Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rizzer

Jak to czy są boty czy ich nie ma na serwerze, zależy od tego czy założysz swoją gówno-postać, która nie uświadczy lepszych itemów niż tych z mentora, ma zaważyć na tym czy ją założysz - nie polecam gier MMO.

Polecam natomiast:

1. Wiedźmin III: Dziki Gon
2. Seria Gothic
3. Baldur's Gate

Jeśli serie RPG, Cię nie interesują, wolisz coś postrzelać:

1. Operation Flashpoint (stara gierka, grywalna do dzisiaj)
2. Medal of Honor
3. Serie Battlefield (chociaż tam też podobno są boty, nie wiem spróbuj czy Twoja polaczkowość je przezwycięży).

Pozdrawiam

TT0

Cytat: Rizzer w Czerwiec 29, 2015, 11:41:34 PM
Jak to czy są boty czy ich nie ma na serwerze, zależy od tego czy założysz swoją gówno-postać, która nie uświadczy lepszych itemów niż tych z mentora, ma zaważyć na tym czy ją założysz - nie polecam gier MMO.

Polecam natomiast:

2. Seria Gothic
3. Baldur's Gate

2. Medal of Honor
3. Serie Battlefield (chociaż tam też podobno są boty, nie wiem spróbuj czy Twoja polaczkowość je przezwycięży).

Pozdrawiam

CSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Paran0ya

Cytat: TT0 w Czerwiec 30, 2015, 12:52:45 AM

Polecam natomiast:

2. Seria Gothic
3. Baldur's Gate

2. Medal of Honor

Pozdrawiam

CSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

CS xD no cheats confirmed :D

Ulius

spróbuj czy Twoja polaczkowość je przezwycięży).
Czyli jak już mam opory przed graniem z botami to jestem "polaczkiem"? Żenujące ;)

Rizzer

Jak to jest Twoje pytanie, od którego zależy czy będziesz grał czy nie - to tak.

Nebu

Cytat: Ulius w Czerwiec 29, 2015, 10:06:34 PM
Strona jak i forum bota nadal hulają. Do tego strona jest aktualna. :)

a ty jestes takim typkiem, który cos tam od kogos cos słyszał ale niby się zna?

vera

Nieprzejmuj sie na obecna chwile status serwras jes natyle niejasny ze niewadmo jak dlogo postoi (lub GM bedzie sobie gral z 2-3 party boot-ow)
-Booty dozwolone -brak reakcji od gm
-Skam dozwolony Brak reakcji
-Urzywanie czitow bagow terenowych do exspa dozwolone  brak reakcji
-Jedyne zaco banuja na obecna chwile to podnoszenie itemow w miescie  z (jakto okreslili  z niewiadomego pochodzenia) Bann od razu (w ciagu 24h) czas do wyjasniena lub perma

JamesDoakes

przestałem czytać po "scam dozwolony", wróć na swojego priva h5

darkmelody

Cytat: vera w Lipiec 22, 2015, 02:47:49 PM
Nieprzejmuj sie na obecna chwile status serwras jes natyle niejasny ze niewadmo jak dlogo postoi (lub GM bedzie sobie gral z 2-3 party boot-ow)
-Booty dozwolone -brak reakcji od gm
-Skam dozwolony Brak reakcji
-Urzywanie czitow bagow terenowych do exspa dozwolone  brak reakcji
-Jedyne zaco banuja na obecna chwile to podnoszenie itemow w miescie  z (jakto okreslili  z niewiadomego pochodzenia) Bann od razu (w ciagu 24h) czas do wyjasniena lub perma
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
wygrałeś w kategorii najgłupszy post miesiąca

vera

Normalnie k jak dzieci napisalem ci stan faktyczny na \core  i to nic niezmini nawet nie wiem jakiby niekabinowal tak jest

JamesDoakes

Cytat: vera w Lipiec 22, 2015, 07:04:29 PM
Normalnie k jak dzieci napisalem ci stan faktyczny na \core  i to nic niezmini nawet nie wiem jakiby niekabinowal tak jest
nie umiesz pisać po polsku, więc ticket po angielsku tym bardziej by cię przerósł... zapewne stąd "brak reakcji" - uśmiali się i zamknęli xD
btw, sam sobie przeczysz pisząc, że nic nie robią z botami, skoro banują za pickowanie itemów dropowanych przez boty (najbardziej amatorski sposób przerzucania na maina), gz.

