[L2OFF] L2Citadel - HB x15 - START 17.07.2015

Zaczęty przez L2Citadel, Czerwiec 08, 2015, 05:51:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

raissa

Kto szuka, ten znajdzie http://l2citadel.com/forums/topic/3167-klany-na-l2-cytadel/  Na chwilę obecną nie jestem w nim ale ogólnie wygląda ciekawie. Maja 2 klany i obydwa maja CH (Rune i Aden).  Zakładka statystyki na stronie i możecie sobie lepiej obczaić co, kto, kiedy, gdzie i z kim ;)

PepsiQQ

L2Citadel

Server going very well and averaging 1.5k+ online.  :D

OralnyDzikus

Witam , od jutra zaczynam tu grac , chetnie dolącze do jakiegos aktywnego cp/ clanu , klasa do ustalenia,  wiek 25 lat , online 10h+      jak cos to priv

Sellgros

Cytat: OralnyDzikus w Lipiec 28, 2015, 06:25:14 PM
Witam , od jutra zaczynam tu grac , chetnie dolącze do jakiegos aktywnego cp/ clanu , klasa do ustalenia,  wiek 25 lat , online 10h+      jak cos to priv

Sądząc po nicku pewnie będzie miał dużo do powiedzenia, wiecie coś w stylu "mielenie ozorem", czy "jadaczka się nie zamyka" ^^

PepsiQQ

OralnyDzikus

Cytat: Sellgros w Lipiec 28, 2015, 07:17:37 PM
Cytat: OralnyDzikus w Lipiec 28, 2015, 06:25:14 PM

Sądząc po nicku pewnie będzie miał dużo do powiedzenia, wiecie coś w stylu "mielenie ozorem", czy "jadaczka się nie zamyka" ^^

Jak czytam co pisza takie matoły jak ty , to od razu biore telefon i wysyłam sms o tresci POMAGAM ...   i dz sobie spamuj gdzie indziej

Dexter_

Oddam spoil 63 + g wolf 64. Eq compo+yaksa health, wilk mid broń+armor, na postaci 80kk, pw

Gordu

PepsiQQ

lf wc driver 19-24 gmt+1, potencjalny bd znaleziony jak nie quitnie to bdzie gites.

Dexter_

Ze względu na dużą ilość pw, dopowiem, że oddam w rozumieniu za ten przysłowiowy kieliszek chleba :D Pozdrawiam.

widelec

a ktoś by przygarnął jakiegoś archera lub dd do const pt?(ewentaulanie moge innym dd) :) ... widzę że zaczyna się zdychalnia na L2-country i trzeba się eksmitować do innego placu zabaw :D

Asgota

Berek i sr szukają CP.

Jak ktoś potrzebuje pisać pw albo GG 4451809

Możliwa zmiana berka na jakiegoś tanka

Gordu

Asgota

Cytat: Gordu w Lipiec 29, 2015, 05:09:09 PM
Po kilku dniach grania pojawiło się: http://scr.hu/6snt/mnhsq , czo z tym zrobić ? :(

antywirus wyrzucił ci ten plik, wejdź sobie w kwarantanne, przywróć i dodaj do zaufanych.

darkmelody

Dobra teraz serio - na serwerze nie ma jakich rażących botów/exploitów? Nie wiem czy ciągnąć serio klienta HB:P
I jak spisuje się na tym serwerze połączenie tyrant + wc box? Czy co na boxa mu dać?
A może lepiej jakiś nuk + ee? Chociaż preferuję melee class.

PepsiQQ

Cytat: darkmelody w Lipiec 29, 2015, 06:36:49 PM
Dobra teraz serio - na serwerze nie ma jakich rażących botów/exploitów? Nie wiem czy ciągnąć serio klienta HB:P
I jak spisuje się na tym serwerze połączenie tyrant + wc box? Czy co na boxa mu dać?
jak masz solowac to jeszcze bd main+2boxy dozwolone

darkmelody

Za słaby lapek i brak SSD = wytrzyma tylko jednego boxa

PepsiQQ

darkmelody

Czyli generalnie na maina najlepiej BDka? W sumie to mam sentyment do tej klasy, moja pierwsza w L2 :P Dobra, to pobieram i zobaczymy co ten serwer wart

widelec

BD jako main... to trochę tak jakby być wegetarianinem albo gejem :P ... Bd rozumiem na subke ale na maina nigdy bym tego nie wziął.

Asgota

Cytat: darkmelody w Lipiec 29, 2015, 06:36:49 PM

o dziwo 0 botów, od czasu do czasu widać spamujące o kasę, poza tym nic... Adrenalina płatna też nie działa płacz na forum twórców jak cholera :D
Podobno żeby odpalić adrenaline trzeba pokombinować ale zaraz wyłapują i dają bany

PepsiQQ

8/10 tpa fail kuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Asgota

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 30, 2015, 01:59:36 AM

Co się stanęło?

Salamon

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 30, 2015, 01:59:36 AM
hahahahahahahahahaha, niech no to rozszyfruje  hahaha  hahaha  hahaha
na 10 klat tallum plate 8 się spaliło?  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.