[L2off] Lineage.ru Ester - IL x5 - 21.03.2015

Zaczęty przez QRQ, Marzec 08, 2015, 10:50:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Oltarn

Czemu pet dostaje 5x wiecej expa ode mnie ? Robi mniejszy dmg niz ja.Jak zabjam z nim moba to dostaje 12tys expa a jak bez niego to ok 40tys.Cos jest nie tak.....

l2ru121

siemanko przy uruchamianiu wyskakuje mi ciagle "Cannot find available ip, please try again later. / Не удалось подключиться к серверу авторизации. Попробуйте позже" i nie moge sie zalogowac. ktos potrafi to ogarnac ??

Sitim

niektorym pomoglo wgranie nowego systemu ze stronki lub tez jego update

fedur

l2ru121

Nie pomaga rano moge sie logowac bez problemow , a popoludnie i wieczór nie da rady. Ktos ma moze jakies pmysly ? 

sternik

nawrot

Sitim

zostal jakis maly polski klan mosthated. ogolnie to ruskich zdecydowanie najwiecej i to na premium. ogolnie mozna pograc jesli ktos jest zdesperowany. ruskie sie szybko na premium wykoxaly i juz widzialem "zalazek" aktywnosci na forum innego ruskiego serwera topowego side'u z estera wiec to o czyms swiadczy

Spokojnie

Sitim

szczerze to tak. ludzie sie porozchodzili po klanach/serwerach. lider zniknal bez slowa.. nie wiem jak reszta, moge odpowiedziec tylko za swoje party, aktualnei czekamy na otwarcie jakiegos porzadnego serwa.

Dhol

Ten server pokazał dobitnie różnice między EU a RU community. EU skakało, skacze i będzie skakało co miesiąc po innych serwerach. Bo samemu serwerowi absolutnie nic zarzucić nie można było, bo nawet to p2w nie było jakoś szczególnie odczuwalne.

Ja sam dalej sobie skacze po serwerach i szykuje się na ostatni zryw na dłuższe granie na miejmy nadzieje otwartym EU classicu.

Sitim

RU skacze tak samo jak EU, tylko z ta roznica ze oni sa bardziej nastawieni dodatkowo na donate :P. topowe side ruskie czesto robia tak. start serwa -> donate -> szybka dominacja -> szybkie odejscie

fedur

Cytat: Dhol w Kwiecień 23, 2015, 03:54:36 PM
Ten server pokazał dobitnie różnice między EU a RU community. EU skakało, skacze i będzie skakało co miesiąc po innych serwerach. Bo samemu serwerowi absolutnie nic zarzucić nie można było, bo nawet to p2w nie było jakoś szczególnie odczuwalne.

Ja sam dalej sobie skacze po serwerach i szykuje się na ostatni zryw na dłuższe granie na miejmy nadzieje otwartym EU classicu.

Dokładnie tak. Sam server niczego sobie, online przyzwoity, a jednak to donate, to exp runy i jak zwykle EU community sobie darowało.. a szkoda.

GarbatyDziadek

Nie mowcie ze Ester mial 4k online xd Chyba ze liczycie offline shopy i po 5 boxow na kazdego maga :D Dhol cos o tym wie ;P Wiekszosc na boxach miala SE/EE/BD/PP/SWs i do tego Maina jesszcze wiec juz wiadomo jak nabijano online

Sitim

oprocz run, donate to darowalo sobie przez ograniczona intelektualnie spolecznosc rosyjska, totalnie zamknieta (nie wszyscy, ale w wiekszosci) na ludzi z zachodu, z ktorymi sie nie dogadasz zarowno lingwistycznie jak i nawet czasem logicznie, bo Rosja przeciez jest pepkiem swiata. i tak jest na wiekszosci serwerow RU. fajnie sie gra na serwach rosyjskich jak jednak odsetek EU jest dosc znaczacy a nie tylko jak kropla w morzu ;P.

p.s. jako gracz bez PA, uwazam ze bylo to jednak odczuwalne :P. czesto mnie deprymuje tego typu PA.

Dhol

Ta mój komp nie raz dawał mi do zrozumienia ze przesadzam z ilością boxów ;)

Co do PA - moim zdaniem bardzo łatwo było wyfarmic adene na runke - i ja i dziadek tak robiliśmy. Nie pamiętam ile już wychodzilo, ale 1-2 dni starczaly na runke na tydzień.

