Duale

Zaczęty przez MANIAK, Czerwiec 25, 2006, 01:12:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MANIAK

mam ważne pytanie ide na woriora a pozniej na gladiatora i mam do was takie pytanie co trezba zrobic zeby chodzic z dwoma mieczami napiszcie co trzeba zrobic ktrok po kroku plz
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Nefryl

Kupujesz dwa miecze (np. 2 x Sabre), idziesz do kowala i "skuwasz" je w duale.  Listę możliwych mieczy, z których można zrobić duale można zobaczyć u kowala. Tak to bodajże wygląda.

MANIAK

a kowal to blackmistrz ????a i tylko w duale mozna skuwac miecze grade ??????

Nabuchodonozor

Nie Blackmistrz tylko Blacksmith . A drugiego pytania nie kapuję , ale postaram się rozwiać twoje wątpliwości. Duale robisz tak jak napisał Nefryl , na większości serwerów można łączyć tylko miecze , lecz znajdują się także takie na których można zrobić dual blunty , daggery . Najgorsze duale możesz zrobić z 2 Saberów , nie ma duali no grade
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

MANIAK

o to mi chodziło dzięki

Nefryl

I uważaj, niektóre duale złożone np. z mieczy D grade mają czasem wyższy Grade (np.C)

Dual Daggers, dual blunts...jak dobrze, że ja grałem na retailu  :P

~Armagedon~

byc moze ale podwojne bronie sa bardziej prawdopodobne...
tylko podwojne miecze... phi !! tez mi realit... :P
(a skoro mozna czarowac z tarcza to z 2 ksiazkami tez bedzie mozna ^___^ )

WhiteSantiel

a i potrzebujesz odpowiednią ilość crystal d grade
WhiteSantiel
Elven Mistic
lvl 10

Nabuchodonozor

A tak z ciekawości to po co mu te kryształy D grade , bo się z czymś takim nie spotkałem.
Acha i ludzie piszcie w sygnaturce na jakim serwerze gracie bo to ułatwia odpowiedzi , dostaje się odpowiedzi od ludzi z serwera na którym się gra i są one najbliższe prawdy.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL