[L2off] Dex Arion - H5 x5 - 07.03.2015

Zaczęty przez Asgota, Luty 15, 2015, 02:28:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ichigo

GodsKnowWho

vilsar

ma ktoś taką notke w grze jak : we have noticed you are playing wo shield system. Contact or you will banned?

Ak47

Rozwiązałem swój problem ,jeśli ktoś jeszcze miałby problem z odpaleniem l2 na windowsie 8.1 to śmiało pisać priv :)

JohnTravolta

Zapasy jedzenia i picia już robione?  :bump:

Dexter69

17,3 litra red bulla i parę kilo konserw

topadena

Będzie można trochę pograc na jednym serwerze w końcu...

JohnTravolta

Cytat: Dexter69 w Marzec 04, 2015, 11:38:05 PM
17,3 litra red bulla i parę kilo konserw

Zeby CI potem nie wyskoczylo zapalenie watroby :D

Xedric

szukam klanu/ cp dagger, ogolnie gram roznie, zazwyczaj od 20-23, czasami dluzej czasami krocej <praca kobieta> ts 3 jest, wiek :20

TheSlayer951

Szukam CP Glad Tyr lub dagger, gram 16-23 czasami dłużej wiek 20. Jeśli do jutra nic się nie znajdzie to składam cp

NaSzO

O ktorej startuje czasu polskiego? 18?
JAk z boxami? main + 2 czy cos sie zmienilo?

Riku

Zapraszam chetnych  do zagrania na Arion na naszego darmowego ts3
imperiumts3.pl

Amarin

Cytat: topadena w Marzec 05, 2015, 10:00:59 AM

Jak przystało na DEX'a - miesiąc góra dwa, a żeby było ciekawiej 13 marca  wstaje Averia, więc pogracie jeszcze krócej xD
-----=BeMyFrag=-----

vilsar

Cytat: Amarin w Marzec 05, 2015, 08:30:54 PM

Jak przystało na DEX'a - miesiąc góra dwa, a żeby było ciekawiej 13 marca  wstaje Averia, więc pogracie jeszcze krócej xD
co ty chłopcze wiesz o rozmnażaniu mrówek.  Arion to jedyna szansa dla l2

2stowa2

FaaipDeOiad

Rly ? Ktoś poważnie myśli, że to serwer na dłużej ? :D

Dickert

Cytat: vilsar w Marzec 05, 2015, 11:35:01 PM

Po tylu latach powinno się umieć wyrobić konkretne zdanie na temat Dexa. Widzę jednak, że wciąż świat należy do naiwnych ^^.

Amarin

AHAHAHAAHAHAHAHAH  :noob:
-----=BeMyFrag=-----

Krzycholo1

vilsar

Cytat: Amarin w Marzec 06, 2015, 07:06:48 AM

Z czego rzysz ośle.  masz jakiś lepszy serwer od tego? Jak nie to nie pierd*l

AHAHAHAAHAHAHAHAH  :noob:

Amarin

Bawisz mnie Polaczkowy napinaczu.  hahaha
Szkoda mi Ciebie, dlatego nie będę Ci wbijał bo jeszcze zamkniesz się w sobie i kto wtedy Cię zastąpi na stanowisku Polaczkowego Błazna??  A co do DEXA - serwer i tak padnie i wszyscy o tym wiedzą  hahaha

/10%
-----=BeMyFrag=-----

krakuus

Cytat: Amarin w Marzec 06, 2015, 11:45:30 AM
Szkoda mi Ciebie, dlatego nie będę Ci wbijał bo jeszcze zamkniesz się w sobie i kto wtedy Cię zastąpi na stanowisku Polaczkowego Błazna??  A co do DEXA - serwer i tak padnie i wszyscy o tym wiedzą  hahaha

Napinasz to ty się tutaj stary lamusie

/10%

vilsar

Cytat: krakuus w Marzec 06, 2015, 01:04:52 PM
Cytat: Amarin w Marzec 06, 2015, 11:45:30 AM

