Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

likas

nie tam, już nie jestem studenciakiem, więc czasu nie ma, a jak lecą takie banhammery to jak tu wylevelować postać :D

blacktyger

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

likas

praca, praca i jeszcze raz opieprzanie się :P, na core sobie pykam, ale bez spiny

Arimas

xRelapse dostał prezent w postaci statusu moderowanego (nie mylić z moderatorem :D )
Wesołych świąt.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dickert

aha jak gość ciśnie sobie bekę z ludzi nawet ich nie obrażając i nie wyzywając to się do niego trzeba dowalić, ale jak durgi gość rzuca mięsem i daje się w tak żałosny sposób sprowokować to jest ok?

Cytat1. Nie używamy wulgaryzmów w stosunku do innych osób i nie nadużywamy ich.
[...]
4. Nie piszemy tekstów obraźliwych, opryskliwych, nie karmimy trolli.
[...]
itd. itp.

W sumie to forum jest martwe, więc whatever, ale jak się już się bawisz w moderatora to przynajmniej trochę sumiennie to rób. No offense.

/Arimas: Gorąco polecam opcje "Zgłoś do moderatora"

Vraghor

ja tam nie wiem za co xrelapse wam podpadl :/ trollowanie to trollowanie ale nie widzialem zeby kogos obrazal
retired

Dickert

Dokładnie. Fajnie, że jest opcja zgłoś, ale to jest dodatek. Od tego jesteś, żeby sprawdzać czystość forum, a nie tylko przeglądać raporty. lol.

PepsiQQ

Cytat: Vraghor w Grudzień 28, 2014, 09:36:26 PM
ja tam nie wiem za co xrelapse wam podpadl :/ trollowanie to trollowanie ale nie widzialem zeby kogos obrazal

dlugo sie 30 wbija ??

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Futerko

Z tego co ja widzę to nie dostał bana, tylko jest moderowany, trolling w jego przypadku jest kiepski i wkurwiający, do tego przeinacza tłumaczenie tekstu, który dla kogoś może być ważny.

darkmelody

Vraghor

CytatWitam!

Obawiam się że Pana zaskoczę ale odpowiem Panu nawet po polsku. Rzeczywiście parę dni temu zastosowaliśmy sankcje wobec wielu postaci w związku z używaniem nielegalnego oprogramowania. To nie jest związane z tym, że konta nie są założone i wykorzystywane w Rosji (choć zgodnie z naszym Regulaminem nie obejmujemy terenu Polski). W Pańskiej sytuacji jedyne co moge Panu poradzić - wysłać zgłoszenie ze szczegółami do słuzby wsparcia technicznego po angielsku (choć, podkreślę to raz jeszcze, według naszego Regulaminu możliwy jest tylko język rosyjski). W związku z językiem obcym nie moge Panu zagwarantować, że dostanie Pan szybko odpowiedź na zgłoszenie.

Z poważaniem,
Kamelia
retired

Vraghor

retired

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Vraghor

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 29, 2014, 08:56:06 PM
w full party na 25+ lvlu leci po 6 expa/4 sp i 3 adeny z moba, calkiem sporo
haha ta jasne :) na tym lvl w full party dostajesz jakies 0.05% za moba a adeny leci po 10-20, zalezy gdzie bijesz - to akurat na ol'mahumach ale sa lepsze spoty jak orc camp czy kilka innych gdzie mozna tluc aoe
ogolnie z expem nie ma problemu, przynajmniej do 40lvl - problem jest z adena, dlatego sporo osob expi wolno bo jada na 2 konta - z krasiem i z mainem, w tej kronice spoiler to prawdziwa maszynka do robienia kasy i zrobienie go jako pierwszej postaci z buferem na drugim koncie jest naprawde madrym rozwiazaniem.
https://www.youtube.com/watch?v=BH6fhUIsYFs 1-14 w 5h , ja kolejne postacie z bufem na plecach i sprzetem potrafilem zrobic 1-19 w jakies 12h ciaglej gry

Cytat: Redbox w Grudzień 29, 2014, 08:28:13 PM
czyli czekasz na l2 eu
chwilowo tak - jak mnie odbanuja to pewnie bede gral na ru, jak nie to startuje na classic eu , z doswiadczeniem nabytym na ru mysle ze pojdzie mi calkiem sprawnie :)
retired

