H5 - POMOCY!!!!

Zaczęty przez wojtaswp83, Listopad 03, 2015, 12:01:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wojtaswp83

Witam mam may problem z instalacja l2 na laptopie na ktorym jestes system windows 10 instaluje sie i nagle na samym koncu wyskakuje taki blad i nie wiem co trzeba zrobci prosze o pomoc!!!

sobek

Cytat: wojtaswp83 w Listopad 03, 2015, 12:01:16 AM
Witam mam may problem z instalacja l2 na laptopie na ktorym jestes system windows 10 instaluje sie i nagle na samym koncu wyskakuje taki blad i nie wiem co trzeba zrobci prosze o pomoc!!!

Skasuj pirata.

A tak bardziej poważnie uruchom jako Administrator i będzie ok.

wojtaswp83

ale jak to uruchomic jako administrator podpowesz mi jka mam wejsc w te ustawienia??

Shanique

klikasz prawą myszą i wybierasz uruchom jako administrator

wojtaswp83

ale ja nie moge nawet tej gry zainstalowac lineage przy koncu instalacji wyskakuje mi taki blad jka pokazalem i nie jest zainstalowana gra

wojtaswp83

daje na koncu ok i mi odistalowuje gre

roli

instalator uruchom jako administrator lub/i nie instaluj gry do katalogu Program Files tylko np do C:/Lineage2h5

wojtaswp83

ale mi automatycznie instaluje gre na dysku C nie moge wybrac na jaki dysk chce zainstalowac ;(

Arimas

Nie używaj windows 10 proste.
L2 zawsze miało problem z nowymi wersjami windowsa.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

adam8matek

dzięki skorzystałem powyższych rad, pomogło, dzięki

wojtaswp83

wiesz co dziwna odpowedz to co mam odinstalowac windowsa 10 zeby zainstalowac gre hehe smieszne napewno jest jakis wyjscie z tego

Hiron

ja trochę z innej beczki, zainstalowalem Lineage na laptopie. Przy uruchamianiu najpierw wychodzi komunikat AGP a potem taki critical error:
2015.11.7 15:47:33
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1797 MHz with 2047MB RAM
Video : Intel(R) HD Graphics 4000 (4276)

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 185]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Odpalam Interlude na serwer Down
pomozcie...

Shanique

Cytat: Hiron w Listopad 07, 2015, 04:05:12 PM
ja trochę z innej beczki, zainstalowalem Lineage na laptopie. Przy uruchamianiu najpierw wychodzi komunikat AGP a potem taki critical error:
2015.11.7 15:47:33
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1797 MHz with 2047MB RAM
Video : Intel(R) HD Graphics 4000 (4276)

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 185]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Odpalam Interlude na serwer Down
pomozcie...

Mógłbyś założyć swój temat, a nie wchodzić z butami w cudzy...