L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kHRYSTAL

online dobije niedlugo 2k+, jak na europejski serwer to duzy sukces

Dexter69

eldaSensei

can not resolve hostname  :oops: ktoś może mi jakoś pomóc?

beta mi śmigała, teraz chce włączyć i taki błąd. Nie działa mi uptejter i nie moge zrobić ani full check ani nic, nie wiem wtf.

POMOCY  :oops:

vilsar

JamesDoakes

http://l2online.info/
1.4k
jak na serwer reklamowany pol roku, wypada gorzej niz l2j h5ki z maxcheaters ;p

Costey

ShobuPL

kHRYSTAL

u ruskich 3 w nocy, strona serwera lezy od kilku godzin(ddosy), 1.5k to dobry wynik, jutro bedzie 2k+

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 23, 2015, 11:48:59 PM
u ruskich 3 w nocy, strona serwera lezy od kilku godzin, 1.5k to dobry wynik, jutro bedzie 2k+

hahaha hahaha
gosc ktory twardo twierdzil ze ten serwer nie bedzie bazowac na ruskich teraz twierdzi ze 1.5k tylko dla tego ze w rosji jest 3 :D MISTRZ  hahaha
za maly online, ja grac nie bede.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

1.5k online bez dualboxow i offline shopow to malo?!?! na swoim polaczkowym offie miales mniej, a mimo to tam grales, buraczku

Salamon

Czemuż to nie można duala na starcie? Hmm tak zgadywałem 1.5k żywych graczy daleko nie byłem
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

kHRYSTAL

bo ddosuja

kazdy mowil ze bedzie 2k+ i sie to potwierdzilo, z boxami/shopami bedzie 2.5k+

m3too

kHRYSTAL

Cytat: m3too w Styczeń 24, 2015, 12:36:08 AM
Online nie przekroczył 1,5k

bez dualboxow i shopow, zywe 1.5k, jutro bedzie 2k+ z boxami i reszta

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 24, 2015, 01:06:24 AM
Cytat: m3too w Styczeń 24, 2015, 12:36:08 AM
Online nie przekroczył 1,5k

bez dualboxow i shopow, zywe 1.5k, jutro bedzie 2k+ z boxami i reszta

lol co z tego ile bedzie boxow w grze? graczy wciaz bedzie tyle samo  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Dexter69

kHRYSTAL

im wiekszy online tym wiecej ludzi jest zainteresowanych, to chyba logiczne?

jak ludzie slysza 1.5k, to nie za bardzo im sie chce w ogole zaczynac, co innego jak slysza 2.5k+

JamesDoakes

nie chciałbym być złym prorokiem, ale zainteresowanie nie powala...
12sta następnego dnia, a online mniejszy o 200 :P

Estrian

Nie każdy ma wolne soboty księciunie. Co niektórzy pracują a nie się obijają  !!  :D

Rickert

Jezeli ludzie na startu serwera nie maja czasu na gre, tak jak Wy to mowicie to boje sie zapytac co sie stanie na tygodniu xD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

blacktyger

Ja pierdole w co wy gracie? Sciągacie w ogóle jeszcze klienty tych serwerów, czy tylko odświeżacie online :D? Tak jakby serwry 5k+ nie padały w tydzień, a te under 1k nie trzymały się miesiącami. Jak przebieg w autach - chcecie być oszukiwani, bo zamiast spojrzeć prawdzie w oczy to lepiej poczytać słodkie kłamstwa. Żenua z tą licytacją o 200 ppl +/- ..
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

vilsar

Matahari

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 24, 2015, 12:02:59 PM
im wiekszy online tym wiecej ludzi jest zainteresowanych, to chyba logiczne?

jak ludzie slysza 1.5k, to nie za bardzo im sie chce w ogole zaczynac, co innego jak slysza 2.5k+

Nie no nie mam nic do tego serwera bo go na oczy nie widziałem ale jak widzę ciebie hejtującego każdy inny serwer(zwłaszcza rosyjskie) to chciałem ci tylko napisać żebyś się wreszcie określił co do online liczonego z boxami i shopami bo na każdym kroku jak ktoś inny coś podobnego napisze to wkracza wszystko wiedzący Khrystal co ma kontakty do wszystkich adminów i gm-ów na każdym serwerze i z nimi rozmawia po czym odpowiada na każde nurtujące graczy pytania, a jego pozycja w CBŚ i CIA pozwala mu na wnikliwe przeglądanie serwerów pod względem korupcji, a przede wszystkim grał na każdym serwerze po kilka miesięcy.

P.S Powtarzałem ci już to kilka razy, ze możesz poprosić o usuniecie konta któregoś admina i przestać z siebie robić kretyna.

Zawi

a wiecie co mnie najbardziej irytuje ?? płacz tych wszystkich popaprańców ! psioczą, że online taki i owaki, że nie grają bo nie ma ludzi :/ nosz kurwa, zamknijcie mordy, wbijajcie i grajcie, to online podskoczy o co najmniej  1k, bo tylu was IDIOTÓW niestety jest  !

nie grając sami działacie na szkode serwera, na którym chcieliscie grac ... i w tym tkwi cały problem wszystkich prywatnych serwerów ! bo ludzie zamiast grać, wolą na forum pierdolić kocopoły o online !
Ziemia to pudło,  w którym żyć trudno
Jeden ma wszystko, drugi ma gówno
Pierwszy się śmieje, drugi traci nadzieję
Nie sądź mnie kurwo, nikt z nas sędzią nie jest