[L2OFF] BNB - IL x10 - START 25.09.2015

Zaczęty przez ShobuPL, Sierpień 27, 2015, 12:03:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

G0Dx23

chyba to Ty niepotrzebnie spamujesz Kondjo.

Cytat: danielson08 w Wrzesień 24, 2015, 01:46:37 AM
Jeżeli jest Paypal to mozna oplacic poprzez Paypal korzystajac z karty visa/mastercard bez rejestracji konta PayPal

odpisz na PW pozdrowki

Boner

Cytat: Kondjo w Wrzesień 24, 2015, 02:30:59 PM
haha myslisz ze postoi daje mu 3 miesiace ludzie zrobia wszystko co mozna i znow bedzie restart no to zycze milej zabawy przez 3 miechy
A kto gra dłużej niż 3 miesiące ?????To są raty 10 w 2 tygodnie do 3 masz wszystko, ile można tłuc tępych donatorów  ????  Mi starczy top pvp lista , płacz donatorów i już . A z takim podejściem jak twoje to ty w ogóle nie grasz , bo wszędzie jest dota

G0Dx23

nadal szukam ludzi do gry od jutra obowiazkowo ts , no life do niedzieli itd haha joke :) ts i garstka ludzi styknie :) piszcie pw zeby nie spamowac zrobie nawet 2 boxy supporty byle bylo z kim klepac rb :D itd ;] czekam na info wyspijta sie ludziska :)

BTW szukam ogarnietych ludzi ktorzy wiedza co i jak, wiedza to podstawa :) bo ja wracam po paru latach przerwy ;)

z  farcikiem ludziska do juterka :)

Shiny

Dawno nie grałem w L2. Widzę, że się ekipa zbiera. Dajcie na PW ip tego TS-a i coś można dzisiaj pokatować ;d
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

G0Dx23

Boner

Boner

Tak samo jest od 5 lat ponad ..... każdy serwer dobry nie ma startu , bo ruskie ścierwa go ddosują ..... najgorsze jest to że nooby z polski i reszty europy chodzą na ruskie serwy instalują "patche" i sa udziałowcami w ddos ....

Eurowarrior

Ogólnie moim zdaniem to wina adminów, slabe zabezpieczenia maja, tzn najtansze, na l2dawn gram i serwer byl ddos'owany kilka razy ale bez skutku bo sa pozadni admini, zreszta pierwszy serwer na którym gram z tak dobrymi zabezpieczeniami, wiedza jak zabezpieczyc serwer.

Mówcie co chcecie ale jak maja taka liste dotacj, to powinni przynajmniej dobrze ten serwer postawic a nie na odpierdol. tyle.

G0Dx23

+1 juz nikt grekow nie wezmie na powaznie , ich problem ;] wspolczuje tylko ludzia ktorzy odjebali dote "__"

Maguniu

Eurowarrior

Bez sciemy powiem ze najlepsy serwer jesli chodzi o adminow comunity i zabezpieczenia, bez boterow i dotacji na coiny itemy, premiumy czy cokolwiek. dzisiaj maintance byl aby ponaprawiac kilka npckow takze admini chociaz serwer stoi juz 4 miechy nadal pracuja i ulepszaja, sa dni w któr online przekracza 1k ale oczywiscie to z wszystkimi boxami i shopami, ale niema sztucznego statusu itp.

Nowi gracze przychodza codziennie co widac na forum i lokacjach startowych. 3 k online niema ale jest aktywnie reklamowany pomimo tego ze niama dotacji na jakiekolwiek  itemy w grze.

Z tego co zauwazylem to jak nowe serwery otwieraja i padaja po jakims czasie to niektozy gracze tak czy siak przychodza do nas :P

Serwer jak zostal otwarty 4 miechy temu mial online kolo 100 a teraz ma w granicach 1k takze to jest serwer ktory powoli rosnie, a nie zaczyna od hype i umiera, lub zapada sie pod soba.

oczywiscie ja na l2dawn gram od dawna takze moja opinia moze byc przekolorowana :D serwer dla cierpliwych. XD

Maguniu

W sumie lepiej tracić czas na serwie który trochę pociągnie, niż na świeżym który za tydzień padnie. Przekonałeś mnie, zamierzam zdominować krasnoludzki rynek :D. - jak coś PM Berlusconi :P

G0Dx23

Boner

Slomek

Admin L2Forever wydaje się starac mocno aby jego serwer wstał ale już po forum widze ze ten MID rate będzie miał niski online wiec chyba czas zaawitac na BnB :)
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Archoon

Szukam sobie serwera dla siebie (Interlude low rate) i coś widzę że nie mogę znaleźć.
TheMega zawiódł mnie cyrylicą i wyścigiem szczurów.
BnB padł po starcie i nie wróży mu to najlepiej.
Na polu boju został jeszcze:
L2abyss.com, L2e-global.com, L2dawn.com.
Z tym, że na tym Abyss to nawet ich strona główna jest niedopracowana, mają podkręcony licznik, link do forum nie działa. Ogólnie żenada.
e-Global ma już duże raty, będzie to wyścig szczurów, buffy do lvl 61 wcale mi się nie widzą, no i widzę duże parcie adminów na DOTĘ.
No i pozostał L2Dawn. Tylko ten online skrajnie niski. Będzie z kim grać? Ale chyba ostatnia premiera BnB nie pozostawia mi wyboru...
Active: Lineage 2 (L2Dawn od X.2015): Dark Wizard
Suspended: Legend of Mir 3: Wizard (2005) | Lineage 2: Storm Screamer (III.2006-II.2009) | Warhammer Online: Archmage (IX.2008-III.2009) | Aion: Chanter (IX.2009-IV.2011) | TERA: Sorcerer (V.2012-X.2014) | GW2: Elementalist (V.2012-XI.2012) | Diablo 3: Wizard (2014-2015)

Boner

BnB jest ddosowany przez kacapów, ale 2800 online robi wrażenie i brak cyrylicy , do tego są z 2 porządne klany na the mega zero .... jeśli top pvp po 15 dniach serwa na the mega to 250 to jest żart :)

G0Dx23

Powoli zaczynam myśleć ze gra w l2 to strata czasu a serwery ktore wstaja sa nastawione tylko i wylacznie pod dote ;/ zawod jak ....do tego hosting dobry posiadaja tylko ruscy :(

Boner

Nie hosting dobry , a tylko nikt siebie sam nie będzie ddosował :)

Eurowarrior

Jesli chodzi o L2 dawn to serwer bedzie stac dlugo i niema co sie marwtic, jedyny problem jest ze online jest sredni ja juz mowilem w granicach 1 k, ale jak wkoncu ludzie sie przekonaja to i tak trafia na ten serwer, bo jesli chodzi oto jak jest prowadzony to naprawde widac serce i profesjonalizm adminow.

Kazdy jak chce moze wejsc i obczaic, ale zajmie trohe chasu aby dojsc do 1.5k + ludzie przychodza caly czas.

Slomek

Warto zawitać jeszcze na ten serwer? Online widzę w granicach 2k. Szukam aka i klanu.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Boner

Wczoraj ustabilizowali serwer , wieczorem online 4380 , teraz 3500 , w takim dion samym przy gk około 200-300 osób :P