Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: Kamal w Styczeń 21, 2015, 09:05:56 PM
Jak tam po placementach? Ktoś gra? Ktoś czeka aż wszystkie ap lee songi się stracą?

7:3 -> plat 1 -> chall w ciągu 2 tygodni, nic nowego <ziew>

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Kamal

Z 5-1 do 5-5... Czyli jak co roku historia się powtarza.

Arimas

Szukam twajlajta. Preferowany żywy

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamal

Zabił go Raptor, poczekaj na respawn  :oops:

xXxFelekxXx

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xXxFelekxXx

Arimas

JApierd...
Sivir(ja) 8-2
IE i PD zrobione > mój team postanowił zthrołować barona 2 razy a potem pantheon sie obraził i zaczął chodzić 1v5

I na koniec zagadka
Czemu lee sin składa Maw of malmortius kiedy cały ich team to AD z wyjątkiem ezreala na którym nabiłem 5 killi i był kupą.

Kamal

bo lcsy składajo.

Jak tam promo ci poszły?

Arimas

buahaha

lobby
polaczki się flejmią
start gry
polaczki dalej się flejmią przez 10min...

domyśl się ;p

Kamal

Brzmi jak Bronze I-silver V

Arimas

Brzmi jak "możesz trollować ile wlezie o być no skillem który rujnuję innym grę bo i tak system banowania nie działa na eune"

Kamal

Chyba wiem o czym mówisz... Niech żyją trolle :P

Arimas

Właśnie awansowałeś do the most troll league in the game at this moment :D

Kamal

W sumie ten znaczek golda niewiele się różni od brązu... No nic, można je sprzedać  :afro:

darkmelody

Cytat: Kamal w Marzec 04, 2015, 03:41:25 PM
Chyba wiem o czym mówisz... Niech żyją trolle :P

Sorry ale nie mogłem się powstrzymać.. twój gif w sygnaturce hahahahahahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDd mistrzostwo

Clovery

Kamal

Staaare, brakuje master division :)

xXxFelekxXx

Cytat: Clovery w Marzec 06, 2015, 05:26:43 PM

tak wpadlam pohejcic ;c

Słabe, każdy kto grał w lola i w dote na jakimkolwiek wyższym poziomie niż średnim wie że ten obrazek niema sensu , a osoby zasłaniające się nim są średnie/słabe w obie gry :P .

PS. Bez hejtu czysta prawda poparta 5 letnim graniem :) .

Clovery

mam jedno konto w diamond v, drugie bez rankeda i gram w dote, i gry w diamondzie sa wyjatkowo latwe :/

xXxFelekxXx

Cytat: Clovery w Marzec 11, 2015, 04:34:52 PM
mam jedno konto w diamond v, drugie bez rankeda i gram w dote, i gry w diamondzie sa wyjatkowo latwe :/

Wszystkie gry poniżej challa 500+ eu ne i challa 250 + euw są wyjątkowo łatwe, dojdź do poziomu gdzie niema zwierząt i napisz mi to samo :P

Ps. Wracając do sensu tematu , wg. obrazka po challu następnym etapem jest dota , mam challa w lolu od 2 sezonó jest , i gry w dote też są dla mnie proste na etapie 3,7-4k mmr pewnie wyżej jest ciekawiej ale szkoda mi na to czasu tak jak tobie na lola każdy ma swój gust , jedyne co mi się tam nie podoba to grafika która mnie np odpycha.

Clovery

jak zaczynalam w dote grac tez tak mowilam, pozniej sie oko przyzwyczailo :P

poza tym, wszedzie sa zwierzeta, na kazdym poziomie gry, niestety, jak jeszcze w hona gralam bywalo ze musialam znosic w teamie np moonmeandera 2k mmr w honie, 6,5k mmr w docie i gra teraz w compLexity Gaming, klaun nie gorszy niz Ci w bronzie czy 1kmmra w docie :P

Rickert

Porownywanie tych dwoch gier nie ma zadnego sensu :p Jezeli chodzi o popularnosc w esport i ogolnie to LoL bije kazda jedna gre online i to zdecydowanie.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Clovery

Ogolnie to tylko i wylacznie dlatego ze od poczatku byl darmowy. I 12 latki ktorych tam pelno nie musialy wyciagac kasy od rodzicow :P

Ostatni najwiekszy lan lola w 2014 mial pule nagrod 2mln gdzie dota miala 11mln :P
http://www.esportsearnings.com/tournaments

Pierwsze trzy zajete przez dote. I czestotliwosc turniejow w docie jest wieksza niz w lolu, faktycznie bije na glowe :3

Rickert

1. Gra jest od zawsze darmowa mimo to wyciaga wiecej kasy niz wszystkie inne gry wiec niestety, wrong.

2. Owszem, dota miala wieksza pule nagrod na world championship przez ostatnie 2 lata, ale to dlatego, ze w lolu masz 4 ligi, duzo turniejow, kontrakty dla graczy itp. wiec bez sensu takie gadanie lol. Powiedzmy tak, teamy i gracze ktorzy nawet sie nie dostana na World Championship i tak wyciagaja w pizdu duzo kasy, gdzie w docie slabe teamy raczej tak sobie nie zyja.

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted