Gran Kain

Zaczęty przez Furnier, Styczeń 22, 2015, 10:33:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Furnier

Hej, mam pytanie jak trzyma się serwer? Rozważam właśnie powrót do L2 i myślę czy by tam nie zacząć, ale na twitchu z tego co widzę brak kompletnie ludzi z poza rosji. Czy są tam jakieś international klany lub chociaż pojedyńcze CP? Czy idzie się chociaż z częścią ruskich dogadać po angielsku? Kolejną sprawą są systemy płatności, który z nich jest najprostszy/najbezpieczniejszy?

tajemniczy1988

platnosci masz opisane online 5k gra sie fajnie ruskie kminia angielski

Furnier

A czy startując łukiem muszę robić na start spoila? Bo widzę finansowo trochę ciężko to wygląda? A jeszcze jak sprawa z populacją internacional?

sobek

Cytat: Furnier w Styczeń 22, 2015, 11:32:04 AM
A czy startując łukiem muszę robić na start spoila? Bo widzę finansowo trochę ciężko to wygląda? A jeszcze jak sprawa z populacją internacional?

Kasy sie nie zarabia , spoil jedyna opcja.

Inna sprawa nikt nie uzywa shotow wiec nie trzeba mieć dużo adeny.

ShobuPL

Niestety jest bardzo mało ludzi "international" moim zdaniem. Jak jakiegoś spotykałem w grze to wlaśnie szukał klanu, który nie będzie ruski. Nie jestem pewien czy klan ph nie jest jedynym albo jednym z niewielu klanów international.

Furnier

Więc jak ogólnie oceniacie serwer? Warto teraz (2msc po starcie) zaczynać tam grać, czy może lepiej zabić gdzieś czas na jakimś prywie i czekać na classic eu?

ShobuPL

Osobiście nadal grałbym na classicu, jednak bardzo zainteresował mnie pewien priv, nie wykluczam jednak powrotu do classica kiedyś, lub gdyby priv nie wypalił.

tajemniczy1988

Gra na classicu jest wymagajaca i tyle.