[L2OFF] L2Dawn - IL x5 - START 08.05.2015

Zaczęty przez one1, Kwiecień 30, 2015, 08:22:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

topadena

Ktoś potrzebuje adenki na start? Pisać do mnie, skype: topadenaa lub email: [email protected] 
Więcej informacji o naszej sprzedaży w dziale "Targowisko". Pozdrawiamy i zapraszamy na serwerek, jest miło i przyjemnie, ludzie wszędzie są, nawet koło dion są jeszcze spokojnie ludzie, więc jak najbardziej warto zaczynać ;)

Yasuo

Incomprehensible

jakaś adenka na start i pomoc typu bufferem ;p ? chętnie zawitam z 3 kumplami , troche zniecheceni tym prawie 20 dniowym opoznieniem ;p

topadena

Yasuo - nie używamy botów, jesteśmy ekipą zajmującą się robieniem adeny, gramy systemem CP - bot byłby za dużym narażeniem tego co mamy na utrate. Adena, którą sprzedajemy jest w 100 % legalna.

ciunky

Cytat: alkoholik w Maj 26, 2015, 06:02:06 PM
przyjmie ktoś samotnego do pl klanu? ;)
[/quote

szukaj ludzi z SonsOfAnarchy

Incomprehensible

beka z tych ludzi co na low interlude kupia adena , gdzie profki sa za adene xDDDD

Yasuo

Jeżeli ktoś ma czas po 2/3 godziny dziennie i chce pograc bez spiny na oly rush etc. to wlasnie serwer dla niego. Gra tu ok 600 ppl, serwer stoi ok. 1 miesiaca i jeszcze nikt nie ma subki wiec nowi nie wiele straca. Moze niektórych odstraszyc online ale jak ktos woli 5k ludzi online to Pyccke zapraszaja na swoje serwery ;)

Incomprehensible

top lv'e 79 , są już subki w top klanach , kilka pierwszy S weponów , pozdrawiam .

zordon

Ale większość postaci gania w C-grade. W Dion pełno ludzi. Zapraszamy.

HuBa

HuBa

bilox

Gra tam ktoś jeszcze? Jakie postaci potrzebne prócz supportu

zordon

Ja gram summonerem i cały czas się mnie ktoś pyta czy chce do klanu. Poza tym chyba łuczników ludzie do pt szukają.

zack09

Mitsuki

main nick : Mirek/InnocentEmmy
NoobWars/Vindication/Albion/Evoke/Dawn/LineZeus/L2Emi
L2Morrdor/L2Remorse

Mazaw

Ten serwer jeszcze żyje? Jest po co tu zaczynać czy online jest taki, że nie ma co liczyć na pvp?

zordon

Jest i ma się dobrze. Nie mam pojęcia jaki jest online ale wszedzie spotyka sie graczy. Za kazdym razem jak jestem na fod, vos, beast farm, fg to widac expiacych ludzi. Zrobilem sobie spoila wczoraj to widzialem ze pod dion tez ludzie są.

HuBa

Muse

chętnie wpadne coś pograć , jakies klasy poszukiwane ?

HuBa

:)

mrhunter

fajny serwer  chyba najlepszy interlude  w tej chwili :)

Evil89

Przeszedlem tutaj z l2 country bo zaczal swiecic postkami i l2dawn jestem zaskoczony. Mysle ze bedzie przyjemnie sie tu gralo do czasu otwarcia klasyka :)

Vespa

A jak wygląda tu on-line? Jest chociaż stałe 1k?
Server: Lancer (RU Off)
Nick:    Vespa
Prof:    Dark Mystic
Lvl:      13