KLAN help ,,,,,,,,LOOK>>>>>>> PLZ

Zaczęty przez grandzi:), Czerwiec 24, 2006, 06:44:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grandzi:)

KLAN help
MAM KLAN 3 LVL .... i nie wiem jak zrobić aby był obo taki obrazek... wiem że to brzmi głupio ale ja na serio potrzebuje pomocy....
po 1

z jakiej stronki można ściągnąć takie emotikony.. a jak sie robi  własne to musi być dokładnie 16x12 czy może być troche inaczej np 15x10???
po 2

jak już mam wybrany emotek to jak mam go umieścić do klanu??? tzn wiem gdzie crest coś tak( nie moge sprawdzić w grze bno jest down a nie pamiętam nazwy) tam klikam i trzeba woisac coś.. dowiedziałam się że tam trzeba wpisać gdzie zapisany dany obrazek to np   D:\emotek ale nie da sie w grze zrobic            
 \   tylko / no i jak mam tam to wpisać help :(

Tyr

Poszukaj na forum!!!! było z 300 razy! :)
Lineage 2 Classic EU

a jak mam napisać w szukaj?? emotki bo nmie wiem jak to sioę nazywa w lineage :/ sorry za pisanie istniejących tematów:(

serdel

Cytat: grandzi:)a jak mam napisać w szukaj?? emotki bo nmie wiem jak to sioę nazywa w lineage :/
Te emotki w lineage nazywaja sie crestami.

1) upewnij sie ze crest jest zapisany jako BMP 256 kolorow wymiary 16x12 pix
2) wladuj ten plik luzem na dysk C: nie w zadnych katalogach itd
3) w grze w ustawianiu cresta wpisz sciezke c:/nazwapliku.bmp

To chyba jakos tak bylo.

wielkie dzięki a znasz jakies ciekawe stronki z czyms co mogloby byc takim crestem? bo pytalam kumpli w lineage to albo nie pamiętają albo nie wiedzą:(

eSkel

---------- 18:10 25.06.2006 ----------

weszłam w te stronkę i ściagnęłam obrazek sobie zapisałam na C..  ( nie w żadnych folderach) i wpisuje w  set crest:  C:/35.bmp i nic o co chodzi jak ściągane ze stronki to powinnna być odpowiednia ilość kolorów bo rozmiar jest odpowiedni:/    i tak normalnie pisze sie C:\ kreska w 2 strone w lineage nie ma znaku tylko takie W z kreską... nawet tego prubowałam help ...
a może trzeba sprubować D:.... bo grę mam na D zainstalowaną???
już nie wiem co mam robić

---------- 18:16 ----------

weszłam w te stronkę i ściagnęłam obrazek sobie zapisałam na C..  ( nie w żadnych folderach) i wpisuje w  set crest:  C:/35.bmp i nic o co chodzi jak ściągane ze stronki to powinnna być odpowiednia ilość kolorów bo rozmiar jest odpowiedni:/    i tak normalnie pisze sie C:\ kreska w 2 strone w lineage nie ma znaku tylko takie W z kreską... nawet tego prubowałam help ...
a może trzeba sprubować D:.... bo grę mam na D zainstalowaną???
już nie wiem co mam robić

Beatronix

prawdopodobnie crest nie jest zapisany w 256 kolorach, wejdź w jakiś program (paint) i zapisz obraz ponownie  zapisz jako-> na lewo od anuluj masz w jakim foramcie ma byc zapisane weź w bmp 256 kolorów (czy jakoś tak) i z to dopiero wżucaj w grze

Tyr

na HOZONE i WARCRY mają obrazki w palecie 24kolorów :/
Lineage 2 Classic EU

już wiem o co chodzi.. na painta i zapisać jako 256 kolorów bmp i jest cool... DZIAłA :)       txs za pomoc

Tyr

zamykam ! A wystarczyło poszukać na forum!
Lineage 2 Classic EU