Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kardillir

Czyli za free  :D Na pewno sobie sprawdzę jak to wygląda.
U nich chyba są ale mniejsze raty niż na EU ma być?

JamesDoakes

skąd wy bierzecie te bzdury o mniejszych ratach czy x1/8 :D
u nas będzie wszystko identycznie

Kardillir

I jak ktoś już grał na ruskim? jakieś wrażenia?

Edit.
Pograłem na darmowej rosyjskiej wersji, całkiem przyjemnie to wygląda.
Nie umiem się już doczekać EU :D

virumka

Pobiegałam trochę na jednym i drugim serwerze, głównie pod kątem sprawdzenia, ile osób tam gra. Trochę mnie zaskoczyły pustki w miastach (Gludio, Dion i głównie Giran) - więc albo tak mało osób tam gra (co nie wróży dobrze online na serwerze EU), albo ludzie po prostu nie tracą czasu i ciągle expią :)
Jeszcze szybkie pytanie - czym tam się różni serwer Gran Kain od Shillien?

roli

Cytat: virumka w Październik 11, 2015, 12:29:55 PM
Jeszcze szybkie pytanie - czym tam się różni serwer Gran Kain od Shillien?
Nazwą i graczami 8) reszta to samo jak to na retailu. GK ma większą populacje.

Pustki w miastach z prostej przyczyny - suprice suprice cały rynek jest na mdt, ponieważ jest tam darmowy teleport z każdego miasta (nie licząc wiosek startowych).

virumka

Rzeczywiście, na mdt aż ciężko przejść. No to może i z EU będzie podobnie?  :wink:

Dickert

No proste, że będzie. Prawo rynku. Nie płacisz - korzystasz.

Grozana

dualc0re

Cytat: Grozana w Październik 12, 2015, 10:24:24 PM
Wszystkie elfki będą dziewicami ?

Tylko jasne.
Bo ciemne już dawno niczym studnia.
AIM HIT DESTROY >aHd<

eldoradoqet

witam,chciałbym na classicu zagrać spoilerem jako główna postać i zastanawiam się co do tego spoilera zrobić czy wc/jakiś summoner/necro  , jeśli ktoś może mi pomóc w wyborze to będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam

sobek

Cytat: eldoradoqet w Październik 17, 2015, 02:02:09 AM
witam,chciałbym na classicu zagrać spoilerem jako główna postać i zastanawiam się co do tego spoilera zrobić czy wc/jakiś summoner/necro  , jeśli ktoś może mi pomóc w wyborze to będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam

SE

Kardillir

eldoradoqet

chodzi mi o dual boxa jak i również by mógł ze mną grać znajomy tą też postacią, sobek wyżej napisał bym wybrał Se co daje mi buffa +mane, nie wiem na classicu są herby? widziałem filmiki na youtube gdzie sam spoiler bije potworki i słabo mu to idzie dlatego myśłałem albo o buferze który również może bić chociażby wc albo nad jakimś sumonerem o ile na classicu sa grywalne chodzi mi o dmg petów na self buffie, albo necro  który jest jak dla mnie od zawsze nukero/sumonero z cursed manem. Jeśli jeszcze ktoś może pomóc w wyborze i krótko uzasadnić swój wybór będę wdzięczny, pozdrawiam

sobek

Cytat: eldoradoqet w Październik 17, 2015, 04:35:03 PM
chodzi mi o dual boxa jak i również by mógł ze mną grać znajomy tą też postacią, sobek wyżej napisał bym wybrał Se co daje mi buffa +mane, nie wiem na classicu są herby? widziałem filmiki na youtube gdzie sam spoiler bije potworki i słabo mu to idzie dlatego myśłałem albo o buferze który również może bić chociażby wc albo nad jakimś sumonerem o ile na classicu sa grywalne chodzi mi o dmg petów na self buffie, albo necro  który jest jak dla mnie od zawsze nukero/sumonero z cursed manem. Jeśli jeszcze ktoś może pomóc w wyborze i krótko uzasadnić swój wybór będę wdzięczny, pozdrawiam

Nie ma petów, nie ma herbów, nie ma bufków od NPC.

Jak dual box do SE a najlepiej CP/Klan.

Dexter69

Nic nie ma najlepiej nie grac xD

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

smerf2803

rimi18

smerf2803

A jak sie masz 3 postacie w party z czego 2 sa aktywne ,a ta trzecia to box to jest duza roznica w predkosci expienia ? W sensie czy ta 3 postac zjada duzo expa

Shanique

Jeśli trzymacie ja cały czas w pt to zjada tyle samo expa co wy.

roli

W l2c są bonusy do expa w zależności od ilości osób w party mianowicie:

Wielkość grupy    Premia
2                          30%
3                          35%
4                          40%
5+                         55%

Więc dodatkowa postać w party jest częściowo kompensowana przez ten bonus.

JamesDoakes

Cytat: smerf2803 w Październik 20, 2015, 02:59:59 PM
A jak sie masz 3 postacie w party z czego 2 sa aktywne ,a ta trzecia to box to jest duza roznica w predkosci expienia ? W sensie czy ta 3 postac zjada duzo expa
dla każdego kto bije danego moba, zadany dmg przeliczany jest na procentowy udział w expie po jego śmierci. W party jest on sumowany ze wszystkich członków i po doliczeniu dodatkowego bonusu o którym wspomniał roli, dzielony po równo.

smerf2803

Spoil + wc ( aktywni gracze obaj )jako setup na tego ruska bedzie spoko ? 2 stuny mozna troche kogos meczyc chyba ?

SanchoPansa

stuny będą męczyć to na pewno, ale was bicie mobów tym squadem też będzie męczyć :D

smerf2803

no,ale wpada jakis hajsik i nie uwazam zeby to bylo jakies strasznie masochistyczne ,jesli wc tez ma blunta w lapie i bije to juz wychodzi jakis tam dmg