Judasz

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 30, 2014, 12:43:44 AM
na innym streamie widzialem ze ktos dostaje 4-8 expa w full pt, nie pamietam tylko na jakim spocie

tutaj dvp w full pt na 25 lvlu dostaje ~10 expa i ~5 sp, no i fakt, robia aoe, ale tak czy siak jest to w chuj malo https://www.youtube.com/watch?v=dsDH8mKdxfw

Ja tutaj widze, ze dostaje ~200-400 expa a nie 10

roli

Być może kolega oglądał strima, jak 9 osobowe party 12 lvlowców biło keltiry :P

kHRYSTAL

no przepraszam, mala pomyleczka ;d ta cyrylica mnie zgubila

RedWind

dziś, może jutro pojawi się ta wyczekiwana informacja :D mam nadzieję, że nie będzie ona brzmiała : "Tak, otworzymy serwer L2 EU Classic". A pojawią się jakieś dodatkowe informacje - np spodziewany termin preordera ;p
ciekawe czy nie będą się też wykręcali czasem potrzebnym na dokonanie tłumaczenia  ;p Jeśli otworzą w marcu to już będzie dobrze

:afro:

PepsiQQ

Cytat: Vraghor w Grudzień 29, 2014, 10:07:35 PM
Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 29, 2014, 08:56:06 PM
w full party na 25+ lvlu leci po 6 expa/4 sp i 3 adeny z moba, calkiem sporo
haha ta jasne :) na tym lvl w full party dostajesz jakies 0.05% za moba a adeny leci po 10-20, zalezy gdzie bijesz - to akurat na ol'mahumach ale sa lepsze spoty jak orc camp czy kilka innych gdzie mozna tluc aoe
ogolnie z expem nie ma problemu, przynajmniej do 40lvl - problem jest z adena, dlatego sporo osob expi wolno bo jada na 2 konta - z krasiem i z mainem, w tej kronice spoiler to prawdziwa maszynka do robienia kasy i zrobienie go jako pierwszej postaci z buferem na drugim koncie jest naprawde madrym rozwiazaniem.
https://www.youtube.com/watch?v=BH6fhUIsYFs 1-14 w 5h , ja kolejne postacie z bufem na plecach i sprzetem potrafilem zrobic 1-19 w jakies 12h ciaglej gry

Cytat: Redbox w Grudzień 29, 2014, 08:28:13 PM
czyli czekasz na l2 eu
chwilowo tak - jak mnie odbanuja to pewnie bede gral na ru, jak nie to startuje na classic eu , z doswiadczeniem nabytym na ru mysle ze pojdzie mi calkiem sprawnie :)

W sumie nie ma tragedii, takiego kraska i ppka zrobic na botku bdzie mozna;d

Vraghor

CytatУважаемый пользователь!
Если Вы твердо уверены в том, что Вы (и другие пользователи, имевшие доступ к Вашему аккаунту), не использовали стороннее ПО, то мы можем провести проверку Вашего компьютера, но Вы обязательно должны учесть следующие моменты:
1) Компьютер должен быть именно тот, с которого Вы осуществляли доступ к игре в момент блокировки. Если Вы предоставите доступ к другому компьютеру, мы ничем не сможем Вам помочь, и проверка не будет произведена.
2) Компьютер должен быть именно в том состоянии, что был на момент запуска игры, когда игровой аккаунт был заблокирован.
3) Если Вы передавали доступ к аккаунту и вашему игровому персонажу соответственно, и стороннее ПО использовал тот, кому Вы дали доступ, мы ничем не сможем Вам помочь.
4) Если операционная система была переустановлена или восстановлена, или иным образом изменена, мы ничем не сможем Вам помочь.
Санкции могут быть изменены исключительно в том случае, если мы обнаружим в логах системы защиты бота, а по факту бота на компьютере нет, и он никогда не запускался. Любые попытки обмана Администрации, введение в заблуждение, предоставление недостоверных данных сделают невозможным дальнейшее расследование вопроса.
Для начала Вам нужно выполнить следующие действия:
1)  Создать нового персонажа.
2)  Войти в игру с Вашего компьютера, который использовался непосредственно перед блокировкой персонажа. Напоминаем, что любые изменения системы компьютера недопустимы и сделают проверку невозможной.
3)  Находиться в игре минимум 15 минут.
4)  Указать в ответе на данное сообщение Имя персонажа точную дату и время входа в игру.
Если мы увидим, что в логах системы защиты обнаружен бот, то мы дополнительно сообщим о необходимости проверки Вашего компьютера. После Вашего согласия на проверку наши специалисты запросят дополнительную информацию. Для проверки потребуется программа TeamViewer, последней версии.
retired