[L2OFF] L2Mid - Reopening: 10 April

Zaczęty przez SkyLord, Marzec 01, 2015, 02:06:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Athex

Szukam ludzi do wypelnienia luk w moim CP (Archer sklad) Potrzeba 2x bish i 1x tank. Chetni prosze o kontakt ign : Athex skype Arthaster94

ecconom

widze tylko to male okienko account meanger i nic wiecej

Boner

Co za debil z tego gm ............ teraz ograniczył i nie można mieć nawet 1 boxa ..... pier.... debil całą kasę mam na nuku do expienia i nie mam jak przełożyć ....

składak

Tego boxa to on chce za parę dni przywrócić dopiero... śmiech na sali . Jeszcze co 15 min mam laga który się nie kończy odpalam grę odnowa i pojawiam się bez buffa. No po prostu za*ebisty server

Boner

No jakby idiota pierwszy raz stawiał server i to na kalkulatorze .... kur.... pazerna świnia , fajnie zostałem z daggerem mainem na 72 bez kasy w no grade .... a na nuku mam 80kk zajebiście

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Boner

Cytat: jh0ri w Kwiecień 12, 2015, 11:21:02 PM
Konto da się zrobić czy nie ?
Chłopie uciekaj i nie graj tutaj , ten gm to idiota

jh0ri

Widze ze dziala.
Warto pograć chwile ? Czy szkoda czasu
Тихий!!! Тихий!!!

Ak47

Według mnie warto bo online jest bardzo duży i można się pobawić :)

JamesDoakes

Cytat: Boner w Kwiecień 12, 2015, 11:09:57 PM
No jakby idiota pierwszy raz stawiał server i to na kalkulatorze .... kur.... pazerna świnia , fajnie zostałem z daggerem mainem na 72 bez kasy w no grade .... a na nuku mam 80kk zajebiście
nie możesz poprosić jakiegoś kolegi o trade albo dropnąć na zadupiu ? >.>

jh0ri

Kupie Myszke do Lapka i cos popykam, jest jakis klan for fun?
Тихий!!! Тихий!!!

Boner

Cytat: kornes w Kwiecień 13, 2015, 09:39:34 PM
Cytat: Boner w Kwiecień 12, 2015, 11:09:57 PM
nie możesz poprosić jakiegoś kolegi o trade albo dropnąć na zadupiu ? >.>
Nie nie mogę gram sam, zero kumpli na tym serwie , ale już działa wszystko , świetny online , łatwo o sprzęt (dobry drop recek) :)

Skubany13

pół serwera na bocie, admin nic z tym nie robi. To już chyba koniec ery l2  :beksa:

Nexusetti

Czego ty się spodziewałeś? ta gra już jakiś czas temu się skończyła teraz gra się ogranicza do bota albo constant party działającego przez tydzień :D

JamesDoakes

myślę, że działający bypass do towera na maxcheaters bardzo pomaga w tej kwestii :D

UgliBiBagli

QQ

Boogeyman

Nagashi

Siema, zrobie sobie sh chyba, jakis polski w miare ogarniety klan tam gra?

GarbatyDziadek

Gdyby gral tam jakis  polski klan to chyba bym go ogarniętym nie nazywał juz bo jak mozna grac na bot paradise gdzie 90% serwa na botach gra :PP

Slomek

Zgadza sie mnostwo botów. Co prawda ich liczba spadla, mniej ludzi biega z botem po HS i mniej jest w katach.

Problemem jest zboostowany dmg z m.crit u magów i nie działający Critical z Backstaba u AbyssWalkera (chodzi mi o x2dmg)
Takze ladnie rozjebana postac ...
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Boner

Cytat: Slomek w Kwiecień 23, 2015, 02:52:05 PM
Zgadza sie mnostwo botów. Co prawda ich liczba spadla, mniej ludzi biega z botem po HS i mniej jest w katach.

Problemem jest zboostowany dmg z m.crit u magów i nie działający Critical z Backstaba u AbyssWalkera (chodzi mi o x2dmg)
Takze ladnie rozjebana postac ...
Chłopie jak slomiany AW to twój char to odinstaluj L2 :) Wstyd robisz .... albo nie graj daggerem :) Jak ja widzę enchantowany dager hahahah to co może dye do str dajesz i biegasz z might , focus , hunter bufami? :))))))

Dickert

Wstyd to ty robisz pokazując swojego skilla w pisaniu postów  :oops:.

Slomek

Powiedz mi co złego w DD+4 gdy expi się głównie samemu i każdy dmg się liczy żeby szlo szybciej. Podejrzewam że grałem w ta grę gdy Tobie mama smarki spod nosa wycierala, wiec nie mów mi jakie buffy brać i dye. Nie wiem gdzie mnie widziałeś i co masz do AW, ja tylko mówię że backstab nie działa tak jak powinien a to niszczy postać.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Skubany13

boner dawaj jakis filmik jak grasz aw, ablo jakimkolwiek dagerem :D

Boner

Cytat: Slomek w Kwiecień 24, 2015, 12:18:49 AM
Powiedz mi co złego w DD+4 gdy expi się głównie samemu i każdy dmg się liczy żeby szlo szybciej. Podejrzewam że grałem w ta grę gdy Tobie mama smarki spod nosa wycierala, wiec nie mów mi jakie buffy brać i dye. Nie wiem gdzie mnie widziałeś i co masz do AW, ja tylko mówię że backstab nie działa tak jak powinien a to niszczy postać.
Daggerem gram od serverów supreme :) Smarki hahah mógłbyś być pewnie moim synem dziecko :) Co do grania jak na razie
top 50 pvp na serwie i to grając bez klanu .... a was pro już widziałem jak padacie jak muchy , nawet bishopa nie potraficie stargetować :)