[L2OFF] L2Citadel - HB x15 - START 17.07.2015

Zaczęty przez L2Citadel, Czerwiec 08, 2015, 05:51:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ciunky

Cytat: Salamon w Sierpień 05, 2015, 05:56:50 AM
pozdro dla grających, wiedziałem że nie zawiodę się czytając topiki na ich forum, widze że niezłą beke tam kręcą, ci co w temacie pewnie wiedzą o co chodzi, szkoda że nic nie piszą  hahaha

Wrócił mistrz.   :noob:

Salamon

zamiast rzucać  cienkie docinki, wejdz na ich forum i dowiedz się o co dokładnie chodzi ignorancie
jeżeli skończyłeś podstawówke powinieneś dać sobie radę z rozszyfrowaniem tematu napisanego po angielsku
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

PepsiQQ

chodzi o to ze robili antka na refleccie zeby, a gmowi sie nie podoba bugu wynikajacego z mechaniki silnika na ktorym gra stoi i nie dostali necka.

Quit GYM -> Quit Tempest (tempestowi nikt nie podkoskoczy atm i za miesiac tez nie;p) wiec oni tez quitna i 0 side xd

radarturysta

Szukam polskiego klanu. Zaczalem grac na serwerze wczoraj, lucznikiem (he). Mam kilkuletnie odswiadczenie w lineage 2, także gdyby ktoś potrzebowal jakas postac do klanu i oboje byśmy byli zadowoleni chętnie dolacze do klanu. Proszę o kontakt gg:3300047.

Amarin

Cytat: PepsiQQ w Sierpień 05, 2015, 05:25:03 PM
chodzi o to ze robili antka na refleccie zeby, a gmowi sie nie podoba bugu wynikajacego z mechaniki silnika na ktorym gra stoi i nie dostali necka.

Quit GYM -> Quit Tempest (tempestowi nikt nie podkoskoczy atm i za miesiac tez nie;p) wiec oni tez quitna i 0 side xd

Czyli dead serwer xD
-----=BeMyFrag=-----

m3too

Nie żebym sie czepiał czy coś, ale z antka się nie dostaje necka, wiec chyba dobrze.

Nuncjusz

Cytat: m3too w Sierpień 05, 2015, 07:54:53 PM

Nie żebym sie czepiał czy coś, ale z antka się nie dostaje necka, wiec chyba dobrze.

Grzesio jest zbyt inteligentny  by to zrozumieć nawet nie wie co napisał   :D 

PepsiQQ

earing :), zmeczony

panjestjeden93

Populacja spada z dnia na dzień  moim zdaniem, ja już podziękowałem ;)) :oops:

DzuDzak

Cytat: PepsiQQ w Sierpień 03, 2015, 09:51:45 PM
Cytat: PepsiQQ w Sierpień 01, 2015, 07:14:02 PM
szukam dagera do cp jako, ze dzudzak juz nie gra - 19-24, ogar Agr set i checi do gry. (zamiast zerka) + ogarniety mikro, angielski, skype/ts on.

stp:

destro, destro, pala.

dzudzak podobno wraca, wiec nie szukam...

Hdki 100% craft rate;d
juz mnie chcial skreslic...random xd to jak mieliscie 100% hd to mozecie i mi zlozyc napiszmi na pma ocb z tym antkiem;-p aby nie bylo niepotrzebnego flamu matko niech ten serwis szybciej rootera oddaje bo na telefonie nie odpale l2:-[  bo padam z nudy ...

Asgota

Cytat: DzuDzak w Sierpień 06, 2015, 06:57:43 PM
matko niech ten serwis szybciej rootera oddaje bo na telefonie nie odpale l2:-[  bo padam z nudy ...

Chcesz sposób na neta bez neta? :D

Zakup sobie jakiś byle jaki starter operatora który daje ci za grosze 1 lub 2 GB neta LTE/3G za grosze wrzuć w fona, zrób z fona AP na wifi lub po kablu podłącz się do tego i gotowe, używając tylko L2 i TS3 powinno ci to starczyć na ok miesiąc ^^
Jak byłem za granicą miałem tylko takiego neta i 1GB prędkości 25/5 starczało mi na prawie miesiąc spokojnej gry po 4-5h dziennie.
Oczywiście jak używasz przeglądarki youtube itd to wysrasz 1gb w 30min... Więc tylko l2 i ts i jedziesz. (ostatnio u mnie neostrada waliła w ch*** i zrobiłem sobie AP i polskiego LTE i śmigało 35/5 więc u mnie spoko (obrzeża Częstochowy))

DzuDzak

Nie mam wi fi w moim PC spokojnie z tego co mowili to do 2 tygodni to jakoś przezyje a tydzien juz minal  :P czasem popiścic nie jest zle xd.

PepsiQQ

Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 06, 2015, 06:06:07 PM
Populacja spada z dnia na dzień  moim zdaniem, ja już podziękowałem ;)) :oops:

spada wszedzie po mc nie wiem czego ty oczekiwales

panjestjeden93

no pewka Pepsi , ale nawet żadnego klanu nie ma :V Gym Team i Tempest tylko  hahaha

Asgota

Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 07, 2015, 06:20:36 PM
no pewka Pepsi , ale nawet żadnego klanu nie ma :V Gym Team i Tempest tylko  hahaha

i TAO, Holigans, AllahuAkBBQ, PHG i kilka mniejszych jak EUROGROUP, TheOne, VOD
ale tak masz racje największe to Defiance i GymTeam

panjestjeden93

toa ma moze 2pt ,  holigans to nawet nie kojarze xD allahuak nie bylo widac na starcie owszem :) bo tam moj znajomy nawet gral , PHG nie rozsmieszaj mnie :v , vod ? jak tam 5 osob gra :v

Asgota

Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 07, 2015, 08:17:38 PM
toa ma moze 2pt ,  holigans to nawet nie kojarze xD allahuak nie bylo widac na starcie owszem :) bo tam moj znajomy nawet gral , PHG nie rozsmieszaj mnie :v , vod ? jak tam 5 osob gra :v

w PHG na ts jest w tej chwili 35 osób śmieszne nie?

