[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DzuDzak

Cytat: raissa w Lipiec 09, 2015, 04:28:10 PM
Wczoraj zalogowałam się na Country. Gra się całkiem fajnie. Zostaję przynajmniej do classica :) Jest jakis klan bez dzieci dla casuali i farmerów? :P sorry, zmieniłam zdanie ;D

a co się stało ? XD

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 12, 2015, 01:29:23 AM
Co preferujesz, Tyrant jest lepszy na pvp i oly, pamietaj tylko zeby zrobic od razu min. boxa WC + Wilka i jezeli komputer CI udzwignie to i bdka(limit kont 3).

Bedzie Ci wolno lecialo do 58, ale po 58 bez epicka farma w kata az do 3rd + bedziesz mial maszynke do expienia, a wez pod uwage ze od 61 nie ma buffa.

chyba kpisz ze na oly, czy pvp tyrant lepszy xd jak one hitujesz ludzi tu masz fun xd i to "wtf lol " dodatkowo masz frenzy i zealota pole w lape i latasz z trainami, młotek w garść dobry de buff i każde rb twoje, a tyr z fistami heh może co najwyżej possać przy dpsie deski nawet na bizonie, zealocie i limicie hp będzie bil. dla mnie zawsze  tyr<destro , ale dla każdego co innego :D

Nuncjusz

Nuncjusz

Cytat: Amarin w Lipiec 12, 2015, 10:57:12 PM
Dead serwer

no jest problem masa bugów  siege w miarę działało stabilnie ale po zdobyciu rune justkille miały wszystkie wardy za darmo   kupiłeś ch ale go nie masz adeny też :D do tego weszliśmy na labe 83  po siege w  2 pt   nasze 2 pt było w cc i przeniosło ich do instancji :D

serwer ma masę bugów za wcześnie wystartował jak na tak długie doświadczenie sewera pliki maja dużo do życzenia

Asgota

Cytat: Nuncjusz w Lipiec 13, 2015, 01:10:06 AM
Cytat: Amarin w Lipiec 12, 2015, 10:57:12 PM
Dead serwer

no jest problem masa bugów  siege w miarę działało stabilnie ale po zdobyciu rune justkille miały wszystkie wardy za darmo   kupiłeś ch ale go nie masz adeny też :D do tego weszliśmy na labe 83  po siege w  2 pt   nasze 2 pt było w cc i przeniosło ich do instancji :D

serwer ma masę bugów za wcześnie wystartował jak na tak długie doświadczenie sewera pliki maja dużo do życzenia

Stan Igła  :o
Robi się coraz ciekawiej.

LopezŚliwka

Server Changelog (2015.07.13)

- fixed territory wards position
- fixed Clan halls
- fixed seven signs
- fixed Steal Divinity so it wont steal toggle skills
- Created voting system and added Voting Manager with rewards
- fixed Labyrinth of Kamaloka

siege sie skonczyl a 2 godziny pozniej juz byla gotowa poprawka

alez wy macie jakis epicki syndrom niedopchnięcia lol
zrobiliście cos kiedyś sami czy tylko całe życie do wszystkiego sie przypieprzacie ?
Siła!!!

Nuncjusz

Cytat: LopezŚliwka w Lipiec 13, 2015, 01:21:17 AM
Server Changelog (2015.07.13)

- fixed territory wards position
- fixed Clan halls
- fixed seven signs
- fixed Steal Divinity so it wont steal toggle skills
- Created voting system and added Voting Manager with rewards
- fixed Labyrinth of Kamaloka

siege sie skonczyl a 2 godziny pozniej juz byla gotowa poprawka

alez wy macie jakis epicki syndrom niedopchnięcia lol
zrobiliście cos kiedyś sami czy tylko całe życie do wszystkiego sie przypieprzacie ?

jako gracz przychodząc na serwer  który ma 9 letnie doświadczenie oczekuję w miarę rozsądnych plików owszem bugi się wszędzie znajda ale nie po parę w ciągu jednego dnia grając czuję się jak królik doświadczalny a to nie jest serwer testowy  może osobie co styka się dopiero z l2 to nie przeszkadza  ale dla osób co grają juz długo w l2  to razi po oczach .   I grając widząc co sie dzieje ochota na grę ci ciągle opada a bugi stopują ci grę .

