L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Costey

Cytat: Tabulator w Grudzień 26, 2014, 08:15:58 PM
podaj jeden eu klan silniejszy od tych słabiutkich ooc i tempestów
nie tylko ja jestem ciekaw twojej odpowiedzi :)

tenerabe

nawrot

kHRYSTAL

Cytat: nawrot w Grudzień 27, 2014, 02:08:32 AM
jakieś info co do Startu?

prawdopodobnie poczatek stycznia, ale;

You can expect a live date announcement from us in the coming week.

Have a happy and safe holidays!

Sincerely,

L2Citadel Staff

Gandam

Cytat: Costey w Grudzień 26, 2014, 08:50:51 PM

tenerabe

Tenebrae to na początek. Dlugo by wymieniać, a święta i czas wolny wam sie kończy  :beksa:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Grudzień 27, 2014, 03:07:51 AM

tenerabe

Tenebrae to na początek. Dlugo by wymieniać, a święta i czas wolny wam sie kończy  :beksa:

nie wiem po co sie w ogole wtraciles do rozmowy jezeli gowno masz do powiedzenia w sprawie bmfow i tym gdzie będą grac, a jesli ty nie masz zamiaru grac na citadeli bo konkurencja cie przerasta to prosze cie opusc ten topic z laski swojej i oszczedz ludzi tych swoich sucharow z dupy, dziekuje

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 27, 2014, 04:24:50 AM
Cytat: Gandam w Grudzień 27, 2014, 03:07:51 AM

tenerabe

nie wiem po co sie w ogole wtraciles do rozmowy jezeli gowno masz do powiedzenia w sprawie bmfow i tym gdzie będą grac, a jesli ty nie masz zamiaru grac na citadeli bo konkurencja cie przerasta to prosze cie opusc ten topic z laski swojej i oszczedz ludzi tych swoich sucharow z dupy, dziekuje

najpierw probojesz zrobic sztuczna reklame temu slabemu serwerowi, mowiac ze BMF mysli o tym by tutaj zagrac, a gdy ktos pozbawia cie zludzen to wytykasz ze to kogos nie dotyczy, bo nie chce tam grac hahaha hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

Stannis

sternik

Gandam troll 1 klasa xD
dalej nie napisales czemu bedzie to slaby serv ani nie odpisales na zadne pytanie.
Ciekawi mnie czy az tak sie nudzisz, ze wbijasz na forum trollowac, czy grasz na jakims servie, ktory moze stracic online przez otwarcie citadela.
a BMF planowalo tutaj grac
Ares555QQ ; we was waiting for l2citadel but new glory days is coming out so some of us is going to play pvp there, but muhamed party is still playing(raidfight) until l2citadel

Shiffer.

Cytat: Stannis w Grudzień 27, 2014, 12:52:08 PM
bmf'y były by reklamą?  :shock:

Też mnie dziwi ten wniosek.

BTW. Jakby kogoś to interesowało, w co wątpie. Grają na dexie glory days x3 atm.

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Grudzień 27, 2014, 12:41:59 PM
najpierw probojesz zrobic sztuczna reklame temu slabemu serwerowi, mowiac ze BMF mysli o tym by tutaj zagrac, a gdy ktos pozbawia cie zludzen to wytykasz ze to kogos nie dotyczy, bo nie chce tam grac hahaha hahaha

przecież to nie ja napisałem że bmfy tu będą grać baranie tylko Tabulator, naucz się czytać
a poza tym mówiłem ze ooc,tempest > bmf więc nie wiem jaką oni mieliby niby być reklamą, no chyba że dywanów [iykwim]

xRelapse

Wszyscy tak kochają HB i w ogóle, stara szkoła, ojeju, a większość tego forum skończy na 79  hahaha

kHRYSTAL

Cytat: xRelapse w Grudzień 27, 2014, 02:45:15 PM
Wszyscy tak kochają HB i w ogóle, stara szkoła, ojeju, a większość tego forum skończy na 79  hahaha

tak juz jest na hb/gracii ze wiekszosc ludzi ktorzy graja solo bez cp/klanu koncza na 79 bo jest za ciezko, i nie widze w tym nic smiesznego

aci30

Witam widze ze ten serwer jest w fazie beta ale nie można zalogować się. Czy jest wiadomo kiedy bedzie start ??

kHRYSTAL

napisałem parę postów wyżej:

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,55823.msg673662.html#msg673662

a zalogowac sie przeciez mozna, musisz tylko zalozyc konto w game panelu a pozniej w nim zrobic konto do gry

Stannis

11 cp z Tribunali się wybiera ( eu grupa o.O ). Brzmi to bardzo niewiarygodnie.
Ale fajnie się czyta ich flejmy ze zlokobem :)

kHRYSTAL

Cytat: Stannis w Grudzień 27, 2014, 09:25:47 PM
11 cp z Tribunali się wybiera ( eu grupa o.O ). Brzmi to bardzo niewiarygodnie.
Ale fajnie się czyta ich flejmy ze zlokobem :)

pytanie tylko ilu z tych grup gralo na ostatnim rpgu, jesli malo, to prawdopodobnie nie jest to fake, no ale zobaczymy