Online 4k to żart, ale uważam że był absolutnie wystarczający na interlude i większy byłby uciążliwy. Rynek i spoty były przeważnie pełne. EU community przez 2-3 tyg było widoczne.

Reasumując było dobrze ale się skończyło. Ja skończyłem trochę wcześniej jeszcze wyrzucając A/S grady ku uciesze gawiedzi :D

GarbatyDziadek

Dhol na poczatku mogles wyfarmic na PA kase ale potem jka ceny dochodzily do 600k za sztuke to wyfarmienie tego to calkiem hard bylo :D Sam bym gral na Esterze ale jak mam grac sam i solo lucznikiem skladac S graty a dobic 80 to masakra solo tak jak wbicie 77 ;p

Spokojnie

Jeśli jeszcze  ktoś chce  wyrzucać  jakieś  itemki  to proszę o pm fortis  , dziadek  albo skarbek lub  tu na  forum to się dogadamy  :P

p.s.
pisałem (gdzieś) po starcie serwera  ze  eu (w tym pl) po jakichś 2-3 tygodniach odejdzie.
I  to nie ma  nic  wspólnego z dotami , myślę że EU nie  umie grać przeciw ruskim są  za  mocni, a jak nie są za  mocni  to zrobią se zerg i wtedy i tak deptają po trupach.

Wyjątkiem był tylko Lancer  (ale  to RUoff) gdzie  przez jakiś czas PL mogło nawiązać jakiś kontakt może dla tego że tam wszyscy wykupywali runki  :P

p.s.1
a polacy do skakania po serwerach to już wyjątkowao mają "dar". Pogrywam na serwerach ru (po wprowadzeniu GoD na lencerze) to będzie chyba już jakieś 3 lata i  zawsze jest tak samo powstają 1, 2 max  3  klany PL l  i po 2-3  tygodniach wszystko się wypala =  zostaję sam  :( .

GarbatyDziadek

Itemy oddalem juz a jesli chodzi o estera to ja bym gral do tej pory ale do tego trzeba miec KLAN a nie ludzi ktorzy maja cale pt na boxie i nie potrzebuja nikogo do gry to jest przykre

Sitim

gram w ta gre okolo 8 lat. z tego ze 3 lata gralem na wielu rosyjskich serwerach i w kilku rosyjskich klanach. uwazam ze oni przoduja glownie mysla ze dota to jest cos powszedniego dla nich i jak jest dostepna to koniecznie ja zrobia. a u Nas wiemy jak to z dota bywa, kiedys to nawet nas uwlaczalo. i moze dlatego ze maja nieco wiekszy odsetek nolifow niz my, ale nie ze od razu Ruscy to jacys Bogowie. oczywiscie maja duzo wieksza spolecznosc, ktora ciagle gra w ta gre, ale maja zarowno wiecej duzych klanow jak i wiecej noobow. logiczne. Procentowo nie wypadamy tak zle. I skacza miedzy serwerami podobnie jak my (mowie ogolnie). Tylko ze oni maja gdzie skakac jak niemal codzien wychodza u nich jakies serwery na ktorym beda miec dobry online bo maja aktywna spolecznosc a u nas wymiera to smiercia naturalna.

Paladyn

Panowie przygarne  Prophet 55+ /armor/bron/ pm w grze Valker

fedur

Paladyn

Dickert

Ruscy są uważani za tak "dobre" community, bo robią wszystko systematycznie i do bólu, nie ma, że się nie chcę dziś odpuszczę + ogarniają grę i sposób jak coś zrobią do ostatniego detalu. Tak przynajmniej robi sporo znajomych z gry. Plus czemu to ruski mają tyle video blogów o przyszłym contencie, trickach itd. (głównie z god+), a na w j.ang taka bida? To o czymś świadczy. Równie dobrze może docić gracz z EU/US jak i z rosji, nie widzę związku, a te, że więcej nolife'u prawda. Takie społeczeństwo.

Sitim

po prostu maja wszystko rozwiniete i u nich to tetni zyciem, ciagle widza ta sama zabawe co kiedys, a nam juz sie powoli odechciewa i w tym maja przewage. no i deweloperzy maja powazniejsze podejscie niz u Nas, wkladaja wiecej pieniedzy w serwer i to im sie zwraca. rozwinieta siec dobrych serwerow rodzi graczy ktorzy chca w to dalej grac i na odwrot - jest popyt jest i podaz i biznes sam sie nakreca ;)