[L2off] Lineage.ru Ester - IL x5 - 21.03.2015

Zaczęty przez QRQ, Marzec 08, 2015, 10:50:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sitim

wczesniej nikogo nie bylo, tak teraz 2 klany ktore nie chca sie od razu polaczyc;/, "byc moze kiedys". oczywiscie zycze nam by jednak doszlo to do skutku, lub ewentualnie jakis sojusz jak mowisz tez ok a pozniej sie pomysli o fuzji. osobiscie nie chcialbym sie bic z Polakami jak to na wielu serwach bywa :P, Piona! ;)

topadena

Jeśli ktoś byłby zainteresowany adeną do kupienia tutaj to zapraszam do działu "Targowisko" ( http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,56984.0.html ) - tam znajduje się mój temat odnośnie tego.

Co do serwera - jak najbardziej godny polecenia i stabilny serwerek, polaków coraz więcej ;)

Dhol

2 oddzielne klany dają nam więcej miejsca, a wspólne ally to dobry pomysł ;)

glock95

Mam do Was pytanie. Chcialem zaczac gre na tym privie, ale kompletnie nie wiem co wybrac przy logowaniu. Sa jakies EU, RU, USA itp. Na ktorym graja te w.w klany? :)

Dexter69

To są proxy pośredniczące, żeby Ci szybciej chodziło, prowadzące do tego samego serwera...

Gesendet von meinem Z Ultra mit Tapatalk

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

jac0l

już nic  8)
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

glock95

Sitim

na serwerku fajnie sie gra, jest z kim pograc i powalczyc :P. aktualizacja odnosnie klanów: jest 1 polski klan ForFun (~35-40ppl, 6 lvl), takze zapraszamy

Dexter69

Szybko się jeden zrobił z tych dwóch :d

Kers

Polskie mage CP szuka Bd, Sws, active OLa. Bez aż tak ścisłego CP time'u jak w klasycznych CP, przeważnie gramy od 18, ale nie każdego dnia 100% obecności. Więcej info pm "Diril   in game.

Sitim

ludzie z drugiego dosc szybko podjeli decyzje ze lepiej stworzyc jeden i dolaczyli do Nas po prostu

Nexon

Zastanawialem sie nad gra tutaj, teraz 4 dni wolnego chyba wpadne spsem popykac, wspominam fajny serwer la2crazy x7 2008 ile to juz czasu minelo

Dhol

Mimo iż parę osób biega juz w S gradeach to ten serwer spokojnie można polecić na start. Cały czas przybywa ludzi, dion, gludio, początkowe lokacje i katki pełne.

ciunky

Dhol

Cytat: Oltarn w Kwiecień 03, 2015, 03:24:04 PM
Potworne lagi.Nie da sie grac

Miałbyś chociaż jaja napisać to ze swojego prawdziwego konta.

Oltarn

O godzinie 13ej chcialem pograc i caly czas mialem DC i lagi.Po 30 min zrezygnowalem...Ping wykazywal ok 100 na proxy  EU ,na RU 50...Internet standardowy polski 1 mb, diler tez wporzadku

QRQ

1mb to chyba standard gdzieś na wioskach  :D. Gubisz pakiety. Innym jakoś działa.

Dexter69

1mbit i się dziwisz, że masz lagi ? XD

Matech1

Mam problem podczas tworzenia postaci przy każdej próbie dostaje DC ktos coś wie?