Spellbucks

Zaczęty przez Nazgul12, Czerwiec 27, 2006, 12:13:43 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nazgul12

Mam nielada problem ze znalezieniem 12 spellbuck oto one
1.Seritor Recharge
2.Seritor Magick
3.Surrender to Earth
4.Solar Spart
5.Solar Flare
6.Energy bulet
7.Mana
8.Surrender to Water
9.Aura Flare
10.Hydroblast
11.Freezing Skin
12.Aura Bolt

Prosil bym o mozliwie najdokladniejsze namiary gdzie co jak po co i dlaczego. W jakiej czesci maly szukac danego miasta albo cos w tym rodzaju plisior pomozcie mi :((((((( Bo mam Spell Singer i niemoge go w pelni wykozystac to jest dobijajace :(

A wlasnie a mozecie mi jescze wytlumaczyc o co chodzi z ta rekomendacja  co ona daje i do czego jest potrzebna ?? bo wszyscy o nia prosza a ja daje i nieweim czy robie dobrze czy nie?? Ona ta rekomendacja daje cos ciekawego ??

Rominek

kksiazki to DropCalculator i do przodu ;)

a recomenacja to znaczy ze ktos CIE poleca :D jak bedziesz meic >40 to zacznie zmieniac CI sie kolor nicku na niebiesko powolo ...  powzyej >50 bedziesz miec blekitny nick :)

a po co to ... hmmm np po to zeby ktos wiedzial ze jestes pomocny albo cos w tym stylu ;)
PLAY:

WATCH:

----

~Armagedon~

a po cholere ci surrender of earth ?? przecie jak usuneli maow karasi to juz to nie jest przydatne...

Polgara

http://www.l2wh.com/menu.php

http://lineage2.stratics.com/

na tych drop kalkulatorach znajdziesz wszystko co ci jest potrzebne a nawet wiecej

Beatronix

armagedon surrender of earth działa tez na roota....

Nazgul12

---------- 00:04 28.06.2006 ----------

wszystkie poddania sie zywiolom dzialaja wiec neiweim o co wam chodzi ?? Mi dzialaja na wszystkie potworki :) dzieki za odpowiedzi :)

---------- 00:06 ----------

Spoko la eja niemam zielonego pojecia jak z tych stronek skozystac :/ do dropow :(:(:(

Molo

Spelbook numer.....

1. Raczej sklep
2. Drop (prawdopodobnie w Enchanted valley)
3. Sklep
4. Nie potrzeba SB do nauczenia się skila
5. Jak wyżej
6. Ten chyba w sklepie
7. Nie wiem czy chodzi ci o Higher mana grain > nie potrzeba SB.
8. Drop w EV > Lilie albo Filne
9. Sklep
10. Drop w enchanted valley
11. Drop w death pass lub pod ivory tower (Shackle)
12. Drop

Książki ze sklepu powinieneś znaleźć jak nie w Gludio to Dion lub Giran.
Spellbooki z dropu są dropione przez różne moby więc z racji że jest późna pora o nie będę szukał bo brat mnie gnębi :P