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

przerobione z offowych gracii final, dla ciebie moze byc java bo i tak sie gowno znasz na tych plikach

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 28, 2014, 01:06:58 PM
przerobione z offowych gracii final, dla ciebie moze byc java bo i tak sie gowno znasz na tych plikach
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

teraz mam juz pewnosc ze ten serwer jest gówno wart :D

Aeore Healer 97 Lilith

sternik

gowno warte to jest twoje zdanie i opinia :)

kHRYSTAL

nie po to siódmy miesiąc robia bete zeby taki noname jak ty ktory nigdy nie osiagnal endgame'u na zadnym porzadnym serwie mowil czy ten serwer jest wart czegos lub nie, jesli cos jest tutaj gowno warte to tylko i wylacznie twoja opinia ktora kazdy ma w dupie

kolejne klany deklaruja gre tutaj, wczoraj tribunale, czekam na bmfow, a ty gandam placz dalej dziewczynko

xRelapse

Aż zajrzałem na forum, serio? Tyle ludzi na forum niby w ostatnich 5h a tylko 18 topików w dziale klanów i CP? Ktoś chyba bajeruje z tym online na forum bo przy takim to byłoby mnóstwo topików o brakujących slotach, grupach.

Druga sprawa, HB super fajnie, może w 2008 roku, pewnie większość nawet nie wie jak duże różnice są między takim np GF a HB.
Brak wielu skilli, brak TW, brak vitality, lab, instancji, o ile dobrze pamiętam to nawet common items były dopiero w GF, przy retailu update do HB był rewolucją bo było to nowe, ale z perspektywy czasu, teraz gdy ludzie są przyzwyczajeni do TW, vita to pewnie wielu nawet nie ma pojęcia jak duże to są różnice i co zastaną na tym Waszym hellboundziku.

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 28, 2014, 02:13:49 PM
wczoraj tribunale, czekam na bmfow, a ty gandam placz dalej dziewczynko
Tribunale nigdzie nie idą, to jest jakiś troll, w BMF mam kilku znajomych i też się nie wybierają, zapytałem specjalnie dla Ciebie, Oni nawet w L2 nie grają jako klan.

kHRYSTAL

Cytat: xRelapse w Grudzień 28, 2014, 02:16:23 PM
Aż zajrzałem na forum, serio? Tyle ludzi na forum niby w ostatnich 5h a tylko 18 topików w dziale klanów i CP? Ktoś chyba bajeruje z tym online na forum bo przy takim to byłoby mnóstwo topików o brakujących slotach, grupach.

odpowiedz jest bardzo prosta - nie ma jeszcze ogloszonej daty startu, podobno maja to zrobic na dniach

teraz gdy ludzie są przyzwyczajeni do TW, vita to pewnie wielu nawet nie ma pojęcia jak duże to są różnice i co zastaną na tym Waszym hellboundziku.

powiedz to ludziom ktorzy graja/maja zamiar grac na l2classicu
na forum jest kilka tematow w ktorych ludzie pokazuja jakie sa roznice miedzy hb a gf, wiec nie boj sie, ludzie beda swiadomi

Tribunale nigdzie nie idą, to jest jakiś troll, w BMF mam kilku znajomych i też się nie wybierają, zapytałem specjalnie dla Ciebie, Oni nawet w L2 nie grają jako klan.

nie wiem czy jest to fake, kiedys mialem dostep na ich forum jak jeszcze gralem u nich na rpgclubie, teraz nie mam dostepu ale widzialem w ostatnich postach ze cos pisali o citadeli, nastepnym razem zrobie ssa i wrzuce
a co do bmf - z tego co wiem to tam z 1/2 quitnela i nie gra juz w l2, ale to nie zmienia faktu ze ares skakal niedawno po serwerach i pisal ze czeka/uwielbia hellbounda wiec moze wpadnie z jakas mala grupka, kto wie

xRelapse

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 28, 2014, 02:27:42 PM

odpowiedz jest bardzo prosta - nie ma jeszcze ogloszonej daty startu, podobno maja to zrobic na dniach
Ale co ma do tego data? Logiczne, że ludzie przed startem szukają zazwyczaj i wtedy jest największy wysyp tematów a tutaj dział klanów/cp świeci pustkami, dorabiasz sobie jakąś teorię, jak serwer się zapowiada ciekawie to jest masa topików, tak było zawsze, tutaj tego nie ma na chwile obecną i jest to bardzo dziwne, ale życzę Ci i innym żeby to się zmieniło.
No i jak wspomniałem Tribunals i BMF też możesz sobie odjąć.