Napinasz to ty się tutaj stary lamusie
dokładnie, więc wypierd***j się pobawić jajcami bo takie gry Cię przerastają mentalnie i umysłowo trepie. Hejterujesz ten serwer jakby Ci autor tego tematu psa kotletem zabił

/10%

Amarin

Mentalnie to niszczą mnie Twoje posty pełnie błyskotliwych myśli i bogatego języka. Nie potrafisz pojąc słowa krytyka - poczytaj o tym trudnym wyrażeniu w Googlach. Forum jest od wyrażania swojego zdania, natomiast Ty go nie masz ( jak widać) chowasz się za wyzwiskami i wulgaryzmami które i tak spływają po mnie jak po kaczce ( do pomocy zawołałeś kolegę jak widać). Ubrałeś zbroję Polaczkowego Wojownika (xD)  i bronisz serwera który i tak "zdechnie" bo jest to wpisane w nowożytną ( też trudne słowo) historię DEXA. Jesteś jak random który nie wie dlaczego serwery padają. Nie będę Cie wyprowadzał z błędu   :noob: hahaha

-----=BeMyFrag=-----

QRQ

Moje wrażenia po poprzedniej edycji ariona

+Dobre pliki
+Community EU/RU w proporcji 40/60 (teraz  zapewne będzie 30/70).
+Dobry uptime i zabezpieczenia DDoS/Botowe*
+Brak przegiętej doty, brak pay2win
+System aukcji na stronie
+Początkowy online

-90% enchantów pochodzi z Q na 40lvl A Special Order i tony boksów które je klikają.,
-po 2 miesiącach były na serwie 2 latarki vespa +16 (exploit lub zasługa boxów na cubici)
-drop/spoil jest zbyt dobry jak na x5 (szybki przesyt rynku itemami)
-szybki spadek online po ok 1-2miesiącach, głownie przez szybki endgame, kanibalizm dexa własnymi serwami mid rate i c4/interlude które wypuszcza co 1-2 miesiące.
-jeśli chcesz pobawić się na oly/pvp coś osiągnąć i być bliżej topki niż farm botem musisz mieć vipa i kupować ciastka na exp polować na stawiane przez innych
-*boty w gc, nielimitowany multibox

Ogólnie serwer do 2 miesięcy nolife'u i sprzedaży itemków. Bo przy casualowym graniu po zrobieniu tego 85, porobieniu kilku boxów i ogarnięcia eq okazuje się, że nie ma już z kim grać.

Na starym arionie po 6 miesiącach części hero w ogóle już nie było, a połowa to były boxy z 15 walkami. Tak szybko się wyludnił.

TheSlayer951

Cytat: Amarin w Marzec 06, 2015, 05:46:34 PM
Mentalnie to niszczą mnie Twoje posty pełnie błyskotliwych myśli i bogatego języka. Nie potrafisz pojąc słowa krytyka - poczytaj o tym trudnym wyrażeniu w Googlach. Forum jest od wyrażania swojego zdania, natomiast Ty go nie masz ( jak widać) chowasz się za wyzwiskami i wulgaryzmami które i tak spływają po mnie jak po kaczce ( do pomocy zawołałeś kolegę jak widać). Ubrałeś zbroję Polaczkowego Wojownika (xD)  i bronisz serwera który i tak "zdechnie" bo jest to wpisane w nowożytną ( też trudne słowo) historię DEXA. Jesteś jak random który nie wie dlaczego serwery padają. Nie będę Cie wyprowadzał z błędu   :noob: hahaha

Ty raczej powinieneś zapoznać się ze znaczeniem słowa krytyka, bo patrząc na twoje posty to najwyraźniej nie rozróżniasz krytyki od hejtowania, próbujesz być fajny używając słów ktorych sam najwidoczniej nie rozumiesz jechanie po każdym kto ma dobrą opinię na temat serwera to nie krytyka tylko twoja głupota.