przydać...

Tallum Heavy - duży atk.spd, +2str, myślę że jeden z lepszych setów...

Maj heavy - 2 do STR i 4 % do p.atk., w zasadzie bonus taki sam jak u Maj Light czy Plated Leather... (4STR to u Human Fightera 8% p.atk)
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

Ryltar

CytatMaj heavy - 2 do STR i 4 % do p.atk., w zasadzie bonus taki sam jak u Maj Light czy Plated Leather... (4STR to u Human Fightera 8% p.atk)

CytatUpper and lower armor. Produces the following effects when worn with a majestic circlet, majestic gloves and majestic boots (heavy armor): P. Atk. +4%, Accuracy +3, Stun Resistance +50%, STR+2 and Con-2.

Cos namieszales z tym majestic.

Buldozeer

moze nie na temat, ale to ladownie broni co jest do roznych skili potrzebne to jak naladoje do poziomu 4 a skil wymaga poziomu 2 to 2 razy udeze???

Carollo

Nie, uderzysz po prostu z większą siłą.

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Koni

Ostatnio zacząłem sobie grać na serverku 30x, żeby potestować tu i ówdzie :)

Gladem A grade: Na mobki używam heavy majestica, bo w lighcie nie mam aż tak dużego evasion, a jak dostane hita to po 300 leci. Na pvp wręcz przeciwnie w light armor dobrze się gra - duży ewasion, a i niezłe staty mozna wyciągnąć np. w Light Dark Crystal.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

micart

a jakie tatoo'sy proponujecie dla glada?? myslalem nad ladowaniem w str ale z czego tu odejmować..:/ trudny wybór... pierwszy raz gram gladiatorem i nie wiem co mozna sobie odpuscić w nim...

Koni

Ja mam dyesy takie:
+2 STR -2 CON
+2 DEX -2 CON
-5 INT +4 WIT
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->