L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dexter69

W hb kamalole byly jeszcze w glebokiej dupie takze nie wiem o czym wy piszecie.
Mage >>>>>> all i w sumie tyle.
Faktem jest, ze ruskie i tak najchetniej cisnely arczerami wtedy, ale to inny stan umyslu, no i korean style 24/7.

kHRYSTAL

Cytat: Dexter69 w Grudzień 24, 2014, 12:29:30 AM
W hb kamalole byly jeszcze w glebokiej dupie takze nie wiem o czym wy piszecie.
Mage >>>>>> all i w sumie tyle.
Faktem jest, ze ruskie i tak najchetniej cisnely arczerami wtedy, ale to inny stan umyslu, no i korean style 24/7.

w sumie przez 2 strony mowilismy to samo co ty przed chwilka napisales, lol

Dexter69

Dlatego napisalem, ze nie wiem o co ta gadka przez 2 strony, skoro to oczywiste jest i nie ma o czym klepac tyle :o
Wez se zapisz gdzies na scianie nad monitorem, zeby do mnie nie pisac, bo to, ze jestes uposledzony wie i tak juz kazdy z forum poza toba, wiec nie musisz za kazdym razem jeszcze nam tego udowadniac.

kHRYSTAL

uposledzony? a co ja takiego napisalem? jak masz zamiar wyzywac to lepiej opusc ten topic i daj ludziom kulturalnie porozmawiac

Cytat: Dexter69 w Grudzień 24, 2014, 10:56:27 AM
Dlatego napisalem, ze nie wiem o co ta gadka przez 2 strony, skoro to oczywiste jest i nie ma o czym klepac tyle :o

no to skoro "nie ma o czym klepac tyle" to po co napisales o tym samym kolejnego posta? gdzie tu sens, gdzie logika

bula

a ja myslalem ze to dlatego ze wtedy rerollowanie nie bylo jeszcze tak popularne a archerow mieli od czasow c4/IL

kHRYSTAL

Cytat: bula w Grudzień 24, 2014, 12:50:23 PM
a ja myslalem ze to dlatego ze wtedy rerollowanie nie bylo jeszcze tak popularne a archerow mieli od czasow c4/IL

otóż to

kHRYSTAL

Cytat: sternik w Grudzień 23, 2014, 03:44:42 PM
A jak berserker ?:D

od 15:23 jest pov berserkera, filmik z retaila, kronika hb

https://www.youtube.com/watch?v=HNnmIhbekXo#t=15m23s

a tutaj pov trickstera, też z retaila

https://www.youtube.com/watch?v=KsCeNxj_LgI

Tabulator

dobo vs zlokob. Kto wygra ? A może ktoś trzeci ? Ptaszki ćwierkają, że wybierają się BMF, ruch na forum u KaeLa ( nie dawajcie mu gm' a ! )

kHRYSTAL

Cytat: Tabulator w Grudzień 25, 2014, 10:38:54 AM
dobo vs zlokob. Kto wygra ? A może ktoś trzeci ? Ptaszki ćwierkają, że wybierają się BMF, ruch na forum u KaeLa ( nie dawajcie mu gm' a ! )

oboje (dobo i zlokob) staraja sie przyciagnac inne klany wiec poczekajmy do startu bo cos czuje ze moze nas ktos jeszcze zaskoczyc swoja obecnoscia ;p

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Grudzień 26, 2014, 02:15:52 AM
BMF na to gowno nie idzie

uwazaj na slowa, sam grales ostatnio na gownianej averii a ares skakał po jakichś serwerach z 300 online (swoja droga sam przeciez mowil ze uwielbia hellbounda)

Gandam

kto gral na averi? xD ostatni moj serwer to Polski OFF, ale widzę moja legenda nie gaśnie i wciąż tworzą się nowe plotki

Aeore Healer 97 Lilith

Kenzo

Gandam - 20 letni pryszczaty nerd którego legenda nie gaśnie ! 

