[L2off] Dex Arion - H5 x5 - 07.03.2015

Zaczęty przez Asgota, Luty 15, 2015, 02:28:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nobody1

Cytat: QRQ w Marzec 06, 2015, 06:09:17 PM
Moje wrażenia po poprzedniej edycji ariona

+Dobre pliki
+Community EU/RU w proporcji 40/60 (teraz  zapewne będzie 30/70).
+Dobry uptime i zabezpieczenia DDoS/Botowe*
+Brak przegiętej doty, brak pay2win
+System aukcji na stronie
+Początkowy online

-90% enchantów pochodzi z Q na 40lvl A Special Order i tony boksów które je klikają.,
-po 2 miesiącach były na serwie 2 latarki vespa +16 (exploit lub zasługa boxów na cubici)
-drop/spoil jest zbyt dobry jak na x5 (szybki przesyt rynku itemami)
-szybki spadek online po ok 1-2miesiącach, głownie przez szybki endgame, kanibalizm dexa własnymi serwami mid rate i c4/interlude które wypuszcza co 1-2 miesiące.
-jeśli chcesz pobawić się na oly/pvp coś osiągnąć i być bliżej topki niż farm botem musisz mieć vipa i kupować ciastka na exp polować na stawiane przez innych
-*boty w gc, nielimitowany multibox

Ogólnie serwer do 2 miesięcy nolife'u i sprzedaży itemków. Bo przy casualowym graniu po zrobieniu tego 85, porobieniu kilku boxów i ogarnięcia eq okazuje się, że nie ma już z kim grać.

Na starym arionie po 6 miesiącach części hero w ogóle już nie było, a połowa to były boxy z 15 walkami. Tak szybko się wyludnił.

dzieki ci dobry czlowieku za ta opinie, bo po za marnym flame w tym topicu za wiele sie nie mozna bylo dowiedziec. tak nawiasem, to ile czasu byl live poprzednia edycja arion i czy w tej edycji tez bedzie multibox?

xRelapse

Wiecie co mnie bawi na tym forum? Jak większość ocenia serwery i ich żytowność po czasie jaki spędziły tam top klany, bo te mniejsze już się nie liczą i gdy topka opuszcza serwer to jest on już martwy. Super, fajnie, a teraz jedno podstawowe pytanie. Ilu takich "factor'ów" miało lub ma obecnie to forum?  hahaha
To pytanie retoryczne, w L2 nie gram od 3 lat, ale po retailu za tamtych czasów grało się na kilku prv i każdy właśnie żył te kilka miesięcy więc jakie to odkrycie ameryki, na dodatek spoglądając na kalendarz, na 2015 rok...

Skąd się biorą tacy głupcy.

JohnTravolta

FaceOff

Cytat: QRQ w Marzec 06, 2015, 06:09:17 PM
Moje wrażenia po poprzedniej edycji ariona

+Dobre pliki
+Community EU/RU w proporcji 40/60 (teraz  zapewne będzie 30/70).
+Dobry uptime i zabezpieczenia DDoS/Botowe*
+Brak przegiętej doty, brak pay2win
+System aukcji na stronie
+Początkowy online

-90% enchantów pochodzi z Q na 40lvl A Special Order i tony boksów które je klikają.,
-po 2 miesiącach były na serwie 2 latarki vespa +16 (exploit lub zasługa boxów na cubici)
-drop/spoil jest zbyt dobry jak na x5 (szybki przesyt rynku itemami)
-szybki spadek online po ok 1-2miesiącach, głownie przez szybki endgame, kanibalizm dexa własnymi serwami mid rate i c4/interlude które wypuszcza co 1-2 miesiące.
-jeśli chcesz pobawić się na oly/pvp coś osiągnąć i być bliżej topki niż farm botem musisz mieć vipa i kupować ciastka na exp polować na stawiane przez innych
-*boty w gc, nielimitowany multibox

Ogólnie serwer do 2 miesięcy nolife'u i sprzedaży itemków. Bo przy casualowym graniu po zrobieniu tego 85, porobieniu kilku boxów i ogarnięcia eq okazuje się, że nie ma już z kim grać.