Gordu

panjestjeden93 a ty kur** rozumiem ze masz takie info bo masz alta w kazdym klanie i siedzisz na 5 TS / VT i tylko stalkujesz ludzi zeby miec 100% info gdzie ida itp tak? nie chcesz grac to gtfo i krzyz na droge po co spamujesz jakis nieprawdziwym gownem?

PepsiQQ

Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 07, 2015, 08:17:38 PM

8 postow, jak nic szczena666 xD, ludzie odchodza od 2010 jak pamietam 30-40% znika po miesiacu, ale 5 osob na ts... please

panjestjeden93

Gordu dzieciaczku uważaj na słowa ;) jestem kur** bo piszę prawdę? ogarnij się  hahaha ,  nieprawdziwym ? xD moze PHG jest ogar klanem :o smiechłem :oops:

ps Spierdalaj do Gondoru xD

panjestjeden93

pepsi wypij pepsi bo gwiazdor sie z Ciebie zrobil ;d

Asgota

Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 08, 2015, 03:43:11 PM
Gordu dzieciaczku uważaj na słowa ;) jestem kur** bo piszę prawdę? ogarnij się  hahaha ,  nieprawdziwym ? xD moze PHG jest ogar klanem :o smiechłem :oops:

ps Spierdalaj do Gondoru xD
Cytat: panjestjeden93 w Sierpień 08, 2015, 03:44:16 PM
pepsi wypij pepsi bo gwiazdor sie z Ciebie zrobil ;d

:o
co jak co ale PHG jest najbardziej zorganizowanym random klanem jaki widziałem. (nie jestem w nim jeszcze ale serio...)

Sinic

Szczerze, nie mam pojęcia co Ty masz do PHG :v Jak na klan bez CP to idzie nam wybitnie :D

leran

poszukuje ktoś pp/hw/bd do cp?? albo innej klasy wszystko do ugadania

PepsiQQ

Stan serwera 12/08 (Polowa Sierpnia, miesiac po starcie)

- Stabilnosc/etc. :
Wysoki Uptime, zapewnie 98-99%, brak lagow, crashow.
Aktywna Administracja
Eventy typu 1-39 GM BUFF (COV itd. 1h)

Clany :

1.Defiance (3 Hero CP's)
2.United Alliance (PHG, TAO, BA, 150 osob - PHG PL)
3.AABBQ (40-50 osob)
4.TheOne (30+ osob)
5.VoD (30+ osob)
6.Hermandad (60+ osob)
7.Oreo (70 + osob, klan starych graczy z bardzo niskim online srednio 2-3h per/day)
8.AFKNoReal (1 Full Ru CP)
9.Gorillaz (2 PT ¬)
10.TH (NA Clan Random, 10 osob +)
11.Hooligans (2PT, NA)
12.AncientArmy (20+ Osob)

Online/Rynek/Boty

-Botow nie ma lub biega troche, ale bardzo malo
-Gospodarka jest w kiepskim stanie, stagnacja na rynku. Ceny keyow/recek S gr drogie, Sety A tanie, AA po 7
-Zaczynaja biegac Sgr sety, bronie S sa easy, sporo osob z nimi biega(max 2 dni na spoilu+key/recka na klik ....), 150 stosunkowo easy, 12 Cry Easy, z 13tka trzeba sie pomeczyc.

-Online, (quitnal GYM TEAM, zapowiada sie na quit Defiance bo nie maja co robic i nie ma opcji zeby top klany na tym serwerze, byly w stanie z nimi konkurowac ze wzgledu na ich kontrukcje, - brak cp/random, brak mozliwosci zebrania sie na epiki itd.
Jest ok, jakies 60% tego co na starcie, co bylo do przewidzenia, zaczynaja nowi ale na chwile obecna w malych, malych ilosciach i sa to raczej pojedyczne jednostki.

W godz. 17/8-23, w United Alliance jest okolo 80 osob, tak wiec aktywnie grajacych, ubranych osob na serwerze mysle ze jest okolo 300 wieczorami + boxy, do tego pomniejsze, jeszcze nie ubrane osobki - kolejne 100 osob+boxy.

Moze jest z 400-500 osob w szczycie, jakies 200-300 boxow i 100-150 sklepow.
700-800 ¬¬

Teraz tak, jak ktos sie zastanawia czy serwer pozyje... zalezy od tego jak sie sprawy uloza na poczatku wrzesnia, Hellbound jest unikalny, ale z drugiej strony jak Defiance quitnie, to bedzie kiepsko.

Tak od siebie dodam, jako osoba ktora od 2 lat nie grala w zasadzie (z miesiac rok temu¬), jak ktos myslal ze L2 umarlo w 2012 roku¬ to generalnie teraz to juz odgrzewane kostki :D wyjete z ziemi. Porzadny wynik teraz to 500 Unique Online (1000+ z boxami/offlineami), czyli ochlapy jak by przyjac ze 30-60% ludzi quituje po miesiacu zaleznie od serwera/ustawien/itd. to nawet juz nie ma co grac, jak zaczynaloby 1000 unique players i po miesiacu przy dobrym losie nadal gralo aktywnie 600-700 GRACZY w prime EU to moze, ale .... z 500-30% :D i GF.