[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dag3ts

pepsi jest bonus z reco sprawdz zanim palniesz głupote, nie ma nevit blesing

Spokojnie

raczej się tu nie  wypowiadałęm a  tu
...." Spokojnie, poczekaj wbij, zobaczysz czy serwer sie odpali :D czy ddosa dostanie, czy bedzie troche ludzi biegac, co Ci sie tak spieszy... przelew to 10 sekund Visa czy Mastercardem, ewentualnie sie na paypala przygotuj i wsio. ... "

no po co  do mnie pijesz  :P

taki żarcik :)

PepsiQQ

Cytat: Dexter69 w Czerwiec 25, 2015, 09:31:24 AM
Cytat: PepsiQQ w Czerwiec 25, 2015, 03:15:48 AM
tanki ownia, ale slabiej jak w h5
Na pewno nie slabiej, bo masz tutaj jeszcze normalne oly, czyli wlaczasz ud i robisz rozpierdol z luku, a nie jak w h5, gdzie niektore kredki potrafily przez 4 minuty biegac slalom pomiedzy filarami. Tak samo wlaczasz AI i gwalcisz co chcesz, bo nie maja gdzie spieprzac. Morale tez nie schodzi po vanguardzie, wiec kolejny plus, i all bufy dostaja summony automatycznie po przyzwaniu.
Imo to najmocniejsza kronika tankow ever. Ale trza umiec tym grac, nie to co magiem enli i f1 gaming. No i z eq tez nie jest tak latwo trza miec 83lv najlepiej +6 seta (dla hp), miecz, luk, 3 agu, btb palke i skille minimum +20. xd

Dex ale ja dokladnie wiem co mowie, bo ja zakladam ze late end gameu to ten serwer nie dozyje, nie no stac moze i bedzie ale czy 200 osob online ze sklepami areny zapelni ?  hahaha

Cytat: Dag3ts w Czerwiec 25, 2015, 11:11:14 AM
ok, nie ma nevita. Wiesz, na freyi nigdy nie gralem bo nigdy nie bylo oficjalnych plikow i zadnych sensownych serwerow ;) wiec musisz mi wybaczyc.

pepsi jest bonus z reco sprawdz zanim palniesz głupote, nie ma nevit blesing

Stargazer

Spokojnie

zapodaj ktośjakis link do klienta freya (jakoś nie umiem ściągnąć zawsze jakiś blad mi wywala)

Asgota

Poszukujemy ludzi do CP bez super spiny ale jednak coś chcemy zdziałać ^^

Prawdopodobny układ CP:

WC
SWS
BD
BP
EE/SE
Bers
Tyr/Glad/Dagger
Trick
SK

100% zajęte będą klasy: SK, BD i BP - tymi postaciami grają osoby urodzone do tej roli ^^
Aktualnie ze stałej ekipy chęć gry potwierdziło 5 osób + ja :P , czekam na odpowiedz jeszcze pozostałych 3 osób (marne szanse - praca, dom etc.)

CP Time od 19 do 23 (jak ktoś odpadnie raz w tygodniu z powodu imprezy itp. tragedii nie będzie), większy online mile widziany. Nie szukamy osób które będą grać 3 dni w tygodniu.
Poszukujemy osób które potrafią i będą w stanie zagrać wszystkim, nie tylko DD, jeżeli jesteś napalony na grę tylko DD nie masz po co pisać.
Osoby które zgłoszą się zajmując z góry klasy BD/SWS muszą grać aktywnie! Klikery sami możemy sobie pobrać i odpalić na boxach.
Używamy komunikatora TS3, każdy obowiązkowo musi go posiadać, to samo tyczy się posiadania Mikrofonu.
Jeżeli nie jesteś pewien czy chcesz tu grac nie marnuj swojego i naszego czasu, poszukujemy osób nastawionych 100% na grę! Quity przed startem lub po starcie nie są nam potrzebne!

Mile widziany SWS z powołania!

Szczególnie zapraszamy osoby które szukają ekipy na więcej niż jeden server! Gramy tylko GF/Freya/H5 Low kiedy nie ma serwerów zdarza się Interlude Mid

Kontakt PW na tym forum, GG 4451809, TS3: 79.172.214.99 Kanał Asgota CP pod kanał 1 (bez praw nie widać kto jest na TS) można wchodzić bez hasła.

Jednak szkoda czasu

Asgota

Prawdopodobny układ CP:

WC
SWS
BD
BP
EE/SE
Bers
Tyr/Glad/Dagger
Trick
SK

100% zajęte będą klasy: SK, BD i BP - tymi postaciami grają osoby urodzone do tej roli ^^
Aktualnie ze stałej ekipy chęć gry potwierdziło 5 osób + ja :P , czekam na odpowiedz jeszcze pozostałych 3 osób (marne szanse - praca, dom etc.)

CP Time od 19 do 23 (jak ktoś odpadnie raz w tygodniu z powodu imprezy itp. tragedii nie będzie), większy online mile widziany. Nie szukamy osób które będą grać 3 dni w tygodniu.
Poszukujemy osób które potrafią i będą w stanie zagrać wszystkim, nie tylko DD, jeżeli jesteś napalony na grę tylko DD nie masz po co pisać.
Osoby które zgłoszą się zajmując z góry klasy BD/SWS muszą grać aktywnie! Klikery sami możemy sobie pobrać i odpalić na boxach.
Używamy komunikatora TS3, każdy obowiązkowo musi go posiadać, to samo tyczy się posiadania Mikrofonu.
Jeżeli nie jesteś pewien czy chcesz tu grac nie marnuj swojego i naszego czasu, poszukujemy osób nastawionych 100% na grę! Quity przed startem lub po starcie nie są nam potrzebne!

