[L2off] Dex Arion - H5 x5 - 07.03.2015

Zaczęty przez Asgota, Luty 15, 2015, 02:28:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vilsar

TadeuszHuk

moze to isis ?:(

/// mam maly probolem po tych ddsosach pissze mi zebym zrobil full checka albo mam probolem w polaczeniem ? ktos cos?

Costey

Xedric

czy wy macie lagi takie? czy oni sa ddosowani czy cos??

argos34

QRQ

Co ty gadasz, straszna bieda w porównaniu do poprzedniej edycji,  pełno polaków to fakt... i w zasadzie tyle.
l2.is podaje 5k, bot pokazuje 2k online, z czego l2.is pokazywał o 3 w nocy 3,5k więc mocno dodaje.
Party matching prawie pusty, nikt  shotów nie crafci, jedyne sklepy i skupy to ToD, i w zasadzie tyle.
Nie wiem nawet czy doexpie WCka na sell.

Widać, że większość community została na RPG/RaidFight, lub jest zmęczona już tym h5. Można się łudzić, że ludzie jeszcze dojdą ale 10 startuje averia a 23 interlude od dexa więc jakiegoś super napływu już chyba nie będzie.

ps. Tą edycje dex robi sam z l2.is, czyli nie ma wsparcia od lineage.ru ani playdefo. Bieda...

krakuus

No niestety bieda w chuj, ludzi mało, serwer wstał niecałe 24h temu a ciężko znaleźć party na kamy z gludio/dion... Nie wiem czy community olało ten serwer z miejsca czy po problemach z logowaniem, kickowaniem itd. nie mniej serwer raczej nie bedzie tym czego od niego oczekiwano

TadeuszHuk

co prawda to prawda straszna bieda:( nabilem 7pvp i w rankingu bylem 3 do godziny 12 , polozylem sie spac wstaje i dalej w top 10^^
max 1200 online :oops:

Dexter69

dead server na starcie, brak ru community

TadeuszHuk

ale mozna zostac :) zawsze mozna pozabijac kogos:D

TheSlayer951

Pokazany gdzieś był wykres ile ludzi z danego kraju i polacy stowowią aż 22% to jest najwięcej potem rosja z marnym 19% myślę, że to dlatego serwer świeci pustkami ruskie olały serwer i tyle :P

Joey

i dobrze bo wszędzie ruski :) a co za dużo to nie zdrowo 8)

M3dium011

Cytat: Asgota w Luty 15, 2015, 02:28:30 PM

Przewidywany online na start ok 10k

to mnie najbardziej bawi  hahaha niczym wróżbita Maciej

sobek

Cytat: QRQ w Marzec 08, 2015, 04:30:30 PM
Co ty gadasz, straszna bieda w porównaniu do poprzedniej edycji,  pełno polaków to fakt... i w zasadzie tyle.
l2.is podaje 5k, bot pokazuje 2k online, z czego l2.is pokazywał o 3 w nocy 3,5k więc mocno dodaje.
Party matching prawie pusty, nikt  shotów nie crafci, jedyne sklepy i skupy to ToD, i w zasadzie tyle.

Widać, że większość community została na RPG/RaidFight, lub jest zmęczona już tym h5. Można się łudzić, że ludzie jeszcze dojdą ale 10 startuje averia a 23 interlude od dexa więc jakiegoś super napływu już chyba nie będzie.

ps. Tą edycje dex robi sam z l2.is, czyli nie ma wsparcia od lineage.ru ani playdefo. Bieda...

nie no padłem, chcesz tracic z 2 dni na robie wc tylko po to aby go sprzedać? .. to już chyba lepiej iśc do pracy na 2h i zarobić tyle samo.

ciunky

Cytat: QRQ w Marzec 08, 2015, 04:30:30 PM

interlude od dexa? where.

QRQ

Cytat: sobek w Marzec 08, 2015, 08:37:01 PM
nie no padłem, chcesz tracic z 2 dni na robie wc tylko po to aby go sprzedać? .. to już chyba lepiej iśc do pracy na 2h i zarobić tyle samo.

A co to za filozofia pójść raz dziennie na labe i złapać pt do toi. A z braku laku można expić na afku. Niestety partymatching jest ubogi dużo uboższy niż na poprzednim czy rpg x3. Więc do wakacji będzie cud jeśli wytrzyma.

Cytat: ciunky w Marzec 08, 2015, 09:50:47 PM

interlude od dexa? where.

Fakt, nie dexa a samodzielny lineage.ru
http://forum.lineage.ru/showthread.php?t=75289

http://forum.lineage.ru/showthread.php?t=75288

vilsar

Polecam serwer. Wszystkich hejterów nie słuchać bo dostali bana za bota pewnie i chcą się odegrać. Online około 6k . Gra na 6miesięcy+

kHRYSTAL

Dexter69

Cytat: vilsar w Marzec 09, 2015, 11:06:03 AM
Polecam serwer. Wszystkich hejterów nie słuchać bo dostali bana za bota pewnie i chcą się odegrać. Online około 6k . Gra na 6miesięcy+
Ahahahahahah XD

PS skasowali mi konto na forum serwa, bo odpisalem komus, ze serwer urodzil sie martwym, a kolesiowi topic.
Serious business.

Judasz

Zalogowalem sie z ciekawosci. Godzina 12, 2 dni po starcie servera - status light i jedno pt na party maching- slabo :D

vilsar

Cytat: Judasz w Marzec 09, 2015, 12:07:32 PM
Zalogowalem sie z ciekawosci. Godzina 12, 2 dni po starcie servera - status light i jedno pt na party maching- slabo :D
status light ? to chyba logiczne że temu bo może dużo ludzi przyjąć online teraz 7k jest

bula

Cytat: vilsar w Marzec 09, 2015, 12:38:44 PM
Cytat: Judasz w Marzec 09, 2015, 12:07:32 PM
status light ? to chyba logiczne że temu bo może dużo ludzi przyjąć online teraz 7k jest
light status przy 7k online? znaczy najludniejszy serwer na classicu ledwo wyciaga polowe tego co jest na dexie

vilsar

to bedzie moj ostatni serwer prawdopodobnie

marcomanus

Licznik online w 100% jest podkręcony , i to sporo  :D . Party matching - pustki , pod kamami - pustki , na spotach podobnie. Do tego mają jakiś dziwny problem z dc i logowaniem się. Sporo ludzi ten problem a niektórzy w ogóle. Mi osobiście raz działa raz nie i nie wiem od czego to zależy. Bywa ,że gram 3h bez problemu , a później zaczyna mi wyrzucać 2 z 3 kont na potęgę. Pierwszego nigdy nie wyrzuca :D