Jestem pod mega wrażeniem "członku thenebrae"

pozdro poćwicz :)

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Grudzień 26, 2014, 02:54:46 AM
kto gral na averi? xD ostatni moj serwer to Polski OFF, ale widzę moja legenda nie gaśnie i wciąż tworzą się nowe plotki

no i co klamiesz? widzialem i slyszalem twoj glos na frapsie z averii, wyjdz z tego topicu pls nie chcemy tu plebsu ;s

Gandam

WOW WOW  to nawet zdobyli próbkę mojego glosu  :o zawstydzacie mnie

Tenebrae*

i slusznie bo jest czego  :afro: te cebulaki   :oops:

p.s.
slaby serwer, slaby online. moze cos ugracie  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

sternik

slaby serv  bo...
slaby online bo.. 
serv jeszcze nie wstal a ty juz wiesz wszystko ? xD
pare dni temu  BMF pisali, ze ida na ten serv, moze sie juz cos zmienilo

Tabulator

Zobaczyli jakie klany się zadeklarowały.Rola shielda im może nie pasować. No cóż tutaj w topce by nie byli :(

kHRYSTAL

Gandam szczena ci opadnie jak sie okaże ze jednak bmfy z aresem na czele przyjda tutaj grac co? bo przeciez masz g** do powiedzenia w tym klanie i w ogole nie rozumiem po jakiego ch** wypowiadasz sie w jego imieniu.

Cytat: Gandam w Grudzień 26, 2014, 12:07:10 PM
p.s.
slaby serwer, slaby online. moze cos ugracie  hahaha

a ty cos kiedys ugrales ze smiesz sie do kogos tak odzywac? (poza polskimi serwerami ofc)

serwer jeszcze nie wstal a ten mowi ze slaby online, no trzymajcie mnie kurva ;d

kHRYSTAL

Cytat: Tabulator w Grudzień 26, 2014, 12:35:19 PM
Zobaczyli jakie klany się zadeklarowały.Rola shielda im może nie pasować. No cóż tutaj w topce by nie byli :(

dokladnie, bmfy przeciez nie maja szans z ooc/tempest, ale moze chca w końcu zaczerpnac dobrego competition wiec wcale bym sie nie zdziwil gdyby tu przyszli ;d

sternik

Na  RF  itp servach pisza, ze nie ma wyzwania i pvp a teraz kiedy maja wyzwanie ( dobre klany) juz nie ida na serva  ? :D
Bylo by to troche dziwne :P

Dickert

lol. grałeś na averii z drikim. może niedługo, ale jednak.

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 26, 2014, 12:36:18 PM
w ogole nie rozumiem po jakiego ch** wypowiadasz sie w jego imieniu.

czujesz ta hipokryzje?  :noob:

a ty cos kiedys ugrales ze smiesz sie do kogos tak odzywac? (poza polskimi serwerami ofc)
karpetowalem krzykaczy podobnych tobie w zasadzie wszedzie, nie tylko na polskim offie  :D

serwer jeszcze nie wstal a ten mowi ze slaby online, no trzymajcie mnie kurva ;d

za to ty wiesze ze bedzie w -_- duzy  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

btw skoro opcja edytuj sprawia ci trudność to wiele nie powinienem oczekiwać

Cytat: sternik w Grudzień 26, 2014, 12:46:26 PM
Na  RF  itp servach pisza, ze nie ma wyzwania i pvp a teraz kiedy maja wyzwanie ( dobre klany) juz nie ida na serva  ? :D
Bylo by to troche dziwne :P

a czemu oni na RF nie przyszli? Co to za randomowe klany zeby za nimi podążać? BMF gra na innym serwerze i nie widzie powodu by nagle musieli lecieć bo ktoś z was te słabiutkie klaniki ocenił za "konkurencje"

Cytat: Dickert w Grudzień 26, 2014, 12:55:02 PM
lol. grałeś na averii z drikim. może niedługo, ale jednak.

aaaaaaaaaaaa no tak! faktycznie. A co robilem w sobote tydzien temu? bo slabo pamietam a widze wiesz lepiej :D

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

jedyne co potrafisz to robić gównoburze na forum, elo

Dickert

do niczego się nie doczepiam, po prostu nie wiem czemu mówisz nieprawde jak to nic nie zmienia :D whatever. W sumie kogo to obchodzi? ;)

Tabulator

podaj jeden eu klan silniejszy od tych słabiutkich ooc i tempestów
nie tylko ja jestem ciekaw twojej odpowiedzi :)