[L2J] Asterios Phoenix H5 x7 Start 4.09.2015

Zaczęty przez Sellgros, Sierpień 24, 2015, 06:35:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sellgros

Wręcz przeciwnie. Asgota po prostu stara się pogodzić jakoś z tym, że nie będzie miał okazji zabawić tu na dłużej i oczerniając server poprawia podświadomie swoje przekonanie o słuszności podjętej decyzji, to tyle.

Ludzi pełno, nie wiem gdzie chcesz bota postawić skoro na każdej miejscówce jest od zaje***** ludzi. Czemu java - już tłumaczyłem wcześniej. W dodatku do plików nie ma co się przyczepić, bo gdyby były chu**** to takiego online`u co rozpoczęcie by nie osiągnęli. Wszystko działa tak jak ma być, a jeśli jest inaczej to zostało to zmienione tylko z powodu wygody dla graczy - jak, np. to że twoja postać po d/c zostaje online przez określony w .cfg czas.
To chyba tyle w temacie

Lagusio

Sellgros ma rację, sam jestem zaskoczony jak to wszystko tu fajnie śmiga. Mam teraz sporo czasu przed startem Classica więc sobie troszkę pogrywam. Ludzi coraz więcej, polecam.

Ak47

Ja również polecam ,dawno się tak dobrze nie bawiłem jak na tym serwerze :)

PepsiQQ

lol

Asgota

Cytat: Sellgros w Wrzesień 08, 2015, 01:23:41 PM
Wręcz przeciwnie. Asgota po prostu stara się pogodzić jakoś z tym, że nie będzie miał okazji zabawić tu na dłużej i oczerniając server poprawia podświadomie swoje przekonanie o słuszności podjętej decyzji, to tyle.

Ludzi pełno, nie wiem gdzie chcesz bota postawić skoro na każdej miejscówce jest od zaje***** ludzi. Czemu java - już tłumaczyłem wcześniej. W dodatku do plików nie ma co się przyczepić, bo gdyby były chu**** to takiego online`u co rozpoczęcie by nie osiągnęli. Wszystko działa tak jak ma być, a jeśli jest inaczej to zostało to zmienione tylko z powodu wygody dla graczy - jak, np. to że twoja postać po d/c zostaje online przez określony w .cfg czas.
To chyba tyle w temacie

no powiedzmy...

Sam tutaj bawiłem się botem i bot obok bota bez problemu farmi ;)
BTW skoro spoty są tak zaj*bane ludźmi że nie da się bota postawić to jak wyjaśnisz pojawienie się stonów w ilościach ~300 sopów w ilościach 4k+ i innych shitów na rynku już drugiego dnia od startu?
Ten server jak tak dobrze zabezpieczony jak RPG...

Piszę po prostu prawdę o tym serwerze i tyle ;)
Dla mnie pliki JAVA tego czy innego serwera nie nadawają się na low rate mają za dużo dziur itd jak ktoś chce się przekonać wystarczy zrobić np Kame 43 - retail po ch*ju...

Ale kto co lubi, ja osobiście ubustwiam OFF na low rate i tyle ;)
Prawda ma też fajne modyfikacje jak ten Time Paradox itd. ale niestety ilość dziur mnie zniechęca i tyle ;)

Serwer ma lipne pliki, ale sam w sobie nie jest najgorszy, chcecie grajcie cieszę się waszym szczęściem, mnie osobiście gra z botami i samym Ru community nie rajcuje. Nie wspominając już o tempie tego serwera, niektóre midy są cięższe...

Sl3py

na RPG za takie zabawki leca bany, a tutaj mozesz bocic i bocic.

Ivelir

wystarczy poszukac i poczytac jak leca ban hammery za boty http://forum.asterios.tm/index.php?showtopic=394140

a malkontentom ktorych przeraza online i ze sa zbyt slabi zeby cokolwiek osiagnac przy takiej liczbie osob zycze QQ i powidzenia grania na  "plikach off" gdzie na serverze gra max 3k osob a sam server zdycha po pol roku przy dobrych wiatrach

PepsiQQ

prawda jest taka bez full cp gra nie ma sensu, ci co skladali cp z forum juz quituja.

Najlepsze komentarze ze to java, a wy co uposledzeni ze nie wiedzieliscie ze asterios to java?

Asgota

Ja np dowiedziałem się że to Java dzień przed startem  :D nie spodziewałem się że taki serwer może być Javą.

g0mezpl

online mily dla oka, ale przeciez idąc na ruski serwer taki jak asterios każdy powinien liczyc się z botami itp wiec po co to w ogole pisac :D

EmerytowanyRencista

Klan Pazdziochy rekrutuje na serwerze. Jest to czysto polski klan, przyjmujemy randomów jak i CP. Klan nastawiony jest głównie na zabawę bez spiny i wszelkiego rodzjau PvP.

