[L2off] Lineage.ru Ester - IL x5 - 21.03.2015

Zaczęty przez QRQ, Marzec 08, 2015, 10:50:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dickert

Wchodzę do okno wyboru, klikam creata i disconnect z miejsca. Ktoś coś wie?

Fa łsyzwy alarm, nie miałem wszystiego zupdatowanego.

krakuus

I jak to wygląda po godzinie gry ? Stworzyłem jedynie postać a na "spawnie" 5 osób  hahaha

AyGo

Dobra nie widze opcji utworzenia konta do gry... Wtf?
AyGo

Dickert

krakuus nie wierzę jak można tak toksyczną propagandę tworzyć.

krakuus

Cytat: Dickert w Marzec 21, 2015, 09:52:32 PM
krakuus nie wierzę jak można tak toksyczną propagandę tworzyć.

Rybka mnie twoje zdanie bo zdajesz się być typem człowieka który wszędzie widzi hejting bądź sam hejtuje wszystko do okola, pisze co widziałem tworząc postać po godzinie od startu i z czystej ciekawości zadałem pytanie jak to wygląda naprawdę bo z lenistwa jak i zerowej chęci grania na tym serwerze nie dobiegłem nawet do żadnej miejskiej lokacji a nikt na forum się liczbą ludzi nie pochwalił póki co.

Propagande się szerzy, zapamiętaj

Dickert

doczłap się do którejś startowej/gludio to zobaczysz.

pw3

Hao Tenshi

GarbatyDziadek

Gra ktos na tym serwie bo gram i gram a tu tylko zielone ludziki

GarbatyDziadek

Sternik to Pm me w grze jak serwer wstanie GarbatyDziadek

chomiklobo

ja na tym serwie nawet postaci zrobic nie moge nonstoper mam dc xd

axac

Macie jakis klan albo jakis ts zeby sobie posiedziec.?

Kazar

Obstawiam ze gra tu sporoo polakow ale nikomu sie nie chce klanu zalozyc i polowa nie dlugo quitnie bo samemu sie bedzie grac..

Dhol

Pewnie tak jest. Można by złożyć po prostu klan żeby w razie czego łatwo o pt było czy można było pogadać. Bez żadnego craftu, super organizacji itd bo na to widać nie ma chętnych ;)

Dickert

Ja właśnie czekam na taką osobę :). Jak coś pm "Durkan.

Ak47

Ogromny :D
Cały czas było ok bez lagów i problemów ale teraz dostaje ciągle dc ,ktoś jeszcze ma taki problem może ?

xColumbia

Podajcie TS na PW , poza tym jak wbijam to na Nanne a mam patcha ester / update tez zrobilem

Kers

Polskie mage CP szuka Tanka, Bd, Sws, 1xNukera. Bez aż tak ścisłego CP time'u jak w klasycznych CP, przeważnie gramy od 18, ale nie każdego dnia 100% obecności. Więcej info pm "Diril   in game.