advesswmgh

Witam, jestem starym graczem, grałem w L2 od 2006 jakoś, różnie to było retail i privy wiadomo. Po wejściu GoD zrobiłem jedną postać na 86 i skończyłem. Naszło mnie znowu na L2 a nie chce zaczynać na jakimś privie, który padnie po 3 czy 4 miesiącach, nawet i pół roku to dla mnie za mało bo to tak na prawdę czas stracony. Stąd moje pytanie: jaką klasą warto zacząć tak, żeby wygodnie farmić solo (o ile tak się jeszcze robi) i uczyć się gry (właściwie od nowa), potem może znaleźć jakieś cp jak już będę miał pojęcie co i jak, no i czy dalej tak ciężko o mentora w godzinach 18-24 ?

vera

Kornes  prezentujesz typowe dziecko neo ktore  wychodzi z zalorzenia ze co niepowie jest obowiazujace i niepodwarzalne  ja rozumiem ze masz kapleksy i  gra to jedyny sposob by je naprostowac ale otzrasnij sie z letargu i zobacz co jest za oknem a jesli to zawile dlaciebie to  siedzac wyostrz swoje zmysly  troszke i zobaczysz ze booty byly sa i beda w L2

Shanique

Cytat: advesswmgh w Lipiec 23, 2015, 12:04:36 PM
Witam, jestem starym graczem, grałem w L2 od 2006 jakoś, różnie to było retail i privy wiadomo. Po wejściu GoD zrobiłem jedną postać na 86 i skończyłem. Naszło mnie znowu na L2 a nie chce zaczynać na jakimś privie, który padnie po 3 czy 4 miesiącach, nawet i pół roku to dla mnie za mało bo to tak na prawdę czas stracony. Stąd moje pytanie: jaką klasą warto zacząć tak, żeby wygodnie farmić solo (o ile tak się jeszcze robi) i uczyć się gry (właściwie od nowa), potem może znaleźć jakieś cp jak już będę miał pojęcie co i jak, no i czy dalej tak ciężko o mentora w godzinach 18-24 ?

Wszystko zależy jaki serwer sobie wybierzesz.

- Jeśli chodzi o Core to z mentorem nie powinno być problemu (aczkolwiek sytuacja tam mogła ulec zmianie odkąd nie gram).
- Klasa postaci, wiadomo, support zawsze ma łatwiej o party, bo nie ukrywajmy, 85+ to w większości robienie instancji + exp w pt. Oczywiście można solo, ale idzie znacznie wolniej (nie liczę plvl).
Najlepiej graj tym czym najbardziej lubisz, gra to powinna być przede wszystkim przyjemność.

Niestety nie mam pojęcia jak miewa się sytuacja na pozostałych OFFach, bo tam nie grałam.

Miłego powrotu do L2 ;)

@vera
Proszę cię, zacznij czytać to co napisałeś zanim wyślesz, bo twoje posty trzeba czytać 10 razy zanim poprawnie poskleja się wyrazy  :o

Paran0ya

Cytat: Shanique w Lipiec 23, 2015, 12:14:47 PM

Cytat: advesswmgh w Lipiec 23, 2015, 12:04:36 PM

Wszystko zależy jaki serwer sobie wybierzesz.

- Jeśli chodzi o Core to z mentorem nie powinno być problemu (aczkolwiek sytuacja tam mogła ulec zmianie odkąd nie gram).
- Klasa postaci, wiadomo, support zawsze ma łatwiej o party, bo nie ukrywajmy, 85+ to w większości robienie instancji + exp w pt. Oczywiście można solo, ale idzie znacznie wolniej (nie liczę plvl).
Najlepiej graj tym czym najbardziej lubisz, gra to powinna być przede wszystkim przyjemność.

Niestety nie mam pojęcia jak miewa się sytuacja na pozostałych OFFach, bo tam nie grałam.

Miłego powrotu do L2 ;)

@vera
Proszę cię, zacznij czytać to co napisałeś zanim wyślesz, bo twoje posty trzeba czytać 10 razy zanim poprawnie poskleja się wyrazy  :o
Ja nie miałem problemu ze znalezieniem party na magu :) ale wiadomo suport jest zawsze potrzebny (heal,buff). Radził bym ci czekać na eu classica o ile taki w ogolę powstanie xd

advesswmgh

Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze takie pytanie, bo zauważyłem, że nie ma już np. Iss enchantera tylko /hierophant/dominator itd. Można to zmieniać ile razy się chce ? I czy podstawowe staty też się zmieniają ? STR/CON itd.