Obecnosc na Teamspeaku jest obowiazkowa. Innych wymagan nie mamy.

W sprawie rekrutacji pisac w grze do: "walu, "tris, "nukerwodny.
Dla każdego znajdzie się miejsce. Jesteśmy chętni do pomocy w każdej kwestji.

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze :)

Dhol

Suicide, SzareSzeregi, Pazdziochy. Tak jak normalnie na rusku ciężko o jeden polski klan tak tutaj wysyp :D

Tatsuya

jest jakiś sposób na dotację? bo same ruskie konta na stronie

Dhol

Podobno karta przechodzi, ale nie wiem czy wszystkie.

Ak47

Szkoda ,właśnie że zamiast jednego a dużego jest kilka małych polskich klanów

Dhol

Kwestia czasu czasu i pewnie połączymy to w jeden. Na początku nie było widać żadnego i pewnie akurat 3 osoby wyszły z takim samym pomysłem. Inna sprawa ze w Pazdziochach np TS obowiązkowy a w Suicide gramy sobie bez TSa, nie zawsze są możliwości/chęci się tam odzywać ;)

No ale tak jak mówię, mam nadzieję że za jakiś czas jak parę osób quitnie to wszystko połączy się w 1 większy na kompromisowych warunkach.

Deacon

Oczywiście w Suicide TS klanowy jest, jednak jeżeli ktoś nie ma ochoty to nie jest zmuszany :)

Arimas

Cytat: Dhol w Wrzesień 09, 2015, 10:50:39 PM
Kwestia czasu czasu i pewnie połączymy to w jeden. Na początku nie było widać żadnego i pewnie akurat 3 osoby wyszły z takim samym pomysłem. Inna sprawa ze w Pazdziochach np TS obowiązkowy a w Suicide gramy sobie bez TSa, nie zawsze są możliwości/chęci się tam odzywać ;)

No ale tak jak mówię, mam nadzieję że za jakiś czas jak parę osób quitnie to wszystko połączy się w 1 większy na kompromisowych warunkach.
Zawsze znajdzie się ta jedna osoba na serwerze która szczerze wierzy, że małe polskie klaniki połączą się w jedne mocny side i będą bić ruskich :D (no hejt)

Dzieje się coś ciekawego? jak lagi? da się coś osiągnąć bez jakiejś mega doty czy 24/7 bota?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deacon

Zależy czym dla Ciebie jest osiąganie "czegoś" :) Jeżeli mówisz o epickach to wiadomo, że nie. Jeżeli czerpiesz przyjemność z klepania ruskich na seal of shilen to jak najbardziej :)

Ak47

Lagów nie ma żadnych ,nawet najmniejszych ;) Gra się bardzo przyjemnie .

Dhol

Cytat: Deacon w Wrzesień 10, 2015, 12:22:52 AM
Zależy czym dla Ciebie jest osiąganie "czegoś" :) Jeżeli mówisz o epickach to wiadomo, że nie. Jeżeli czerpiesz przyjemność z klepania ruskich na seal of shilen to jak najbardziej :)

Dokładnie. Jeśli chcesz walczyć o top to bez 24/7, CP, doty nie ma co. Ja sobie gram na 70 lvlach teraz i tez jest fajnie, masa pvp i ludzi wszędzie.

Co do klanów - liczę ze się połączą bo to nie są klany które cos znaczyły na innych serwerach i przyszły w całości tylko klany mające swój początek na tym serwerze, a z takich łatwiej zrezygnować i połączyć. To prawda że nie pamiętam jeszcze łączenia PL na ruskim serwerze ale może... :D

nexttarget

są 3 małe Polskie klaniki   ale są też EU  nam się gra dobrze z Litwinami w klanie i wcale takie ruskie nie silne :))   jeżeli są jeszcze jakieś dobrze zorganizowane  nasze Polskie cp i lubią pvp to łapać chłopaków z BMF na serwerze  jest nas  w tym momencie 5 cp .  3 Litwinskie 2 Polskie

Archoon

A da ktoś jakiegoś screena z miasta co pokaże jak wygląda online na serwerze (ilość sklepów, graczy w mieście, itp.)?
Active: Lineage 2 (L2Dawn od X.2015): Dark Wizard
Suspended: Legend of Mir 3: Wizard (2005) | Lineage 2: Storm Screamer (III.2006-II.2009) | Warhammer Online: Archmage (IX.2008-III.2009) | Aion: Chanter (IX.2009-IV.2011) | TERA: Sorcerer (V.2012-X.2014) | GW2: Elementalist (V.2012-XI.2012) | Diablo 3: Wizard (2014-2015)

Deacon

Ludzi jest tyle, że w godzinach szczytu nie da się expić na spotach bo tak zajebane :)

Divi

I teraz pytanie. Czy zaczynać jutro na themega interlude czy lepiej tutaj na h5 :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk