Spellhowler [SH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DarkFalcon

masz racje moim zdaniem Wit nie jest potżebny ale w duzych ilościach

wolny

Niech ktos m powie czy jakis naszyjnik,pierscien, kolczyki moga zwiekszyc cast speed lub sile Speelhowlerowi?????Z gory wielkie dzieki .Pozdrawiam :D

Sengaia

z bizuterii to tylko bizuteria bossow ma takie dodatkowe bonusy.
a cast spd dodaje Baium Ring, a m.atk dodaje Valakas Necklace
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

wolny

Please , powiedzcie mi co mam zrobic zeby zwiekszyc HP, mam juz 58 poziom a HP 1700 :shock: Da sie cos z tym zrobic????

Tyr

Nic nie zrobisz :D chyba że wkleisz sobie symbol dodający hp kosztem m.atk albo cast.spd :P co się nie opłaca... Z reguły walcz tak aby moby do ciebie nie podbiegały :D, a nawet jak zaczną cię klepać to od czego nasz sleep?
Zresztą pamiętaj o tym spelu co wysysasz HP z przeciwników których już ubiłeś :)
Lineage 2 Classic EU

wolny

Hello to znowu ja z pytaniem jaka bron na B grade dla SH????i oczywiscie jak ja zrobic i co jest potrzebne :D Pozdrawiam

Yoker

Z B grade najlepsze bedzie Valhalla SA acumen. Jak ja zrobic mozesz znalezc na stronie oficialnej...

wolny

---------- 19:15 17.06.2006 ----------

A jesli chodzi o A grade ???Moze sie juz na to skusze :D w ogóle to powiedzcie mi co oznacza przy broniach skrot SS i SPS???

---------- 13:56 22.06.2006 ----------

Witam !!! Mam pytanie czy oprócz Tatto of Witch +12 cast speed, mozna gdzies dostac jakies lepsze Tatto dajace wiekszego cast.speeda???

~Armagedon~

jak dla nie spellhowler to m atk a nie aspd... nie robmy ze spellhowlera jakiegos tam wymoczka elfiego o tytuje spellsinger... jak chcecie mieszac tak waze rzeczy jak aspd czy m atk... to bierzcie socra...
jak macie sie mieszac w role poteznego maga mrocznych elfow ktory z brakiem finezji rozpier**** wszystkich jednym ciosem jak usuwacie matak ?!?!?!
(allseron - tego powinni zabronic)

Ryltar

Ja uwazam ze szybkosc rzucania powinno sie zwiekszac buffami lub SA(acumen) albo tymi zlamionymi tatuazami.A tak to jedz w m.atk.Na Lionnie jak gralem to jeden SH na siege mial z setem +9 INT lub 8(nie pameitam ile mial wyciagniete) i tempestem przywalil kilka razy to padlo 20 luda.Huraganem jechal po 6k.

Silverek

Dla SH lepiej inwestowac a cast speed czy m ata??
Każdemu zdarza się być głupcem
przynajmniej przez pięć minut dziennie.
Mądrość polega na tym,
by nie przekroczyć limitu. xD

Bagato

wylacznie m.atack cast speeda podwyszasz tylko SA od broni

jurak

lol
a wiec cast sped podwyzszamy przez Seciki i SA weponka, to na ten M atk nie wiele zostaje :D

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

Art00Det00

Demon's Set + +4INT/-4WIT + +1INT/-1WIT +Broń z SA Acumen i buffki, max damage przy jednocześnie nienajgorszym cast speedzie, minusem jest że w pvp raczej bez buffów nie poszalejemy

Jancia

O ja pitoe... człowieku... nukerowi chcesz WIT'a obniżać? TOTALNA POMYŁKA...
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Bagato

ladnie rozpisze zeby kazdy wiedzial
Set:Demon
Symbole:+4INT/-4MEN + +1INT/-1MEN
Broń:Cgrade - Homunkulus's Sword B-grade - Sword of Valhalla oba z acumenem
nie ma sensu poakowac cast speeda do SH

jurak

ale latwiej jest dostac bron z Emp niz demona glovsy ;]

[swarmers] jurak
[prepare] progress.....

wolny

Hej, powiedżcie mi jedno czy Sword of Valhalla to napewno dobry wybór na b Grade?????Pozdrawiam

~Armagedon~

dodaj emp od SE i dodaj set demon i tatto do m atak i dyes +5 int (rozlozenie na +4 i +1) i jak przyrombie z najsilniejszego ataku i trafi mu sie krytyk to nie bedzie co zbierac... :D

Bagato

Cytat: wolnyHej, powiedżcie mi jedno czy Sword of Valhalla to napewno dobry wybór na b Grade?????Pozdrawiam

Tak, to bardzo dobry wybor jezeli do tej vallhali dodasz SA "Acumen"
mozesz tez nosic SOESa tkory ma wiecej m.atk ale nie ma acumena

~Armagedon~

c garde demon przewyzsza b grade zbroje :P na a grade nightmare

wolny

Ogolnie to sie waham czy wziąć Avandom Robe czy zbroje Dooma na b greda???

~Armagedon~

zostan na demonie (poniekad w aden sa c graty i mozna tam kupic glovesy) i zaoszczedz kase na nightmare...

Koni

SH ma małego casting speeda i powiększanie go dużo nie zmieni. Lepiej postarać się podnieść m atk (Int) żeby mieć naprawdę mocny atut. I tu polecam Doom seta.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

ixi

tak sie sklada ze Doom to najgorszy set b grade, nikt go nie uzywa....

SH ma malego casta ale po zalozeniu dooma (-3WIT) cast mu jeszcze bardziej spadnie i trudno bedzie sie grac.

Ja bym zostal w demonie do pve, do pvp avadon.
Jak juz koniecznie chcesz b grade dla sh (do pve) to wybierz zubei.
Hindemith - SE - Full C5