Shanique

Oboje macie rację... jak na serwer z 9 letnim doświadczeniem powinni tych bugów nie mieć wcale (chyba, że to 9 letnie doświadczenie to tylko chwyt reklamowy), ale z drugiej strony admini bardzo szybko reagują, co im się bardzo chwali, więc nie macie co narzekać. Fakt faktem, że takie rzeczy powinny być wyłapane na obt :)

DzuDzak

Bylyby wylapane gdyby beta byla jak jakis mid rate a nie lov rate z npc ktory dawal expa i sp i dodatkowo mogles sie bufowac gm speedem i tworzyc itemki jakie tylko chciales a polowa tej gimbazy zamiast testowac to bawila sie enchantujac itemy w giran... gdyby to byla beta z podstawowymi bufami pp i se bez erd class bd i sws to by wiecej mozna bylo sprawdzic nawet gdyby rate bylby 50 czy 150 bo krok po kroku by trzeba bylo samemu all zrobic i wbic a nie na gotowe. Napewno bug z slh usuniety? Bo ciekawi mnie rage na temat wardow ale nie wszystko bylo o slh pisane na forum co obilo mi sie o uszy. :P

Inth

Cytat: Shanique w Lipiec 13, 2015, 09:53:37 AM
Oboje macie rację... jak na serwer z 9 letnim doświadczeniem powinni tych bugów nie mieć wcale (chyba, że to 9 letnie doświadczenie to tylko chwyt reklamowy), ale z drugiej strony admini bardzo szybko reagują, co im się bardzo chwali, więc nie macie co narzekać. Fakt faktem, że takie rzeczy powinny być wyłapane na obt :)

OBT trwała 3 miesiące.... grało max 15 osób w tym ja
takie realia, testować nie ma komu ale potem jape drzeć to pierwsi

takie sa niestety zerg klany, zero przywiązania do serwera jedynie wymagania i oczekiwania jakby płacili abonament w spa
...robią 85 i zjeżdżają na następny serwer.....nie usłyszysz od nich dzięki za coś tam, ale już pocałuj meni w dupę na pewno :)

ludzie...serwer ma 2 tygodnie..., owszem babole sa.... ale naprawili juz tyle że i to w tak krótki czasie że aż miło patrzeć jak serwer sie rozwija i z dnia na dzień staje sie coraz lepszy.

Wole tak niż grać na jakimś syfie gdzie Admini maja centralnie w dupie zdanie graczy i nic nie naprawiają a tylko liczą kase i dni do zamknięcia.

DzuDzak

Generalnie to tutaj tez kasa leci jak milo bo exp x22  za be to wiesz jest bug naprawimy bug bo pojda ludzie w swoja strone i kasy nibedzie xd a 5be to 8pln czy jakos tak chcac expac min 4h na boscie to musisz 8be miec leci dota leci xd jak nie ty kupisz za real money to kupisz be na rynku to ktos inny zaplaci.

TT0

Cytat: Inth w Lipiec 13, 2015, 02:00:35 PM

takie sa niestety zerg klany, zero przywiązania do serwera jedynie wymagania i oczekiwania jakby płacili abonament w spa
...robią 85 i zjeżdżają na następny serwer.....nie usłyszysz od nich dzięki za coś tam, ale już pocałuj meni w dupę na pewno :)

ludzie...serwer ma 2 tygodnie..., owszem babole sa.... ale naprawili juz tyle że i to w tak krótki czasie że aż miło patrzeć jak serwer sie rozwija i z dnia na dzień staje sie coraz lepszy.

Wole tak niż grać na jakimś syfie gdzie Admini maja centralnie w dupie zdanie graczy i nic nie naprawiają a tylko liczą kase i dni do zamknięcia.

Bunt murzynow 2

Nuncjusz

Cytat: Inth w Lipiec 13, 2015, 02:00:35 PM

przytoczę ci i pomyśl :)  zaproszenie brzmi jak na dobry serwer z dobrymi plikami nie piszą że będą na nas experymentować z plikami

CytatIle to już razy szukałeś/aś serwera który spełniałby większość twoich oczekiwań, ile razy okazywało się że prawda jest jedynie mierną namiastką tego co było obiecywane w reklamach. Wiemy dokładnie jakie to uczucie, musieć zaczynać całą historie od nowa nie wiedząc nawet czy serwer nie upadnie zanim wbijesz lvl 75. Dlatego chce Wam opowiedzieć o serwerze który istnieje na rynku już 9 lat, 9 lat doświadczenia i pracy włożonej w dopracowanie szczegółów a także dbałości o odwzorowanie grania na oficjalnym serwerze. L2 Kaimas wielokrotnie udowodnił swoja klasę nie poddając się różnym zachwianiom w świecie L2, stabilny, bezpieczny i bezawaryjny jest marką samą w sobie. A co takiego mamy Wam do zaoferowania ?

