critical error przy wlaczaniu

Zaczęty przez zolw_kosta, Czerwiec 25, 2006, 01:12:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zolw_kosta

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1671 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (9131)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

taki o wlasnie i nie wiem o ce be wszystko zainstalowane dobrze zterowniki swierze ..........
gram na dragonnetwork wlaczam i wyskakuje ten error
żółwie górą !!

kebosmen

niestety ale tez kiedys jak szukalem noiwego serwa mialem z tym problem
Mialem normalnie wszystko zainstalowane i bylo ok...tylko ten error przy wlacxzaniu...maja na dragonN jakis problem ale nie wiedza o tym :P  na razie jest raczej niemozliwe zeby rozpoczac tam gre...tez tam chcialem grac...ale znalazlem inny serw

Pozdro!!

Nabuchodonozor

Może najpierw zaktualizuj sterowniki a dopiero potem instaluj grę , L2 czasami tak ma że czasami cośmu odbija i się crashuje.

A z tym DragonN to przesadzacie , kilka dni temu tak na próbę chciałem zobaczyć jak tam jest , ściągnąłem patcha , zarejestrowałem się i bez problemu grałem . To jest problem z waszymi clientami a nie u nich.
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

DJ DaViD

To pisałem Ja

kebosmen

To bardzo ciekawe??...dlaczego do innego serwa wszystko jest z moim klijetem dobrze a tam nie dziala???...poprostu widocznie cos zrobilismy zle :P ...ja gram na innym serwie wiec mnie juz dragonN nie obchodzi.

Zycze wam powodzenia na tamtym sewie :D

DJ DaViD

Wiecie o co biega? Jak dalej to macie, to zainstalujcie od nowa L2 i wykasujcie zawartośc folderu system, po czym wypakujcie tam patchera do dragonneta, i zpatc_h_u_jcie! Mi nic nie pomagało, a to pomogło! ;)

Pozdrawiam
To pisałem Ja

kebosmen

w ten sposob sie zmienia serwy :P  kasujesz folder system i robisz reinstala...i updata z officiala...po czym pat.chu.jesz pachem z serwa na ktorym chcesz grac :D...ja jak szukalem nowego serwa to ciagle musialem kasowac system fol. i pachowac pachem z serwa ktory sprawdzalem...i tak ciagle...az znalazlem cos odpowiedniego...jednym z serwow ktory sprawdzalem byl DragonN...niestety nie dzialalo mi wiec od razu zabralem sie za szukanie innego :D

Jesli chodzi o to dlaczego trzeba usowac system folder to odp. brzmi tak:

"w system folder znajduja sie pliki ktore byly uzywane na poprzednim serwie na ktorym grales wiec jesli ich nie usuniesz to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze nie bd ci dzialac gra na innym serwie, gdyz pliki z starego serwa bd powodowac bledy(to tylko takie info dla newebie, normalnie wszyscy o tym wiedza :wink: )wiec usowamy system folder aby uniknac problemow na starcie przy nowym serwie i zaoszczedzic czasu :D

Byloby tego na tyle 8)

POZDRO!!!

Ameno

Ja tez miałem ten sam błąd w DragonN  :D Kebosmen będę grął na tym servie co ty  :D

sliwa prosze POMUĚżCIE

Wczasie gry na każdej postaci mająca lvl 28 wyskakuje błąd i wyłącza sie gra!
Póżniej już nie da sie uruchomić tej postaci!
OTO TEN BŁĄD:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2195 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 9200 SERIES (6517)

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 1231295488 FArray <- FArray::Realloc <- -1993571712*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

prosze pomużta mam tak usunięte 3 postacie a chce nimi pograć!!!