Szczególnie zapraszamy osoby które szukają ekipy na więcej niż jeden server! Gramy tylko GF/Freya/H5 Low kiedy nie ma serwerów zdarza się Interlude Mid

Kontakt PW na tym forum, GG 4451809, TS3: 79.172.214.99 Kanał Asgota CP pod kanał 1 (bez praw nie widać kto jest na TS) można wchodzić bez hasła.

Jednak szkoda czasu...

2stowa2

na tej kronice są transformacje? bo niewierm czy biszem sobie nie pograc ale jak transformy nie ma to wybiore cos innego :P

Balmur

Cytat: Asgota w Czerwiec 25, 2015, 02:48:08 PM

Klikery sami możemy sobie pobrać i odpalić na boxach.

Powodzenia server, czy tam smartguard nie dopuszcza klikaczy po prostu nic na " okienkach " się nie klika ! :P jeśli komuś udało się odpalić pm, albo proof :P

Saw

Cytat: Balmur w Czerwiec 25, 2015, 07:02:50 PM

Powodzenia server, czy tam smartguard nie dopuszcza klikaczy po prostu nic na " okienkach " się nie klika ! :P jeśli komuś udało się odpalić pm, albo proof :P
Generalnie gram na offie, ale wejde posmiac sie i pokazac mare sztuczek na szybk

wszystko odpale cokolwiek chcesz, szczegolnie na tym serwerze bedzie sie bocić az milo.Generalnie gram na offie, ale wejde na chwile sie posmiac i pokazac kulka sztuczek na szybka kase xD.

Dag3ts

Cytat: Saw w Czerwiec 25, 2015, 08:28:25 PM
Cytat: Balmur w Czerwiec 25, 2015, 07:02:50 PM

Generalnie gram na offie, ale wejde posmiac sie i pokazac mare sztuczek na szybk

wszystko odpale cokolwiek chcesz, szczegolnie na tym serwerze bedzie sie bocić az milo.Generalnie gram na offie, ale wejde na chwile sie posmiac i pokazac kulka sztuczek na szybka kase xD.

jak miło czytać wypowiedzi idioty :D popisujesz sie tym ze odpalisz bota? na każdym serwerze odpalisz adrenaline bez znaczenia czy to off czy priv

Inth

uuu chłopak z Offa przyjdzie do nas odpalić bota, ale fajnie, tylko sie nie potknij schodząc do nas z chmur lol

baran...

Judasz

Cytat: PepsiQQ w Czerwiec 25, 2015, 03:15:48 AM
szukam przyjaciela do wspolnego bocenia na adrenalinie ewentualnie 2:D po wiecej info pm

wymogi :
20 dolarow na zbytku
mikrofon

Poszedl pm :)

Asgota

Prawdopodobny układ CP:

WC - wstępnie zajęty
SWS - wstępnie zajęty
BD - wstępnie  zajęty
BP - zajęty
EE/SE - wstępnie zajęty
Bers - wstępnie zajęty
Tyr/Glad/Dagger - ??
Trick - ??
SK - zajęty

Sprawa CP ma się tak:

WC - wstępnie zajęty
SWS - wstępnie zajęty
BD - wstępnie  zajęty
BP - zajęty
EE/SE - wstępnie zajęty
Bers - wstępnie zajęty
Tyr/Glad/Dagger - ??
Trick - ??
SK - zajęty

Wszystko jest jeszcze do dogadania oprócz BP i SK

[/s]
jednak szkoda czasu

BurzumQQ

Szukamy aktywnego WrC lub BD do  CP wojaków. Ostatni spot.
Więcej info na PM.

Ak47

Mam pytanie ,zamierzam zrobić necro i jaki będzie lepszy buff pod niego od SE czy EE bo nie wiem jakiego boxa zrobić ,wydaje mi się że  SE ze względu na empowera ale nie wiem czy propercy of water nie będzie lepszy od propercy of wind . Z góry dziękuje za rady :)

Szczena666

DzuDzak

Ja jesli omnie chodzi to zrobilbym se bo 4pomanderki wiec mozesz reszte buf dobrac aczkolwiek na poczatku clarity i r shock bedzie dobrym boostem water a wind heh tu jest dylemat bo masz z watera wm regen mp ale za to z winda wiecej hp vampira jakbys chcial ronic sube woja i chyba cryt dmg magiczny cos znim bylo ale nie pamietam czy zwiekszal dmg czy crytszanse. Ja to np zastanawiam sie nad buferem dla da czy robic wu wc czy robic wlasnie se i mordowac aniolki na lethalach.

Dag3ts

cp mele dd szuka WC ostatni slot wymagania 20+ ts 3  online 18- 1/2

Deacon

Zapowiada się bardzo ciekawy start, mam obawy co do online'u ale wszystko wyjaśni się za moment :)

Aha, no i miałem sobie darować ale co tam ....... Saw Ty ograniczony umysłowo idioto.

Dag3ts

Cytat: Deacon w Czerwiec 26, 2015, 04:04:54 PM
Zapowiada się bardzo ciekawy start, mam obawy co do online'u ale wszystko wyjaśni się za moment :)

Aha, no i miałem sobie darować ale co tam ....... Saw Ty ograniczony umysłowo idioto.

nie warto sie przejmowac takimi "ludzmi" debil zawsze mysli ze ma racje i cie przegada :)