Zupełnie świeży start
Kronika: Freya x4

Platforma: L2CL jest zamkniętą platformą którą charakteryzuje czysty i przejrzysty kod, wyjątkowa jakość, wszechstronność, wysoka wydajność ( silnik AI w L2CL ma ponad 12 000 różnych typo1) AI i ponad 13 mln lini kodu – żaden inny prywatny serwer nie ma tak rozbudowanego systemu). Ponadto jako bazy używa skryptów oficjalnego serwera.

Zgrany, aktywny i efektywny zespół prowadzący serwer: 5 osób

do tego nie jesteśmy żadnym zergiem nazywając tak 2 pt mieszasz rzeczywistość  z realiami  zawsze jest nas mniej niż ludzi w innych klanach zobacz moje wcześniejsze posty staraliśmy się nastawiac pozytywnie ale z każdym lvlem do przodu z nowa lokacją szły kolejne bugi . I raty x4   zrobiło się x 16   używajac be przy paliace 61 lvl masz 66  przy 73 lvl masz 76 robiąc 7 s na 79 lvl na nevicie + be masz już 82 lvl stoisz i nie wiesz co ze sobą zrobić spoil był za 1 razem tak zmieniony że wszelkie robienie broni i setów odpadało  przytłoczyło nas to  w miejscu na tydzień gry   .
teraz podsumowanie lokacji .

gc1  gc 2 działa w miarę poprawnie
toi  dziura  na dziurze  co chwila  z pięter spadasz niżej
HB  zbugowane fire chimery  biją 4 razy mocniej niż pozostałe   green spot   moby są słabsze niż powinny   to samo skorpiony  moby na sv silniej biją
SOI   instancje można zrobić spokojnie w c gratach i b gratach  :)
katy -   bijąc moby możesz wylądować   w ciekawych lokacjach ja wylądowałem z brandet koło giran harbor
chamber  - w miarę poprawnie 
laby - obstawy respią się 2 x szybciej  do tego można wchodzić w cc :D

dla tego napisze jeszcze raz grając czuję się jak na serwerze testowy jeżeli stawiasz serwer z dotacją  to gracz ma prawo wymagać bo płaci za tą dotacje mi za granie na bugach nie płacą więc  proszę się nie dziwić ze serwer nie spełnia moich oczekiwań .  Zobacz ze nie hajtuje innych graczy bo wara nie oddają bo są low itd itp a czepiam się rzeczy ważnych dla każdego gracza a jeżeli ma ktoś z tym problem niech przeczyta  powyżej to  co dałem w cytacie  bo to oficjalne zaproszenie na serwer .

DzuDzak

Oj tam czepiacie sie :P imo to l2j z prywatnymi plikami nie emu nie dc itp z czystym i przejrzystym modyfikowanym kodem z wyjatkowymi iq mobow i bossow  xd

Szczena666

Ja gram w klanie AlQuaeda (gralem na L2-Country jeszcze jak stał stary serwer i stare znajomości) i nie mam levela 80+ ale to dlatego że gram swoim tempem i nie dotuje na mase (BE). Dla mnie wypowiedz:
" I raty x4   zrobiło się x 16   urzywajac be przy paliace 61 lvl masz 66  przy 73 lvl masz 76 robiąc 7 s na 79 lvl na nevicie + be masz już 82 lvl stoisz i nie wiesz co ze sobą zrobić spoil był za 1 razem tak zmieniony że wszelkie robienie broni i setów odpadało  przytłoczyło nas to  w miejscu na tydzień gry"  - swiadczy o podejsciu wyścigowym. Po co robic kolejne levele zamiast pospoilować troche i zlozyc sensowne graty?
Co do reszty wypowiedzi - tak są babole,  ale widac ze naprawiaja admini i jak dla mnie tempo naprawy jest ok.
Odnośnie płącenia i wymagania hmmm -  jest to dobrowolna dotacja a nie abo no ale jak ktoś robi wyścig zbrojeń zamiast spokojnej gry... Ja do tej pory zadotowałem moze 30PLN i mi z tym dobrze. Nie jestem graczem który ma czas na L2 codziennie, ale pamietam ze starych czasów że fajnie było po 4-5 miesiacach wejsc i zobaczyc swoja postac nietknietą a nie wywieszke ze byly juz 2 wipe.
pozdrawiam

TT0

Frazier

Inth

Szczena666

Cytat: Frazier w Lipiec 14, 2015, 12:27:02 PM
bug na adene dalej dziala btw

O jakim bugu piszesz? O tym z wilkiem i adena co RF przez niego padł?

Inth