[L2OFF] L2Citadel - HB x15 - START 17.07.2015

Zaczęty przez L2Citadel, Czerwiec 08, 2015, 05:51:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Salamon

3 miesiące to śmiech a nie dużo, nie rozumiem tych dzisiejszych standardów w l2, niech ktoś da mi przykład podobnego mmo w którym normalne jest regularne zaczynanie od nowa co 3 miesiące
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

PepsiQQ

Cytat: Salamon w Lipiec 14, 2015, 12:42:29 AM
3 miesiące to śmiech a nie dużo, nie rozumiem tych dzisiejszych standardów w l2, niech ktoś da mi przykład podobnego mmo w którym normalne jest regularne zaczynanie od nowa co 3 miesiące

W LoLa srednio co godzine :D

No co L2 juz calkiem ded i tyle, czas skasowac to forum to juz calkowicie umrze;d

DzuDzak

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 14, 2015, 01:06:55 AM
Cytat: Salamon w Lipiec 14, 2015, 12:42:29 AM

W LoLa srednio co godzine :D

No co L2 juz calkiem ded i tyle, czas skasowac to forum to juz calkowicie umrze;d

akurat może clasik wstanie za 3 miesiące albo troszkę dalej pograć gdzieś można chwila przerwy a potem classic eu ;p bo na godzie już kupa bez konkretnej kasy to tam już nie ma co się pchać ;p

GalAnonim

hehe dobry serwer można kupić sobie 2 klase za 9kk adeny lub za real kasę  ;)

już się zaczynają shit stormy ;D
http://l2citadel.com/forums/topic/3170-class-q/

ShobuPL

Cytat: GalAnonim w Lipiec 16, 2015, 02:40:16 PM
hehe dobry serwer można kupić sobie 2 klase za 9kk adeny lub za real kasę  ;)

już się zaczynają shit stormy ;D

Co w tym dziwnego? 3kk za marka to standard w kronikach gracia +, jak na serwer o takich ratach nie dziwie się, że nie chcą by ludzie marnowali całego dnia na robienie questów na 2gą profę.

Yasuo

Zawsze bylo za bańke jedna marka czyli 3kk za profe druga :F :noob:

ShobuPL

Cytat: Yasuo w Lipiec 16, 2015, 05:09:52 PM
Zawsze bylo za bańke jedna marka czyli 3kk za profe druga :F :noob:
Masz rację, zwracam honor. Pomyliłem te z 9kk z kasą jaką można dostać za zrobienie tego questa na 40 lvl w giran blacksmith jak się miało 3 marki.

Nuncjusz

ciekawe kiedy będzie event z tyrkami w rune lub z iop na giran :D powodzenia przy rol backach

ShobuPL

Jak sam  kończyłem z tym serwerem to robiłem eventy w Giran typu kto pierwszy przyniesie mi kalkulator dostaje itemy, ludzi dwoili się i troili ;)

xax

lubie jak ktos odchodzi i rzuca itemy  w giran podlaczyc sie i rzucicc gdzieniegdzie stem  czy healing potiony czy tam cos
i patrezc jak ludzie za tym biegaja i podnosza czasem moze cos tez podniose ,a raz koles oddawal itemy i urzadzal pvp i poszedlem krasiem i wygralem z destro raz co prawda mial nizszy level i przy frenzy wyalpal stune i juz zniego nie zszedl i padl wygralem majestica heavy ktorego pozniej wymienilem z korzyscia dla warlorda (latwo przyszlo latwo poszlo)fajny serwerek byl ale szybko sie skonczyl zanim sie rozkrecilem na handlu

Joey

Akurat zmiana na plus, bo już ta gra ma swoje lata i jak ktoś nie chce robić tego quest'a to ma inną możliwość, tym bardziej, że takie serwery długo nie stoją :(

Balur

trochę późno go otwierają :P w sumie jakieś 7 lat temu byłoby mi to bez różnicy heh

DzuDzak

Cytat: Balur w Lipiec 17, 2015, 07:02:51 PM
trochę późno go otwierają :P w sumie jakieś 7 lat temu byłoby mi to bez różnicy heh

wiesz parafrazując mojego znajomego z pracy "dla mnie paliwo nie drożeje wcale bo zawsze za stówę leje" to godzina startu wszędzie jest taka sama tylko strefa czasowa się zmienia :D to czy posiedzisz 48 od 22 czy od 18 jakąś Ci różnice robi ?:D

GalAnonim

będziecie żałować jak tam zagracie....

w każdym bądź razie życzę szczęścia i dobrej zabawy

Yasuo

Czego ? L2 to stare gówno z death community ktore tak czy siak zmienia serwery co pare tygodni a jak chcesz pograc to musisz tez tak robic albo grac na serwie gdzie gra z 300 online :D Ci co pamietaja L2 z przed 7+ lat wiedza ze to juz nie wroci chociaz by bardzo chcieli :P

Sitim

wpadniemy z kumplami przetestowac, moim zdaniem na pierwszej edycji bardzo fajnie sie gralo. community w porzadku. zobaczymy jak teraz

Yasuo

Jaka klasa do farmy najlepsza+box ? Poza nukerami

DzuDzak

wiesz nikt mi tam nie każe siedzieć i gwałcić się non stop to ma być przerywnik do startu classica jesli zdechnie cuż bywa i tak to dłuższa przerwa i odpoczynek przed hardcorem ;) do farmy hmm chyba Wilk + jakiś BD z WC xd masz hexa, cova 2vampy zależy czy farmisz w duo solo czy w pt ja swego czasu jak kaleczyłem palka to wilk palek i wc na plecach i dawałem rade. Jeśli miałbym tutaj grać bez cp to bym zrobił sobie duo suporta. BD + WC o S broń "łatwo" dualki masz z subek w 50% xd ;p

Yasuo

Jak z profkami wkoncu tu jest ? Mozna kupic za adene, jesli tak to ile to kosztuje ?

Balur

w hellboundzie nie było raczej holy promanderów dla se/ee/bp ?

Evil89

DzuDzak

Yasuo

DzuDzak

ja nie miałem rollbacka ;p :oops: a pomandery dopiero chyba na epilogu weszły ;p