[L2J] L2Country - Freya x4 - START 26.06.2015

Zaczęty przez benyhds, Kwiecień 18, 2015, 06:43:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

widelec

Cytat: Asgota w Lipiec 29, 2015, 12:53:37 AM
Cytat: Arimas w Lipiec 28, 2015, 10:17:10 PM
Velor
Loom+
LopezŚliwka
Inth

Każdy z tego samego IP.
No ciekawe.
To teraz ładnie się tłumaczyć albo leci 4way ban

hahaha

a BMF'y tam jeszcze grają?

chyba kończą grę bo wyprzedają sprzęt

widelec

PepsiQQ

Cytat: widelec w Lipiec 29, 2015, 12:51:01 PM
czyli już zaczyna się zdychalnia dla L2-country ?

jak to zaczyna jak ten serwer od startu byl pusty online mnozony x3

Szczena666

Jeszcze żyje, właśnie oly robie, tyle ze mniej polskiego community ale może to i dobrze.
pzdr

JamesDoakes

Cytat: Szczena666 w Lipiec 29, 2015, 08:58:00 PM
Jeszcze żyje, właśnie oly robie, tyle ze mniej polskiego community ale może to i dobrze.
pzdr
spoko inth, nawet po zmianie IP widać, że to ty :D

widelec

Cytat: Szczena666 w Lipiec 29, 2015, 08:58:00 PM
pzdr

My tu potrzebujemy logicznej i ustosunkowanego do rzeczywistości opinii. A ty wszędzie zachwalasz jakie to L2-country jest fajne i robisz im reklamę. Pewnie jesteś GM'em czy coś w tym stylu.

TT0

Cytat: Arimas w Lipiec 28, 2015, 10:17:10 PM
Velor
Loom+
LopezŚliwka
Inth

Każdy z tego samego IP.
No ciekawe.
To teraz ładnie się tłumaczyć albo leci 4way ban

chopaki sciupali hajs na 1h w kafejsce by poklikac a wy ich juz jedziecie.

Hupernicus

Czy jeszcze warto tu zaczynać grać po ponad miesiącu od otwarcia serwera ?
Załapałbym się do jakiegoś random - friendly klanu?

EE lub BD.

Ak47

Revils

Jak nie ma Ludzi sa ludzie . prawdziwi ludzie a nie jakieś lamki co skaczą z kwiatka na kwiatek.
Manory sa ON wiec można składać itemki i wbijać na serv .I nie słuchać jakimś lame płaczków ze jakiś bug na Aden jest ... G prawda
Aktualnie jest Event z zabijaniem melonów

Revils

Server fajny miło się gra w wy szukacie w dziury w całym . i co to za krypto reklama podoba się wam zjeb.. Citadel czy red czy inne badziewie to WON do tamtego tematu a nie walicie w gacie jak tu źle a mimo to zapewne część gra dalej i marudzi

Hupernicus

Ooo są melony to wpadam :)

Wpadnę, pogram tydzień i zdam tu relację, jak rzeczywiście jest.

widelec

Cytat: Revils w Lipiec 30, 2015, 09:49:28 PM
Server fajny miło się gra w wy szukacie w dziury w całym . i co to za krypto reklama podoba się wam zjeb.. Citadel czy red czy inne badziewie to WON do tamtego tematu a nie walicie w gacie jak tu źle a mimo to zapewne część gra dalej i marudzi
Ludzie piszą co widzą podczas gry. Nigdzie nie miałem tak beztresowej farmy w katach jak w l2-country. Wszędzie ktoś jeszcze farmił albo wyganiał ze spota/pvp. Skoro już po miesiącu tak pusto to nie wróży nic dobrego.

Szczena666

Hmm graczy pewnie mniej niż na początku ale ja wole no-wipe co postoi co najmniej rok (tak zapowiada administracja) niz 2-3 miesięczne serwery bo wchodzę do gry 2-3 dni w tygodniu. Oby tylko bugi ogarniali jak do tej pory.

JamesDoakes

Cytat: Szczena666 w Sierpień 06, 2015, 09:45:40 AM
Hmm graczy pewnie mniej niż na początku ale ja wole no-wipe co postoi co najmniej rok (tak zapowiada administracja) niz 2-3 miesięczne serwery bo wchodzę do gry 2-3 dni w tygodniu. Oby tylko bugi ogarniali jak do tej pory.
piszesz sam do siebie inth? nie bądź żenujący, tak jak ten pusty serwer :C

Revils

spadajcie na zal inne servy i tyle.. a nie trujecie o serv na którym nie gracie... lol . sa eventy administracja sie stara poprawie błędy . za vote sa itemki C/B/A . ciągle ludzi przybywa a jakiś zal płaczki trują ze się nie opłaca a gówno wiedza . dziennie widać nowych na serv . serwer się trzyma i zapraszam im nas więcej tym lepiej

Amarin

Cytat: Revils w Sierpień 07, 2015, 06:03:34 PM
spadajcie na zal inne servy i tyle.. a nie trujecie o serv na którym nie gracie... lol . sa eventy administracja sie stara poprawie błędy . za vote sa itemki C/B/A . ciągle ludzi przybywa a jakiś zal płaczki trują ze się nie opłaca a gówno wiedza . dziennie widać nowych na serv . serwer się trzyma i zapraszam im nas więcej tym lepiej

CZŁOWIEKU TAM SIĘ NIC NIE DZIEJE. L2 jest grą w której kluczową rolę odgrywa PVP. Na country nie ma pvp. Ile można grać PVE ?? Jak Ci to odpowiada to graj i nie pisz bzdur.
-----=BeMyFrag=-----

JamesDoakes

Cytat: Amarin w Sierpień 07, 2015, 06:26:14 PM
CZŁOWIEKU TAM SIĘ NIC NIE DZIEJE. L2 jest grą w której kluczową rolę odgrywa PVP. Na country nie ma pvp. Ile można grać PVE ?? Jak Ci to odpowiada to graj i nie pisz bzdur.
zwłaszcza, że bug na adene dalej działa :D

Spokojnie

weźcie ktoś napiszcie jaki to bug na adene bo nie wiem  :P i jak go przeprowadzić :P

Asgota

Cytat: Spokojnie w Sierpień 08, 2015, 12:31:46 AM
weźcie ktoś napiszcie jaki to bug na adene bo nie wiem  :P i jak go przeprowadzić :P

też jestem ciekaw :P

Shanique

Judasz

Asgota

Vespa

Niestety, ten server to chodzący trup który za kilka dni kopnie w kalendarz. Trochę śmieszne jest to wypieranie i na siłę wmawianie wszystkim jak to zaludniony on jest :D Szkoda, bo grało się przyjemnie. Chociaż tak zabugowanego ścierwa to nie widziałem od lat.
Ciekawe co dziś pokaże Abyss
Server: Lancer (RU Off)
Nick:    Vespa
Prof:    Dark Mystic
Lvl:      13