[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nuncjusz

mi się tam przyjemnie gra  mimo braku dużego online  admin ciągle robi poprawki reaguje na graczy   już na obt było widać że mu zależy na serwie  . Rbeki na subki już popadały  a spoty na expa wyglądają coraz lepiej zaczynają się zaludniać  i osoby co grają suportami mają fun z gry ze  względu braku bufa od 61 lvl i każdy jest jak złoto 

Dhol

Dokładnie jw. Serwer przyjemny, zawsze jakieś pt da się złapać, online powinien się poprawić jak poziom się utrzyma. Admini szybko reagują nawet na najbardziej nietypowe raporty ;)

Szczena666

Mysle ze on-line z dnia na dziej jest wieksze, nie jakies kosmiczne przyrosty ale sie napełniają spoty i o tego mało sklepów jeszcze w Giran aby sztucznie online zawyżać.  Fajnie że jest dość dużo Polaków i można poklikać w jezyku ojczystym.

PepsiQQ

1500+ ze wszystkim bedzie jak sie rynek ruszy, jak na dzisiejsze czasy to na bogato, chyba ze online krecony. Ale ok uznajmy, ze nie.

Dag3ts

DzuDzak

Cytat: Dag3ts w Lipiec 01, 2015, 04:48:26 AM
Przyjemny serwer expi sie dosyc szybko subka zrobiona ;)

za tydzień quit ?:D

poszukiwany poszukiwana osoba chcąca lub grająca BD lvl 60+ wymagany ts3 cp grające w godzinach 18-24 czasem dłużej :)

PepsiQQ

Wszystko pieknie ladnie, ale gdzie Hero, Burzum mowil ze na opor jedziecie po olimpiade przed 1  hahaha''
Cytat: DzuDzak w Lipiec 02, 2015, 12:07:46 AM

za tydzień quit ?:D

poszukiwany poszukiwana osoba chcąca lub grająca BD lvl 60+ wymagany ts3 cp grające w godzinach 18-24 czasem dłużej :)

Spokojnie, daj chlopakom odpoczac bo Hirol nie zrobili ale sie zapowiada na ant queena, to graja  hahaha

Spokojnie

PepsiQQ

Cytat: Spokojnie w Lipiec 02, 2015, 10:58:07 PM
a  jest  jakiś  klan polski  grający bez  spiny ?

Jeden z najwiekszych klanow na serwerze, Kill cos tam.... lataja z zielonym crestem.

Ak47

Dexter69

Musicie chyba uzgodnić wersję wydarzeń

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

Szczena666

playerxxx

Serwer żałosny na maxa , juz nawet nie pamiętam kiedy grałem na tak gównianym serwie.

Zaczynamy od początku....

-online tysionc? , same puste spoty , w mojej opinii max 100 osób gra...ale dajmy na to że sami pr0 ownerzy , pewnie siedzą na głebokich spotach 76+ i maja takie party że do miasta nie wpadają nigdy...bo nie widać nikogo A+

-zastanawiające że w setach A mało sie kogo widzi jak tacy pr0 ownerzy tylko graja....

-pety zbagowane

-spoil z petami zbagowany

-spoil w toi zbagowany ^^ -- a reklama serwera mówi "istniejemy od 9 lat" , hahaha , przez 9 lat nikt nie załapał ze toi 1st floor jest zbagowane? , albo przez tydzień na tym serwie z online 1k? :D gratulacje

-dotacja bonus exp + sprzedawanie dotacji na rynku za adene

Mam lv ~55 i takie wnioski ^^

lecimy dalej.....

Oczywiscie na forum tu , przychylne komenty , bo jak pryszcz jeden z drugim zaplacił to trzeba ściągnać mięso armatnie (nie dotujace) , zeby sie dalo pograc i zaownować , bo w normalnych warunkach to by był dead...

Handel nie istnieje , istnieje tylko dota na expa , ktora jeszcze dodatkowo mozna sprzedac jak nie masz adeny.
Obecnie możesz sprzedać tylko sopa za 100k!! :D juz po pierwszym lipca , a o czymś takim jak CL za 60k!! zapomnij,nikomu nie potrzebne ^^

Pryszcz nie zrobi spoila na 40 lvl ,bo po co ,  zrobi przelew za "10zł" i kupi sop , na slsy?

Jak jakis miszcz chce mnie spolemizować to niech rzuci okiem na rejestracje

Dag3ts

cytując "online tysionc? "  i na tym skonczylem czytanie twojego postu  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Judasz

LopezŚliwka

Cytat: playerxxx w Lipiec 04, 2015, 12:43:28 PM
Serwer żałosny na maxa , juz nawet nie pamiętam kiedy grałem na tak gównianym serwie.

Zaczynamy od początku....

-online tysionc? , same puste spoty , w mojej opinii max 100 osób gra...ale dajmy na to że sami pr0 ownerzy , pewnie siedzą na głebokich spotach 76+ i maja takie party że do miasta nie wpadają nigdy...bo nie widać nikogo A+

.... i takie tam bzdury, szkoda cytować

frustrat-onanista
odetchnij, idź mamie zupę pomieszaj dobrze ci zrobi
bo z 50 do 85 długa droga
Siła!!!

Szczena666

Licznik pokazuje 1000-1200 ale po odjęciu sklepów i że każdy może wejść na maksymalnie 3 postacie (łącznie ze sklepem) to wydaje się że około 500 osób jest. Jest kilka klanów które mają już postacie na 70+ i nie widać ich na spotach 50+ myślę.

DzuDzak