Staty Destro

Zaczęty przez Yoker, Maj 07, 2006, 06:01:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

Jak macie destro to proszę wrzućcie gdziekolwiek screeny ze statami i zapodajcie tutaj link, jakbyście mogli to cały (żeby było widać equip) imię możecie zamazać jeśli czujecie taką potrzebę. Obojętnie jaki lvl, obojętne buffy i broń (byle tylko nie hero S +87...), chce tak z ciekawości zobaczyć staty tego potwora
Dzięki

Yoker

No co jest nikt nie gra destro? Myśle o graniu nim (pierwszy raz) i chciałbym sobie pooglądać jego staty

Raiden

kurde miałem gdzies sporo screenow- lvl 55( z buffamie i bez) ale miałem formata i padło- poszukam moze u kumpla na hdd są

Yoker

Shaman

poszukaj na  www.lineage.warcry.com  bylo tam tego pelno i pewnie jeszcze cos zostalo ;)

Raiden

hmm moze troche nieaktualne- Yoker jak jeszcze chcesz te screeny to wal pw

NightBird

Staty destro:

Rasa: Orc
Klasa: destro
Kolor skóry: Zielony
Znaki szczególne: duzy i zielony
HP: Duzo
MP: Malo
Def: bardz dobry
P.atk: Dobry
Atk.spd: wolny
Speed: wolny

innych nie mam :D
ale mozna wbic na high rate serwer i porobic
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Raiden

dobra staty destro na bufie(propetha lvl ~60lvl) w bw heavy i z great swordem + focus -włączony dodatkowo skill rage zwiekszający p.atk i zmniejszający p.def, skille frenzy i guts również

postać ma 56 lvl na serwerze infinity( dragony)nie jest zbugowana (cośtam drake ostatnio schrzanił chyba fatal strike ale to jest aktywny i napewno pasywne działają)

tutaj najwiekszy krytyk jaki udało mi się wyciągnąć na mobach ( char ma oprucz buffow propa dodatkowo tańce bladedancera) i dodać należy że ten krytyk dostał doomknight który ma 65 lvl czyli 65- 56= 9 lvli różnicy

ps. mój destro ma 2 tatoo jeden +12% p.atk, -8% atk. speed, -8% p.def, drugi +8% atk. speed, -8% p.def, na tym screenie nie ma żadnych buffow ani swoich skillów włączonych, zdjęte także tatuaże( na poprzednich screenach były założone)

ps2. jeśli ktokolwiek chciałby jakieś screeny destro z innym armorem lub bronią( na razie dysponuje tylko bgrade) prosze pisać

Arthas

<<< najwiekszy krytyk jaki udało mi się wyciągnąć na mobach

<< jeszcze wiekszy krytyk na tych samych buffach, i na tym samym moobie :P

Raiden

dzieki arthas-  screeny mi się pomyliły( już naprawione)

Yoker

Wielkie  dzieki, choc teraz mam jeszcze wiekszy klopot... Co robic, destro czy tyranta... Dziekuje bardzo za screeny

Bled

Zalezy na hight rate Destro a na lov to nie weim ;]

Raiden

tyrantem grałem kiedyś ale bardzo szybko mi sie znudził ze wzgledu na dosyć małą obrone i mimo wysokiego atk. speed małego p.atku. Praktycznie jedyną przydatną umiejętnością był slow (cripple) który był przydatny przy laniu rb z klanem.

osobiście bardziej polecam Destro

Shaman

a ja polecam nie robić offtopa...
dyskusje na temat tyrant vs destro jest gdzie indziej ;)