Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kardillir

Obojętnie czym się nie będzie grac na początku będzie trudno, dlatego trzeba znaleźć sobie ekipę/cp/klan na L2c znowu zacznie się współpraca i poznawanie dużej ilości graczy tak jak w starych L2 :D

Dhol

Ja na ruskim classicu pierwszy raz od 10 lat poczułem ten stary klimat, jak grając Dark Mysticiem spotkałem Daggerka i idealnie nam sie razem w pt klepało :D A w obecnych czasach takie połączenie jest wręcz trudne do wyobrażenia ;)

gebaftw

Cytat: smerf2803 w Październik 21, 2015, 03:13:50 PM
no,ale wpada jakis hajsik i nie uwazam zeby to bylo jakies strasznie masochistyczne ,jesli wc tez ma blunta w lapie i bije to juz wychodzi jakis tam dmg

Wiesz....classic to nie takie L2 jak sobie wyobrazasz. To, ze wczesniej setup jak spoil + wc sie sprawdzal nie znaczy ze teraz bedzie ok.
Nie macie mozliwosci leczenia w tym skladzie. O ile WC sobie poradzi uzywajac DOT'ow to spoil bedzie bezuzyteczny troszke, jedynie do spoilowania :F
Oczywiscie bedziecie expic I pewnie zrobicie nie raz tak ze ktos dropnie itemki, ale od 30 lvla bedziecie sie baaaardzo meczyc we dwojke.
Od 30 lvla beziecie musieli sobie zalatwic 1 dd I moze jakis heal. No I spoil bedzie bez many caly czas :P

TadeuszHuk

kurde zbyt duzo stron, kiedy ten classic rusza nowy ? szukam info chetnie pogralbym

raissa

Też sądzę że boxy pójdą w odstawkę i nie będzie problemu z party. Każdy będzie lgnął do grupy bo przecież w kupie raźniej  :P

RedWind

W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej pojawi się info dotyczące
Preordera i możliwości wykupienia wczesnego dostępu do gry.

Kardillir

Cytat: raissa w Październik 22, 2015, 12:52:34 PM
Też sądzę że boxy pójdą w odstawkę i nie będzie problemu z party. Każdy będzie lgnął do grupy bo przecież w kupie raźniej  :P

W końcu będzie się grało jak po staremu :D Jak konto będzie kosztować 50 zł to wątpię ze ktoś sobie odpali dualboxa.
Fajnie jak by już jakieś klany się ogłaszały bo lepiej wcześniej się gdzieś zapisać i dogadać kto kim będzie grał, bo sam mam dylemat pomiędzy BD/szaman/łucznik

Dexter69

Cytat: Kardillir w Październik 22, 2015, 08:05:39 PM
Cytat: raissa w Październik 22, 2015, 12:52:34 PM

W końcu będzie się grało jak po staremu :D Jak konto będzie kosztować 50 zł to wątpię ze ktoś sobie odpali dualboxa.
Fajnie jak by już jakieś klany się ogłaszały bo lepiej wcześniej się gdzieś zapisać i dogadać kto kim będzie grał, bo sam mam dylemat pomiędzy BD/szaman/łucznik
No to ja Ci od razu mogę powiedzieć, że będę miał minimum 2 boxy na cycach :d

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk

TadeuszHuk

50zl miesiecznie? a beda jakies runy na expa itp ?  pewnie jak znam zycie to bedzie masa boterow ale chyba wglebie sie w ten temat bardziej , wlasnie wracam powoli po dosc dlugiej przerwie do l2 , jednak h5 i inne kroniki troche za duzo star warsow jak dla mnie a zaczynac przygode od samego poczatku i to jeszcze na mordeczych ratach bardzo by mi sie podobalo .

strona oficialna to l2classic.eu ?

maxtorek

https://4gameforum.com/ tutaj szukaj info. Znajdz ekipe z ktora bedziesz grac bo tu gra solo praktycznie nie istnieje i mozesz sie szybko zniechecic. To jest typowo farmersko-pvp gra.

TadeuszHuk

czy jestem w zlym dziale na forum classicka czy poprostu jest tam taka mala aktywnosc?

maxtorek

jest masa ludzi ktorzy beda tam grac ale poprostu nie nic pisza bo nie ma po co. Kazdy czeka na jakies info, kiedy start.

TadeuszHuk

Dexter69

Jakichś ruskich customów za dolary, na pewno nie adrenaliny & co.

JamesDoakes

Cytat: Dexter69 w Październik 22, 2015, 10:55:37 PM
Jakichś ruskich customów za dolary, na pewno nie adrenaliny & co.
adrenalinka też jest ruska i za dolary :D

Dexter69

No i? Chodzi mi o to, że każdy na tym lata i zna.

TadeuszHuk

bede musial wglebic sie w te tematy , ja chyba wykupie subscyrpcje do adrenaliny ;p
pierwsze tygodnie beda dosc smieszne;p

Kardillir

Bez urazy ale jak już słyszę że ktoś będzie robił boty to aż krew zalewa... Jak nie chcecie grac to nie grajcie.

TadeuszHuk

ok ja tez w ramach solidarnosci nie zagram na bocie , prawde mowiac jeszcze nigdy w zyciu nie uzywalem bota ;<

RedWind

Nowe info :
1) Początkowa kronika, na której ruszy L2 Classic EU to ... AGE OF SPLENDOR  [1.3]
2) Zapisy na Preordery(2!) rozpoczynają się za 2-3 tyg. (~) Wtedy to zostanie dodany ich opis.
3) Tak. Preorder będzie występował w dwóch wersjach. Każda z nich będzie zapewniała dostęp do gry na tydz wcześniej.

Serwer wstanie zatem, najwcześniej w ost. tyg. Listopada.

https://4gameforum.com/threads/534151/

TadeuszHuk

Ciekawe jaka cena bedzie pre orderu , ostanie tygodnie listopada dobrze sie sklada

kHRYSTAL

Dexter69

Żeby rozbić spike na serwer i żeby sprzedać dużo pre orderów.

Ale o co chodzi z tymi dwoma pre orderami?
Kolekcjonerska i zwykła?

Arimas

Cytat: kHRYSTAL w Październik 23, 2015, 09:36:51 PM
po chuj robic 7 dniowy headstart?
Żeby zarobić na ludziach którzy koniecznie muszą mieć przewagę

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.