L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

darkmelody

Cytat: Tabulator w Luty 04, 2015, 09:57:07 PM
Jestem czysty. Przed startem servera zawsze robię format dysku :D Jakiegoś autobana wgrali. Nie tylko ja mam ten problem.
You made my day hahahahah xDDDDDDDDDDD  :afro: :afro: :afro: :noob: :noob: :noob:

Muse

Jak jesteś taki czysty to pisz do supportu zamiast płakać że ci bota zbanowali, a może adene sie sprzedawało ?  :D

kHRYSTAL

Cytat: darkmelody w Luty 04, 2015, 10:24:11 PM
Cytat: Tabulator w Luty 04, 2015, 09:57:07 PM
Jestem czysty. Przed startem servera zawsze robię format dysku :D Jakiegoś autobana wgrali. Nie tylko ja mam ten problem.
You made my day hahahahah xDDDDDDDDDDD  :afro: :afro: :afro: :noob: :noob: :noob:

z czego rzysz? jakby sie tak glebiej nad tym zastanowic to chlopak robi dobra rzecz, l2 jak zadna inna gra bardzo zalezy od jakosci ale tez i pojemnosci danego dysku, wiec formacik ktory by wszystkie smieci oczyscil nie jest takim glupim pomyslem

darkmelody

Tak , uważaj bo format (lub defragmentacja hehe) pomoże w płynności l2 jeśli gra się na talerzowcu 7200 RPM.

kHRYSTAL

darkmelody

Na SSD nie potrzeba żadnych formatów aby płynnie działało jasnowidzu i znafco. Pojmujesz wgl na jakiej zasadzie działa i jest zbudowane SSD że tak pleciesz?

kHRYSTAL

ale tu chodzi tylko i wylacznie o oczyszczenie zbednych plikow, lol

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kHRYSTAL

chyba dostali perma za botowanie ale nie jestem pewien

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

JamesDoakes

tego meh'a ?
http://www.twitch.tv/megustahable/v/3735317
wygląda jakby zebrał 2x wpierdol od jakiegoś party i się już więcej nie logował xD

kHRYSTAL

to bylo tydzien temu, jak dostali bana to mieli ~76lvl

rexl

SSD świetnie pomaga. Ale jeżeli i tak dysk mamy zaśmiecony tak jak ja, to widzę różnicę w działaniu l2. Po za tym W dzisiejszych czasach są już takie fajne ssd że ... Btw. polecam 2x120gb ssd. Jeden na system, drugi na inne gowna. :) Mniejszy niz 120gb by styknął, ale one nie mają takiej prędkości. Można użyć pod l2 tego samego co system, ale jak system coś wczytuje to zauważymy to spadkiem wydajności w l2.

Co do Serwera to polecam. Już dawno nie czułem tego klimatu l2, tak jak na tym serwerze :)

Po za tym szukam ludzi do wspólnej rozgrywki, albo poszukuje jakiegoś INT lub INT-PL klanu.
Aktualnie SH 51 - Karmian + full bizu C + homu z acu. Oraz Boxowo-Aktywny (generalnie postac mej luby, lecz jest ona zajeta i rzadko grywa) SE 51 również z tym samym EQ. Jakby co w grze piszcie do Rexlu.

Shiffer.

Świetny siege o goddard   :D Byłem nie wyexpionym carpetem ale i tak klimat świetny!  :)

OwNeDUp

Tempest + Atoz + Action + Citadela i nie wiem co jeszcze vs 4 pt ;p

NaSzO

OwNeDUp

Gym Team, Columbian pt  i 2  pt zrekrutowane z mniejszym lvlem

JamesDoakes

Cytat: OwNeDUp w Luty 08, 2015, 09:15:23 PM
ile mieliście pt w te 4 klany? :P

NaSzO

OwNeDUp

Cytat: kornes w Luty 08, 2015, 09:48:54 PM
Cytat: OwNeDUp w Luty 08, 2015, 09:15:23 PM
ile mieliście pt w te 4 klany? :P

Nie wiem bo ja jestem z Gym Team ale było ich wpizdu ;p. Siege przegrany ale wole tak przegrać niż zbierać 4 klany po 70 ludzi na 4 pt.

Muse

Cytat: NaSzO w Luty 08, 2015, 09:50:37 PM
Ktos juz zdobyl jakis zamek?

Tempest Rune a AtoZ Goddard
Gludio i Dion failed
Siege na Innadril wlasnie trwa

TadeuszHuk

Jak tam klan Cytadela sobie radzi ? pozdrawiam wszystkich Polakow

NaSzO

Cytadela "troche" dostała od Culubiana klanu (o ile on jest ich liderem) w walce o Innadril.

Shiffer.

Atoz+Cytadela ally wzielo godd dla Atoz. Innadril failed. Nie ma podejscia do wyfarmionych CP + 10/15lvli wiecej od sredniej na tym etapie gry.

OwNeDUp

Cytat: Shiffer. w Luty 08, 2015, 11:22:52 PM
Atoz+Cytadela ally wzielo godd dla Atoz. Innadril failed. Nie ma podejscia do wyfarmionych CP + 10/15lvli wiecej od sredniej na tym etapie gry.

Heheh nie ma podejścia w 2 klany to trzeba w 4. Tempest + action zaorane w Aden przez 1 cp gg.