[L2OFF] L2 Talking Island - Classic 1.0 x3 - START 24.10.2015

Zaczęty przez JohnTravolta, Kwiecień 07, 2015, 02:20:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JohnTravolta

http://lineage2classic.com/?i=nscraft

The first international Classic 1.0 private server; Talking Island x3 will be free to play and will run on L2OFF platform not L2J.
On OBT 22.05.2015 at 18:00 GMT+1. We expect everyone to join us and help testing out everything before going live.

Pierwszy międzynarodowy prywatny serwer Classic 1.0; Talking island x3 będzie free to play (bezpłatny) i będzie działał na platformie L2OFF nie L2J. Zapraszamy na OBT 22.05.2015 na godz. 18:00 GMT+1. Zapraszamy wszystkich do przyłączenia się i pomocy w testowaniu wszystkiego przed live.

Talking Island Open Beta Start: 22.05.2015 18:00 GMT+1
  XP: x20
  SP: x20
  ADENA: x20 (amount)
  DROP: x10 (chance)
  SPOIL: x10 (chance)
  QUEST: x1 (xp / adena)

Talking Island Classic 1.0 LIVE Start:  ??
XP: x3
SP: x3
ADENA: x3 (amount)
DROP: x3 (chance)
SPOIL: x2 (chance)
QUEST: x2 (xp / adena)

FAQ OBT Frequently asked question

Q: What client do I need to join OBT?
A: You can download our torrent or use 4game client, both will work the same.

Q: Will we experience ping on OBT?
A: Possible, the OBT machine will not offer proxies and you might experience ping. Feel free to use any 3rd party programs to reduce it until live.

Q: Why so short OBT?
A: Everyone has enough time to evaluate the project in this days, but if major problems appear we will extend OBT period.

Q: Where can we download system patch?
A: The system patch will be released in the next days, stay tuned.

FAQ LIVE Frequently asked question

Q: Can we play on Talking Island for free?
A: Yes, everyone can join us in-game for free on 15.05.2015 at 20:00 GMT+1.

Q: Will there be donation stop?
A: No, we will not have a donation shop.

Q: Is this the Korean/Russian new Classic 1.0 client?
A: Yes, Talking Island will run on the latest Lineage 2 client.

Q: Will you continue the development to Classic 2.0...?
A: Yes, if that is what our community wants.

Q: Will we be able to dual box?
A: No dual boxing, only for premium account.

Q: How will you prevent bots?
A: Custom bot protection, report bot button and 24/7 active staff.

Best regards,
Classic Team
and John Travolta

JohnTravolta

Tak mniej więcej będzie wyglądało nowe giran, bez chińskich krzaczków oczywiście :)

mearvius

nikt nie pogra na tych plikach wiecej niz 2 miechy. juz lepiej czekac na classica innovy w june

Terb

Cytat: mearvius w Kwiecień 08, 2015, 09:31:43 PM
nikt nie pogra na tych plikach wiecej niz 2 miechy. juz lepiej czekac na classica innovy w june
l2 off c1? z ru/eu community dlaczego ? duzo osob pogra bo nie bedzie sie im chcialo katowac na x1 , x3 tez male raty ale jakos ten exp leci;p

mearvius

Cytat: Terb w Kwiecień 08, 2015, 09:33:46 PM
l2 off c1? z ru/eu community dlaczego ? duzo osob pogra bo nie bedzie sie im chcialo katowac na x1 , x3 tez male raty ale jakos ten exp leci;p
meiszane gowno custom pliki, otworzyli bete na 1 dzien i to byl fail taki ze strona zniknela dzien pozniej a teraz po paru miechach pojawiaja sie znowu

JohnTravolta

Jak CI nie pasuje to po prostu nie przychodz, ale wiem że i tak będziesz na starcie ;)
Mam rację?  :?