Na starym arionie po 6 miesiącach części hero w ogóle już nie było, a połowa to były boxy z 15 walkami. Tak szybko się wyludnił.

Nie grałem na poprzedniej edycji i szukałem jakichkolwiek informacji na temat x5. Serdecznie Ci dziękuje za info. Ogólnie averia.ws ma wysoki rate więc nie mam zamiaru tam się wybierać. Gra do wakacji i akurat koniec :)

HuBa

hm właśnie o której start polskiego czasu ?

krakuus

sobek

krakuus

Nie, skoro my jesteśmy godzinę do przodu od czasu uniwersalnego (UTC) a Rosja (jak i serwer) 3 godziny do przodu to serwer startuje o ... ?

HuBa

18:00 ? nie lubie zagadek na kacu.........

FaceOff

7 March 20:00 (+3 UTC)
99%- 18:00 Poland-Warszawa

Xedric

ktos bedzie zakladal klan/cp i szuka ludzi jeszcze?:P

QRQ

Aha i na waszym miejscu nie bawiłbym się w klasy na które trzeba poświęcić sporo czasu i pieniędzy typu OL, SK(moir fund), ogólnie gdzie trzeba dużo skilli enchantować, żeby postać była grywalna na pvp.
Ogromną przewagę mają klasy które nie potrzebują wbijać SA do broni typu daggerzy, glady, bd. Bo przez pierwsze miesiące (czyli połowę życia serwera) SA jest w cenie 4-5 broni vespa.

TadeuszHuk

Cytat: HuBa w Marzec 07, 2015, 01:48:37 PM
18:00 ? nie lubie zagadek na kacu.........

ooo to straszne , trzeba bylo nie pic tyle herbaty:(

// wejde pozabijac i popekowac na stracie pozdrawiam oczwiscie pod nickiem dvp mozna mnie spotkac jakby ktos chcial sie pobawic

toshiro-

Cytat: toshiro- w Marzec 02, 2015, 02:07:30 AM
Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 01:32:18 AM
O której godzinie w Polsce wstaje serwer ?
2 godziny wcześniej, czyli 18.

Zapytajcie więcej razy o to samo zamiast czytać poprzednie posty, będzie zabawniej

HuBa

a ja mam takie pytanko chce zrobic spoila ale nie znam tej kroniki, czy spoiluje sie tu np. sop,cl,cbp,moldy itp. ?

krakuus

Cytat: HuBa w Marzec 07, 2015, 04:06:34 PM
a ja mam takie pytanko chce zrobic spoila ale nie znam tej kroniki, czy spoiluje sie tu np. sop,cl,cbp,moldy itp. ?

U Blacksmitha kupujesz

konopia

Cytat: krakuus w Marzec 07, 2015, 04:28:08 PM

U Blacksmitha kupujesz
qpisz recki ale nie maty wez ty krakuus wracaj do jaskini fedrowac wegiel bo ci premier  Kopacz dopierdoli kare za strajk xd

HuBa

dobra wszystko już wiem dzięki za pomoc

krakuus

Cytat: konopia w Marzec 07, 2015, 04:33:00 PM
Cytat: krakuus w Marzec 07, 2015, 04:28:08 PM

U Blacksmitha kupujesz
qpisz recki ale nie maty wez ty krakuus wracaj do jaskini fedrowac wegiel bo ci premier  Kopacz dopierdoli kare za strajk xd

A maścij fachlować ta klapsznita bo Ci szmaterlok zje

TadeuszHuk

ktos cos ? jakis ts wspolna zabawa troche fanu ? troche dramy? :oops: :bump: :bump:

toshiro-

krakuus