Nanna x75 Interlude lineage.ru start:23 Styczeń 2015 19:00 (+3 UTC)

Zaczęty przez yabadabadu, Styczeń 18, 2015, 04:19:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jar0

Lokson

Był jakiś problem z loginem tak z dwa razy przed godziną 20, a teraz to już sam nie wiem co się wydarzyło :)

Matahari

Cytat: Lokson w Styczeń 23, 2015, 08:53:39 PM
Był jakiś problem z loginem tak z dwa razy przed godziną 20, a teraz to już sam nie wiem co się wydarzyło :)

typowe problemy jak zawsze na starcie trudno się dziwić

Lokson

czy dziś ktoś ma jakieś problemy z zalogowaniem? bo ja nie mogę się dostać na serwer mimo że na stronie jest online ~1k ludzi ;/

Krafczyk

srv jest offline a a dziś będzie ponowne officialne otwarcie.

Jar0

Cytat: Krafczyk w Styczeń 24, 2015, 08:21:45 AM
srv jest offline a a dziś będzie ponowne officialne otwarcie.

Gdzie to wyczytałeś?? tak tylko pytam.

Lokson

ZagralBym

A o ktorej to otwarcie?
Edit: juz wyczytalem 20+3 reopen, szukam jakies nolife CP :D

MostDope

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Matahari

Cytat: ecconom w Styczeń 24, 2015, 04:15:00 PM
o ktorej ??

o 19:00 start według twitcha i na rosyjskim forum jest napisane 21:00 +3 GMT

Zastanawiam się czasami dlaczego lineage.ru współpracuje z dex-em(bo dex z negatywna ogólnie opinią na temat adminów pokazał właśnie jak się robi grand opening...). No chyba to polega na tym że finanse trzyma lineage.ru a dex jest po to żeby eu community ściągać. Wszystko wskazuje na to, że odnośnie tego serwera dex miał więcej do powiedzenia niż zwykle i wyszło jak wyszło ale jak dzisiaj rosyjscy admini się wezmą za otwarcie to można być dobrej mysli bo oni nigdy nie mieli z tym problemów.

Lokson

i co działa wam serwer? bo u mnie mimo prób klikania login nie mogę się dostać...

Muse

Jaki jest prawdziwy online bo w ten na stronie ponad 10k trudno mi uwierzyć . I są jakieś polskie lub eu klany czy ru/ro opanowały wszystko ?

SkuRi

siema, chcialbym pograc ale mam problem,
2015.1.25 13:49:53
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1899 MHz with 3979MB RAM
Video : No Video

General protection fault!

History: FFileManagerWindows::CreateFileReader <- appLoadFileToString <- FConfigFile::Read <- FConfigCacheIni::Find <- FConfigCacheIni::GetString <- UObject::LoadConfig <- (PlayerController None) <- UClass::Serialize <- (Class Engine.PlayerController) <- LoadObject <- (Class Engine.PlayerController 140273==140273/2805231 133173 7100) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.erty Engine.PlayerController.ClientHearSound.Id NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine Gdy odpalam okienko wyskakuje takie cos, ktos moze wie jak to ogarnac ;/

sebus7

Flavia

Cytat: Muse w Styczeń 25, 2015, 09:49:23 AM
Jaki jest prawdziwy online bo w ten na stronie ponad 10k trudno mi uwierzyć . I są jakieś polskie lub eu klany czy ru/ro opanowały wszystko ?

jak na razie rekord byl 1843 online
http://l2online.info

darkmelody

Cytat: Flavia w Styczeń 25, 2015, 04:09:33 PM
Cytat: Muse w Styczeń 25, 2015, 09:49:23 AM

jak na razie rekord byl 1843 online
http://l2online.info
Strona pokazująca online z dupy. Wiarygodna jak liczniki na lineage.ru, które teraz są przekręcone na 18k online xDDDDDDDDDD  :D

Matahari

nie wiem o ile jest przekręcony licznik(napewno z 12k ale wisi mi to) ale ta strona ni jak się ma do stanu obecnego bo 1800 na dex-ie w tym momencie to chyba się coś nie zgadza o.O

kHRYSTAL

a nie pomyslales ze screen moze z byc sprzed kilku godzin?

teraz pokazuje ze jest 2k

Matahari

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 25, 2015, 08:20:56 PM
a nie pomyslales ze screen moze z byc sprzed kilku godzin?

teraz pokazuje ze jest 2k

czyli 2k i serwer jest heavy i ledwo loguje dualboxa?

perfecT

darkmelody

Cytat: Matahari w Styczeń 25, 2015, 08:13:14 PM
nie wiem o ile jest przekręcony licznik(napewno z 12k ale wisi mi to) ale ta strona ni jak się ma do stanu obecnego bo 1800 na dex-ie w tym momencie to chyba się coś nie zgadza o.O
Na stronie lineage.ru licznik jest przekręcony o dokładnie 10 razy.