kalagupagu

Witam,
może ktos mi opowiedziec cos wiecej  o tych serwerach typu classic ?
Mam na mysli jaka kronika i jak ogolnie ma to wszystko funkcjonowac :)
pozdrawiam

mearvius

przyyjde sie posmiac na start z tego faila specjalne dla ciebie zebys mogl sie dowartosciowac  :D

Asgota

Cytat: mearvius w Kwiecień 09, 2015, 01:38:33 AM
Cytat: Terb w Kwiecień 08, 2015, 09:33:46 PM
meiszane gowno custom pliki, otworzyli bete na 1 dzien i to byl fail taki ze strona zniknela dzien pozniej a teraz po paru miechach pojawiaja sie znowu

A możesz napisać jakie to były pliki? custom czego? Interlude, H5? Bo słyszałem już że to modowane Interlude, potem że to GF, a nawet H5...
Bo jeżeli powiesz mi że to interlude, to trochę dziwne bo klient waży po wypakowaniu 19GB i jest to GOD (Może nie dokładnie GOD tylko coś z tych nowych, ale na tym nie gram więc się nie kumam.)
A odpalenia Interlude na kliencie Goda to trochę czarna magia ^^

Moje zdanie jest takie że dokopali się do plików classica, (w końcu powstaną pierwsze privy tego, tak samo jak powstały pierwsze privy L2) albo to jakiś modowany GOD, usunięte to i tamto...
Jeżeli będzie to Classic to wasze miny będą takie -  :o
A jeżeli jednak będzie to modowane shitowany GOD to każdy będzie miał takie -  hahaha

Prawda jest taka że dowiemy się tego na OBT (podobno rozważają uruchomienie OBT wcześniej ale to nic pewnego) albo na starcie i spieranie się to to czy oni mają modowany shit czy prawdziwe dobre pliki w tej chwili nie ma sensu, bo nikt z was nie ma dowodów na udowodnienie swojej teorii.

kHRYSTAL

asgota skoncz pierdolic w kazdym topicu o jakims modowanym interludzie/godzie

pisalem to juz na tym forum chyba z 3 razy, ale powtorze jeszcze raz

oni te pliki maja juz od ponad 6 miesiecy, mieli je nawet przed otwarciem rosyjskiego classica (dowod poszukajcie sobie na yt, byl tam wrzucony kilkuminutowy vod z ich streama, albo popytajcie adminow na ich forum to pewnie wam odszukaja) wiec nie jest to zaden modowany interlude/god tylko zwyczajny ruski classic, w dodatku sprzed bety, dlatego ma tyle bugow

Asgota

Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 09, 2015, 06:20:58 PM
asgota skoncz pierdolic w kazdym topicu o jakims modowanym interludzie/godzie

pisalem to juz na tym forum chyba z 3 razy, ale powtorze jeszcze raz

oni te pliki maja juz od ponad 6 miesiecy, mieli je nawet przed otwarciem rosyjskiego classica (dowod poszukajcie sobie na yt, byl tam wrzucony kilkuminutowy vod z ich streama, albo popytajcie adminow na ich forum to pewnie wam odszukaja) wiec nie jest to zaden modowany interlude/god tylko zwyczajny ruski classic, w dodatku sprzed bety, dlatego ma tyle bugow

Ale co Ci przeszkadzają moje wypowiedzi? Zabronisz mi umieszczać na tym forum moje zdanie na temat tego serwera?

Napisałem co myślę i tyle, a co do plików pisałem już 3 razy, zobaczymy co to będzie na OBT albo po otwarciu, a do ciebie to nie dociera...

w " 6 miesięcy " oni mogą zrobić wiele, mogą poprawić pliki, albo je zmienić na lepsze, ale nie ty siedzisz z nimi codziennie w barze i pijesz piwo, dlatego pewnie wiesz co planują...

