Denne pytanie <_<

Zaczęty przez Virartio, Lipiec 01, 2006, 03:18:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Virartio

Witam wszystkich !!

Mam małe pytanko. Gram dark elfem misticiem. To moja pierwsza w życiu postać mistica i nie mam zielonego pojęcia jak używać speelbook'ów ! ! Wkładam je do ręki ale moja postać i tak podbiega do jakiegoś "milusińskiego" moba i wali go nią po głowie.

Przepraszam !! Wiem że taki temat już był, ale za nic nie moge go znaleźć :(

Mam też inne pytanie. Jaka broń jest najlepsza dla spellhowlera ??

Z góry dzięki !!
L2-Passion
Ork Overlord 70+
Klan: Fratris

kebosmen

Z tego co rozumiem to chodzi ci o spelbooka jako o bron...tak to co widzioales to jest normalna sprawa :D  jesli masz jakas ksiazke(chodzi o bron) to trzymasz ja normalnie w rece i kedy chcesz zaatakowac wrecz to kolo podchodzi do moba i wali go z booka po lbie :D wyglada to komicznie ale jest to juz tak zrobione(jak ci sie nie podoba to kup sobie laske)

Jesli chodzi o spelbooki ktore sa do nauki czarow to poprostu idziesz do magic shopa albo grocery...kupujesz idziesz uczyc sie skili po nauczeniu spellbook znika...a ty sie nauczyles i mozesz rozwijac tego skilla bez kupowania spellbooka ponownie...

A jesli chodzi ci o SH to ci nie pomoge to jedyny mag ktorym jeszcze nie gralem pomijajac niektorych bufferow i summonerow...jak gralem SpSem i sorkiem to uzywalem demona seta...a potem to to co mi odpowiadalo najbardziej...SpSem cos do Cast speed a sorkiem roznie :twisted:
Ale na poczatek skoro masz jeszcze mistica to devotion set jest najleprzy :)

Nefryl

Do 40 lvlu broń obojętna, byle miała dużo M.Atk. Po 40 - tym IMO najlepszy jest jakiś miecz z SA Empower, ewentualnie SA Magic Power. Jeśli strasznie doskwierać Ci będzie ten niski Cast Speed to Miecz z SA Acumen. Co do seta to od 40 aż to A grade będzie to IMO Demon.

montezuma

Cytat: NefrylDo 40 lvlu broń obojętna, byle miała dużo M.Atk. Po 40 - tym IMO najlepszy jest jakiś miecz z SA Empower

No tak, +30m att robi OGROMNA roznice w dmg.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bonco_pl

A gdzie tam niebierz Sh niczego z castem w Sh ładowac tylko m.attack bo przeciez z tego słynie najlepiej - Zubei robe set + cos z duza iloscia m.attack lub empowerem jak juz wspomniano.

Nefryl

Cytat: montezuma
Cytat: NefrylDo 40 lvlu broń obojętna, byle miała dużo M.Atk. Po 40 - tym IMO najlepszy jest jakiś miecz z SA Empower

No tak, +30m att robi OGROMNA roznice w dmg.

Cytat: Nefrylewentualnie SA Magic Power

montezuma

SA Magic Powet jest rownie kiepskim SA, jedyna opcja dla nukera to SA acumen.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Virartio

Cytat: kebosmenZ tego co rozumiem to chodzi ci o spelbooka jako o bron...tak to co widzioales to jest normalna sprawa :D  jesli masz jakas ksiazke(chodzi o bron) to trzymasz ja normalnie w rece i kedy chcesz zaatakowac wrecz to kolo podchodzi do moba i wali go z booka po lbie :D wyglada to komicznie ale jest to juz tak zrobione(jak ci sie nie podoba to kup sobie laske)

THX. Chodziło mi o normalne spellbook'i a nie te na skille.
Czyli po prostu musze kożystać z jakiegoś skilla (np. ice bolt).

Wielkie dzięki !!
L2-Passion
Ork Overlord 70+
Klan: Fratris

Ryltar

Uzywasz normalnie skilla bo jak klikniesz na moba to go bedziesz lal po ryju.