L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NaSzO

Rzeczywiscie to Culumian pt dobrze wyfarmione jak magowie z mackami s juz biegaja  :D

OwNeDUp

NaSzO

Moj bład, chodziło mi o klan w ktorym on jest.

OwNeDUp

Mamy nagrane trochę walk z siege + walkę na glakim naszym mage pt vs 4 pt tempest ale jeszcze nie wrzucone.

TadeuszHuk

ze tak zapytam ten DickNazibutts clan to nie jest Genocide? pare nickow przypomina mi sie

OwNeDUp

Genocide to nie jest ale mamy parę osób z Geno w cp.

TadeuszHuk

to nie ma co sie dziwic . 60% tego servera to randomy ktorzy nie potrafia zabic mobow a o biciu fragow to nie ma co mowic.

kHRYSTAL

Cytat: OwNeDUp w Luty 08, 2015, 11:45:19 PM
Cytat: Shiffer. w Luty 08, 2015, 11:22:52 PM
Atoz+Cytadela ally wzielo godd dla Atoz. Innadril failed. Nie ma podejscia do wyfarmionych CP + 10/15lvli wiecej od sredniej na tym etapie gry.

Heheh nie ma podejścia w 2 klany to trzeba w 4. Tempest + action zaorane w Aden przez 1 cp gg.

bullshit, tempesty maja 4 (+jedno niewyfarmione), actiony 2, atoz'ow nawet nie licze bo to zwykly carpet

wy mieliscie 4 pt, jedno dwa razy bardziej wyfarmione niz cale tempest, ostatnio colu pisal ze nawet 5 chociaz nie chcialo mi sie tego sprawdzac

OwNeDUp

Tempest - 74 members, Action - 49 members,  LastResort ( alt tempest ) - 29 members to na pewno jest więcej niz 6 pt.

A co do nas to tak mieliśmy 5 pt ale ten typ grzd już nie gra z całym party nie było ich w ogóle na siege.

https://www.youtube.com/watch?v=ylHjdda6h60

kHRYSTAL

czyli idac tym tokiem myslenia to atoz+cytadela mieli minimum 17 cp, bo w ally maja lacznie 158 osob?

dobry jestes

OwNeDUp

Nie powiedziałem że mieliście 100% online i zdaje sobie sprawę że część osób to boxy / akademia ale mimo wszystko mieliście więcej niż 6 cp.

kHRYSTAL

jakim cudem przegraliscie w 5:30 9vs18 majac am+acu+150 i full pt z noblessem na dwa pt actionow w ktorych byly moze z dwa noblessy, bez am150? lol

OwNeDUp

Nie mieliśmy ani jednej AMki z pełnym atri a Action miało 3 pt.

kHRYSTAL

2pt, co nie zmienia faktu ze w jedno pt jestescie dwa razy bardziej wyfarmieni niz te cale szmieszne action

OwNeDUp

Salamon

fedfest po 3 niecałych tygodniach na x5 bez vitality, jak ja kocham tych ludzi bez życia prywatnego.....
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

OwNeDUp

Po prostu mamy sporo driverów w różnych strefach czasowych.

bula

Cytat: Salamon w Luty 13, 2015, 05:07:20 AM
fedfest po 3 niecałych tygodniach na x5 bez vitality, jak ja kocham tych ludzi bez życia prywatnego.....
jak ja kocham ludzi wpieprzajacych sie w zycie prywatne innych, ich sprawa ile czasu graja i w jaki sposob to robia

RedWind

Chyba, też zawitam na tym servie :) Kto tu gra w Cytadeli ? :D

Edit : jednak nie odpale serva bez plików HB :D na chu taki updater ;/

JamesDoakes

masz na ich stronie pełnego klienta do pobrania z ich serwera, więc nie widzę problemu :P

Nuncjusz

to raczej po serwerze  :)  dublowanie bufów  działa plus włamania na gm panel  z tymi zabezpieczeniami  nie da rady się nic zrobić   a na gre od nowa  raczej nikt się nie zgodzi   .

sternik

Jak ktos chce quit'nac to zawsze znajdzie powod

JamesDoakes

Cytat: Nuncjusz w Luty 13, 2015, 07:37:24 PM
to raczej po serwerze  :)  dublowanie bufów  działa plus włamania na gm panel  z tymi zabezpieczeniami  nie da rady się nic zrobić   a na gre od nowa  raczej nikt się nie zgodzi   .
jakie włamania do gm panelu?
poproszę całą historie :D