[L2J] Asterios Phoenix H5 x7 Start 4.09.2015

Zaczęty przez Sellgros, Sierpień 24, 2015, 06:35:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deacon

Interlude jest świetną kroniką, jedną z moich ulubionych ale niestety nie ma contentu na end game :)

Arimas

Jest ktoś kto ma użyczyć buffera/ów?
Ew. quitnął grę gre i ma np. pp 52+ etc.
Anything, anyone?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Ak47

Nie liczył bym na to ,po co ktoś miał quitnąć skoro gra się cudownie ^^

Archoon

Cytat: Archoon w Wrzesień 10, 2015, 04:18:39 PM
A da ktoś jakiegoś screena z miasta co pokaże jak wygląda online na serwerze (ilość sklepów, graczy w mieście, itp.)?
Cytat: Deacon w Wrzesień 10, 2015, 04:28:09 PM
Ludzi jest tyle, że w godzinach szczytu nie da się expić na spotach bo tak zajebane :)
No to może zmienię pytanie :)
Dajcie screena z miast aby zobaczyć jak to wygląda. Szczególnie interesuje mnie ilość cyrylicy w grze (nicki, chat, opisy sklepów, itp.). Jest coś po angielsku w ogóle?
Active: Lineage 2 (L2Dawn od X.2015): Dark Wizard
Suspended: Legend of Mir 3: Wizard (2005) | Lineage 2: Storm Screamer (III.2006-II.2009) | Warhammer Online: Archmage (IX.2008-III.2009) | Aion: Chanter (IX.2009-IV.2011) | TERA: Sorcerer (V.2012-X.2014) | GW2: Elementalist (V.2012-XI.2012) | Diablo 3: Wizard (2014-2015)

Tatsuya

online jest bardzo duży, w tej chwili ich licznik pokazuje 7k ludzi (wiadomo pewnie trochę podkręcony)
czekam teraz na cabrio a obok jakieś 200-300 innych ludzi
co do cyrylicy to niestety ale to jedyny minus servera, jak nie masz ekipy/klanu i nie znasz rosyjskiego to będzie bardzo ciężko
sklep to pikuś bo masz item brokera ale czasami ciężko o party co zna ang

Archoon

Cytat: Tatsuya w Wrzesień 11, 2015, 01:29:55 PMco do cyrylicy to niestety ale to jedyny minus servera, jak nie masz ekipy/klanu i nie znasz rosyjskiego to będzie bardzo ciężko
Ale nazwy itemów sa po angielsku a nie w cyrylicy?
Active: Lineage 2 (L2Dawn od X.2015): Dark Wizard
Suspended: Legend of Mir 3: Wizard (2005) | Lineage 2: Storm Screamer (III.2006-II.2009) | Warhammer Online: Archmage (IX.2008-III.2009) | Aion: Chanter (IX.2009-IV.2011) | TERA: Sorcerer (V.2012-X.2014) | GW2: Elementalist (V.2012-XI.2012) | Diablo 3: Wizard (2014-2015)

nexttarget

Cytat: Archoon w Wrzesień 11, 2015, 01:40:15 PM
Cytat: Tatsuya w Wrzesień 11, 2015, 01:29:55 PMco do cyrylicy to niestety ale to jedyny minus servera, jak nie masz ekipy/klanu i nie znasz rosyjskiego to będzie bardzo ciężko
Ale nazwy itemów sa po angielsku a nie w cyrylicy?

itemy  opisy oraz lokacje są po angielsku  a o party też nie ciężko nie ma co przesadzać że się nie dogadasz ja z tym problemu nie mam w co 2 pt  spokojnie ktoś zna  angielski w szczególności z Litwinami i Gruzinami dogadasz się zawsze  . Żeby pokazać ci jak wygląda serwer musiałbym nagrać demko bo screan ci tego nie okaże żadne ostatnie edycje dexa rpg czy  aweri z onlinem do Asteriosa nie dorasta  .    Serwer ma swoje pliki swój klimat i jest przyjazny dla random graczy bo zawsze znajda lokacje czy pt do expienia .

Gwarantuje ci że jak się zalogujesz zawiedziony nie będziesz, żądnych lagów ataków ddos a pvp masz tyle ile ty uciągniesz .

Revils

kto mi powie czemu online jest ZAWSZE nie ważne o jakiej porze 6.5k+ ? tylko końcówka się zmienia ..ten online to ładnie jest podkręcony... nikt mi nie wmówi ze nie ważne czy 4 rano czy 2 w nocy czy 12 online nie spada w miastach same zombie i stójki co robią sztuczny tłok

Sl3py

russek

Cytat: Revils w Wrzesień 11, 2015, 03:53:51 PM
kto mi powie czemu online jest ZAWSZE nie ważne o jakiej porze 6.5kk+ ? tylko końcówka się zmienia ..ten online to ładnie jest podkręcony... nikt mi nie wmówi ze nie ważne czy 4 rano czy 2 w nocy czy 12 online nie spada w miastach same zombie i stójki co robią sztuczny tłok

6.5kk  :o to maja wiecej od wowa :D
licznik sie zmienia wiec cos jest nie tak u Ciebie

Arimas

Questa na pierwszą profe robiłem pół godziny bo hołota moby do questa kradła, taki online :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Zoltar

Cytat: Arimas w Wrzesień 11, 2015, 04:33:39 PM
Questa na pierwszą profe robiłem pół godziny bo hołota moby do questa kradła, taki online :D

prawda, jest tyle wiary, że nie potrzeba kręcić licznika.

Dhol

Cytat: Arimas w Wrzesień 10, 2015, 12:20:46 AM
Zawsze znajdzie się ta jedna osoba na serwerze która szczerze wierzy, że małe polskie klaniki połączą się w jedne mocny side i będą bić ruskich :D (no hejt)

Stało się :D

Arimas

Arimas

Szeol

Cytat: Arimas w Wrzesień 12, 2015, 01:36:57 AM

PL klany tak bardzo :D
a mówią że gracz L2 się zmienił a ja mam podobne screeny z eXi c4 :D

Dhol

Najlepsza na asteriosie jest ta cenzura :D nie da się prawie nic napisać bez tony gwiazdek w wiadomości ;)

Slomek

Mam troche wolnego czasu i chce pograc. Czy na H5 da rade solo SB female PI farmic ? Pamietam ze na Freya bylo to mozliwe. Jaki support do SB female, SE czy EE a moze WC? Herby leca ? Czy jest auto pick up herbow ? Czy jest auto pick up dropa badz samej adeny ? I do Gank PvP na tej kronice co najlepsze bo dawno nie gralem :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

roli

Nie ma auto pick niczego, herby leca normalnie na ziemie.

Gdzie się wymienia literki? już znalazłem ciula

#edit co do dropa to warto /pickup w macro dać wtedy szybciej podnosi z gleby :p

ozborn

veinzord

Ma ktoś z was problem z logowaniem ?
Bo ja nawet tutaj pograć nie mogę. W momencie jak odpalam asteriosa to albo od razu mi cały komp się wiesza tak że nie mogę nic nawet zrobić w sensie wyłączyć l2 itp. Czasem nie dochodzi nawet do ekranu logowania , tylko czarny ekran cały czas, a jak dojdzie do miejsca gdzie się mogę zalogować to i tak siada ... Miał ktoś podobny problem ?

danielson08

sprzedam 83 ee z mailem, a grade set itemy  PA na 20dni, sps z mailem, PA na 20dni, suba 70lvl, żółw a grade set bomt+3, 70kk na charze tanio za cene premek :)

roli

da się jakoś własny systemmsg-e wgrać?