BTW. O modowanych plikach C6/H5 pisałem tylko i wyłącznie dlatego bo ktoś inny takie coś sobie wymyślił który też rzekomo grał na becie i stwierdził że to modowane stare kroniki.
Co w sumie robi nam małą zagadkę bo wszyscy grali na becie jedni na starej kronice jak twierdzą a drudzy na GOD+ (nie wiem dokładnie jakiej)
Ciekawe... :D

Asgota

Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 09, 2015, 06:38:39 PM
ludzie trzymajcie mnie

Sypnij jakimś bluzgiem może ktoś cię zbanuje i będzie jednego hejtera mniej :)

Jeżeli podasz mi konkretne dowody na to że to shit server wtedy uwierzę.
Bo na słowo to nie bardzo :) Rzuć linkiem do wspomnianego YT albo proś o otwarcie bety czy coś...

Ja po prostu daje im szanse bo uważam że warto nie piszę co to dokładnie jest i jakie jest, wypisuje tylko swoje przypuszczenia, a ty wylewasz hejt. Dwie różne sprawy co?

mearvius

zmoduja pliki offa xDDDD nie moge co za lolek.
kazdy kto byl na becie 2 mies temu wie jaki to gowno bugoland.

Asgota

Cytat: mearvius w Kwiecień 09, 2015, 06:44:57 PM
zmoduja pliki offa xDDDD nie moge co za lolek.
kazdy kto byl na becie 2 mies temu wie jaki to gowno bugoland.

Czytaj ze zrozumieniem "lolku"

Pisałem o MODYFIKOWANYCH PLIKACH C6 lub H5 a nie offa.

mearvius

ale to jest podjebana pierwotna wersja kr classica a nie jakis modowany syf, bo oni nie zmoduja plikow l2off. jakby jeszcze mozna bylo zrobic z tego wieksze gowno...

Asgota

Da się coś napisać bez sypania mięsem? Da się, prawie...

Ale tak czy tak podałeś już jakieś info.
Pierwotne pliki koreańskiego off'a czyli idealne nie będą (wręcz dziurawe), ale i tak jestem ciekaw jak to będzie wyglądać bo nie gram ani nie grałem na kr/ru classicu (szkoda kasy na głupoty ^^ )

JohnTravolta

Wnosze o zablokowanie użytkownika mearvius, a co najmniej wyczyszczenie tematu z jego "w kolo macieju" o tym samym. Wyraziłes swoja opinie kolego i wystarczy, bo wyglada jakbys zalorzyl konto tylko po to aby flamowac projekt classica, aktualnie wiekszosc towich postow to flamowanie tego serwera. Wyraziles swoja opinie i szanuje to ze moze byc ona negatywna ale bez przesady.

luc1371

Asgota

Cytat: luc1371 w Kwiecień 10, 2015, 10:34:47 AM
Ciekawy server ale długo nie postoi moim zdaniem

Jeżeli będą robić tak jak piszę tzn. będą nad nim ciągle pracować a nie oleją po starcie, oraz będą wprowadzać update kronik co jakiś określony czas to może być dobrze...

kabulek

Dobrze, dobrze, niech otwierają i to z najlepszymi plikami. Ludzie strasznie się podniecają EU classikiem. Pójdą na priva popykają dwa tygodnie, zobaczą jaka to przesrana kronika i cały hype opadnie :)
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Costey

z ciekawosci ktoś to odwiedzi , ale szybko zrezygnuje , pliki zd^py

Paran0ya

JohnTravolta

Beta prawdopodobnie będzie, jak tylko będą pewne informacje to je umieszczę.

JohnTravolta

Cytat: Costey w Kwiecień 15, 2015, 10:53:04 AM
z ciekawosci ktoś to odwiedzi , ale szybko zrezygnuje , pliki zd^py
Nie ma to jak pisać o plikach serwera nie będąc jego administratorem, ani graczem bo serwer jeszcze nie stoi, ale ty wiesz wszystko a twoje doświadczenie z kroniką Classic 1.0 jest nieocenione :D, typical.