[L2J] L2 Redemption - H5 x15 - 6.02.2015

Zaczęty przez l2redemption, Styczeń 24, 2015, 02:49:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Asgota

my gramy w godzinach 19-24. jak komuś te godziny odpowiadają zapraszamy :D

Asgota

myślę bardziej nad 9 osobową ekipa + ew jakieś dodatkowe osoby gdyby kogoś nie było (co się często zdarza...)

Co do klas myślę 2 x BP, 1x OL reszta kto co woli. Jak się zorientujesz ilu z was gra na 100% napisz mi na PW, podaj też wasze klasy :)

BTW. załatwię TS3 jak będzie potrzeba.

Dag3ts

Cadek

gra ktoś tu?? bo na komendzie .online pooć jest 10k+ ale w to nie wierzę proszę o pw jeśli ktoś ma checi jakieś cpt tworzyć lub jakaś klasa im brakuje

Asgota

Powiem tak, Server fajnie się utrzymuje, online tez fajny ale administracja to snoby które nawet nie raczą odpisać na pm/petycje dot. bota, buga etc...

Pliki są z dupy... Jak ktoś chce zaczynać to TYLKO Necro i SH mają tu sens...

Oto filmik z testowania debuffów na tricku 10MIN SPAMU SKILLI! nic nie weszło :)

https://www.youtube.com/watch?v=Mwl4bk-xLFo

Jak tego nie naprawią w ciągu 2 dni to nie ma sensu tu grac...

PS> Do tego jak napisałem post na forum w którym zamieściłem filmik i wymieniłem niedziałające skille, post usunięto :D

M3dium011

hehe przez 10 min żaden stun ani inny de-buff nie wszedł :D dobre

Asgota

Wczoraj pisał admin że poprawili i zmiany będą po restarcie w nocy, rano testowaliśmy od nowa i wszelkie Rushe wchodzą 1/20 bez resistów, Violent Temper trochę jeszcze za słabo, ale Disarm będzie już OK.

Cadek

To gra ktoś tu jeszcze czy wszyscy zrezygnowali ?? i czy nie lepiej iść na jakiś stars.eu lub inny server jednak Cartel I Tales nie za bardzo mi pasuje.

konopia

wlasnie GM cos robi wylaczyl server na 2-3h mozliwe ze cosik poprawiaja

Asgota

Mam nadzieje że cos z tym zrobią...

Takie tam na poprawę humoru :D http://rghost.net/8DsltKL2j/image.png

Znalezione na forum servera, a myślałem że już nic mnie nie zaskoczy :D

konopia

Cadek

:] jak u was wygląda temat farmy adeny ?? :P bo ja na tą chwilę na ketrze próbuje troszkę uzbierać na sprzęt A :]

Asgota

Ogólnie to tutaj jest wszystko zjechane :D

Na DV dropią wind stony z drakosów :D itd.
W GC moby to porażka grałem na rpg x3 i Fire stony lepiej leciały... Do tego Leagul który agruje połowę salki gdy się go tylko dotknie... 2H farmy w GC i 15 Firestone dla porównania na RPG 2h 50 Fire stone :) Raty rpg 3 tutaj drop 10 O.O

Pytam się W-T-F?

konopia

Asgota

Niech nawet będzie zrobiony dla cukierków, ale kurcza skille to jednak podstawa tej gry, resztę się przeżyje.

Enchant skilli tez nic nie zmienił, wbiłem Impact na razie na 10 i nic.

Sokol

Fail server, w giran dzisiaj ktos wyrzucał found sety +6 full atr i bronie. Pełno botow na soa/it/fog a gm zrobił limit w delusion żeby boty tam nie farmiły... Fake online, może z niecałe 2k osob tam gra. I ta dotacja od pierwszego dnia, nie mam nic przeciwko ale by mogli tydzień lub 2 po starcie ją otworzyć. TO samo co l2 C****l, gm chwile poudaje że coś naprawia, a za miesiąc bedzie otwarcie nowego servera pod inna nazwą, norma :)

Duda

Bo to akurat serwer od Stalone :D L2Cartel= L2Holiday= L2Tales= L2Redemption... Stalonek sprzeda Ci wszystko:D Pewnie dodatkowy skill z innej profy 50 euro:) Nic nowego:D

QmQ

Cytat: Duda w Luty 09, 2015, 11:30:02 AM
Bo to akurat serwer od Stalone :D L2Cartel= L2Holiday= L2Tales= L2Redemption... Stalonek sprzeda Ci wszystko:D Pewnie dodatkowy skill z innej profy 50 euro:) Nic nowego:D
Achylek+ziomki
zanim cos napiszesz, sprawdz najpierw, Stalone byl na obu gm'em pomocniczym a nie adminem
Cytat: Sokol w Luty 08, 2015, 05:23:13 PM
Fail server, w giran dzisiaj ktos wyrzucał found sety +6 full atr i bronie. Pełno botow na soa/it/fog a gm zrobił limit w delusion żeby boty tam nie farmiły... Fake online, może z niecałe 2k osob tam gra. I ta dotacja od pierwszego dnia, nie mam nic przeciwko ale by mogli tydzień lub 2 po starcie ją otworzyć. TO samo co l2 C****l, gm chwile poudaje że coś naprawia, a za miesiąc bedzie otwarcie nowego servera pod inna nazwą, norma :)

co ci po tej dotacji jak przez gre sobota+niedziela zrobilem 5b + periela, takie eq sie robi w tydzien max

Asgota

Kit z dotą, kit z tym kto jest adminem byle by coś tylko robił. Mnie wk*rwiają tylko pliki.... bo są tragiczne!

konopia

Ak47