Shanique

Cytat: advesswmgh w Lipiec 23, 2015, 12:57:10 PM
Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze takie pytanie, bo zauważyłem, że nie ma już np. Iss enchantera tylko /hierophant/dominator itd. Można to zmieniać ile razy się chce ? I czy podstawowe staty też się zmieniają ? STR/CON itd.
Z tego co kojarzę to czym będziesz (hierophant/dominator itd) jest zależne od tego jaką klasę stworzysz na początku. Można to później zmienić za pomocą chaos esence z L2Store o ile dobrze pamiętam. Wiem też, że po wprowadzeniu dodatku, jeśli ktoś był już przebudzony na ISSa to mógł sobie wybrać za darmo. Nie jestem pewna co do statystyk, wydaje mi się, że są one zależne od rasy, a nie klasy, ale mogę się mylić.

Judasz

@vera nie wprowadzaj ludzi w blad. W l2 od dawna nie ma juz "bootow", tym bardziej na prywatnych serwerach gdzie maja swietne zabezpieczenia.

Shanique

Cytat: Judasz w Lipiec 23, 2015, 01:43:59 PM
@vera nie wprowadzaj ludzi w blad. W l2 od dawna nie ma juz "bootow", tym bardziej na prywatnych serwerach gdzie maja swietne zabezpieczenia.
może przestań go już trollować, bo to ani miejsce, ani czas ku temu :)

darkmelody

Cytat: vera w Lipiec 23, 2015, 12:12:04 PM
Kornes  prezentujesz typowe dziecko neo ktore  wychodzi z zalorzenia ze co niepowie jest obowiazujace i niepodwarzalne  ja rozumiem ze masz kapleksy i  gra to jedyny sposob by je naprostowac ale otzrasnij sie z letargu i zobacz co jest za oknem a jesli to zawile dlaciebie to  siedzac wyostrz swoje zmysly  troszke i zobaczysz ze booty byly sa i beda w L2
Gdzie ty byłeś jak miałeś rok szkolny i powinieneś iść na lekcje polskiego? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zresztą komentarza nie trzeba, zaznaczyłem ci wszystko na czerwono :DD

Zapomniałeś mu wytknąć braki w interpunkcji ;-)
/Shanique

Judasz

z innego posta uzytkownika vera: "Raportowany moze i i byl ale nic niezrobili cale t Top  Cp  z Ireflektem na czele lata natym wiec mozna smialo  Zasada prosta dopiki dotujesz dotad mozesz wszysdko  bynajmniej na Core"  :D

Jeszcze to bym dorzucił

// Paranoya

i to też
/Shanique

JamesDoakes

grozi nam analfabetyzm wtórny czytając takich idiotów,
Cytat: Judasz w Lipiec 23, 2015, 05:42:48 PM
z innego posta uzytkownika vera: "Raportowany moze i i byl ale nic niezrobili cale t Top  Cp  z Ireflektem na czele lata natym wiec mozna smialo  Zasada prosta dopiki dotujesz dotad mozesz wszysdko  bynajmniej na Core"  :D

Jeszcze to bym dorzucił

// Paranoya

i to też
/Shanique

RedWind

Cytat: vera w Lipiec 23, 2015, 12:12:04 PM

*założenia, och Vera; doprawdy, powódź błędów ortograficznych ;p
- Ty to się nie zmienisz nigdy, ale muszę Ci jedno przypomnieć :)
Jak najpierw dałeś postać (healer-Veraa) dla koleżanki SunFlower, a potem jej zabrałeś :) Nie wiem zatem, JAKIM PRAWEM wypominasz coś towarzyszowi kornesowi....

Pozdro

RedWind

Cytat: Shanique w Lipiec 23, 2015, 12:14:47 PM

Miłego powrotu do L2 ;)

Ja też czekam na L2 Classic* ! :D
//bo God idzie w niewiadomym kierunku ...
http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=52&t=1514
http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=52&t=1473
http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=52&t=1426

Sry za podwójny post ;/

-----------------------------------------

Cytat: Paran0ya w Lipiec 23, 2015, 12:37:52 PM
(...)
Radził bym ci czekać na eu classica o ile taki w ogolę powstanie xd

No i to jest godna odpowiedź. Poczekaj na EU Classica (Październik 2015 - najprawdopodobniej)

advesswmgh

Czy najlepszą rasą dla Issa dalej jest Dark Elf ?