L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KungLao

Cytat: sternik w Luty 15, 2015, 10:48:31 AM
jak  admini ogarna , to jest szansa
wątpie :)

każdy sie tak napalil na cytadele a tu takie zonki :D ja zapraszam na naszego starego dawnego i dobrego RF'a !

Fresh

RedWind

Cytat: KungLao w Luty 15, 2015, 11:21:33 AM

każdy sie tak napalil na cytadele a tu takie zonki :D ja zapraszam na naszego starego dawnego i dobrego RF'a !

no spr :D ile to hero ma BMF, że tak zapraszacie :D

sternik

A jednak serv sie podniosl,  na RF szkoda isc  admin moze i aktywy ale srednio ogarnety.

Dexter69

Haha mocny ten wywiad XD kryształ broń serwa, bo ludzie beke robią!

Gesendet von meinem Z Ultra mit Tapatalk

KungLao

Cytat: sternik w Luty 15, 2015, 12:39:18 PM
A jednak serv sie podniosl,  na RF szkoda isc  admin moze i aktywy ale srednio ogarnety.
Pokaz mi gdzie Nekys jest slabo ogarniety , po prostu nie  odpowiada ludzią którzy pisza na forum bzdety które mogą rozwiązać sami , albo nie potrafią poczekać :)

70% hero  to BMF ;p

sternik

No np. jak ustawienie  shop zone  xD  , lepiej siedziec Gm'em w giran i kickowac ludzi, ktorzy nie ustawiaja sie w "obowiązkowych" miejscach. A co najwazniejsze to temat  L2Citadel  a nie  L2RF.

KungLao

Cytat: sternik w Luty 15, 2015, 01:08:51 PM
No np. jak ustawienie  shop zone  xD  , lepiej siedziec Gm'em w giran i kickowac ludzi, ktorzy nie ustawiaja sie w "obowiązkowych" miejscach. A co najwazniejsze to temat  L2Citadel  a nie  L2RF.

na offie nie ma shop zone , i tutaj tez nie bedzie ustawionego , poza tym nikt poza nekysem nie moze kickowac ludzi

ale masz racje to l2c nie l2rf zapraszam do tematu na dol

kHRYSTAL

a co ja mam bronić? ruskie shackowaly serwer i tyle w temacie

dwa najwieksze klany dalej graja i raczej maja na to wyjebane, po prostu dobrze sie bawia

sternik

Nie pierwszy i nie ostatni  schakowany serv, kwestia czy admini potrafia szybko zareagowac.
Jak widac online znaczaco sie nie zmienil, wiec to jest na +.

Fresh

Tak się zalogowałem i w Giran przy gk burzliwe dyskusje się toczą, pewien krasnal napisał, że działa dupowanie itemów petem i phx. Prawda ? :)

sternik

na razie to pogloski bez potwierdzenia.  A jakis koles pisze glupoty, bo quituje i zapraszal ludzi na nowego Dragon'a.

Nuncjusz

Cytat: sternik w Luty 15, 2015, 02:25:18 PM
na razie to pogloski bez potwierdzenia.  A jakis koles pisze glupoty, bo quituje i zapraszal ludzi na nowego Dragon'a.

tak jak głupotami było jak informowaliśmy o poprzednich bugach serwer ma za słabe zabezpieczenia można tu bugować do woli :)

Joey

ktoś musi przetestować, więc grajcie jak się dobrze bawicie, po następnym otwarciu w przyszłości może nie będzie bugów itp. ;)

kHRYSTAL

przeciez zadnych bugow juz nie ma, stackowanie buffow gm juz usuneli, a to ze ruskie wlamali sie do bazy to juz inna sprawa i nic z bugami nie ma wspolnego

sternik

Costey

już tydzien temu ludze pisali ze koles z BOPem bije lepiej niż draco bowy , dalej wmawiajcie sobie ze 2h rollbacka i bany uratowały sytuacje :)

kHRYSTAL

wyjebane mam na jakies ruskie cp ktore lecialo na czitach, dostali bana i tyle, jak ejszcze raz sie pokaza (w co watpie) to znowu dostana

wazne ze dwa najwieksze klany jeszcze tu graja i maja zabawe

ShobuPL

Cytat: kHRYSTAL w Luty 15, 2015, 09:43:57 PM
wazne ze dwa najwieksze klany jeszcze tu graja i maja zabawe

Okrojone klany, który bawią się bo nie mają gdzie na razie iść. Nna razie.

Gandam

mówiłem ze serwer długo nie pożyje ....
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

sternik

Ciekawe, tylko na ta chwile  serv zyje  ma sie dobrze

krakuus

Nie dziwie się, że L2 upada skoro jego community to w sporej liczbie niewyżyte 20-kilku latki którym żal dupę ściska gdy tylko coś nie pójdzie po ich myśli i wylewają woje hejty gdzie popadnie.

RedWind

Cytat: krakuus w Luty 16, 2015, 10:55:53 AM
Nie dziwie się, że L2 upada skoro jego community to w sporej liczbie niewyżyte 20-kilku latki którym żal dupę ściska gdy tylko coś nie pójdzie po ich myśli i wylewają woje hejty gdzie popadnie.

Nie, to jest kwestia :
- niewielkiego dopływu nowych graczy;
- braku odpowiedniego dewelopera L2 OFF (innova ;/)
- coraz większej liczby privów; nie idzie w ślad za tym jakość plików;
- "jeśli ja gram na innym servie to Wasz musi upaść";
- L2 idzie w stronę StarWars :)

Dickert

przecież dla was L2 to maksymalnie GF, H5 to już L2-Shiny, a god+ to L2-UltraLaser.

Dexter69