[L2OFF] BNB - IL x10 - START 25.09.2015

Zaczęty przez ShobuPL, Sierpień 27, 2015, 12:03:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

smerf2803

Tak jak ktos wczesniej pisal ,na serverze faktycznie bardzo duzo osob ,dion zyje ,sa sprzedawane buffki ,international community . No ogolnie calkiem sympatyczny klimat,ze swojej strony polecam :) Przy okazji mam jednak pytanie , co zrobic jesli pod f2/f3 mam rozjasnianie ekranu np i nie moge uzywac przez to skilli ? Jakis pomysl co z tym zrobic ? ;) Pozdrawiam serdecznie ,milego dnia .

GarbatyDziadek

jak grasz na lapku to w panel sterowania to szukaaz  w sprzet i dzwieki Centrum mobilnosci w systemi windows a tam masz ikonke klawisz funkcyjny i musisz to zaznaczyc bo chyba masz klawisz multimedialny ;d
A sam mysle czy isc na ten server ;d wie ktos moze jak tutaj jest z boxami? Dual box czy multi? i czyjakis klan sie wybiera

Boner

Cytat: GarbatyDziadek w Wrzesień 29, 2015, 05:35:26 PM
jak grasz na lapku to w panel sterowania to szukaaz  w sprzet i dzwieki Centrum mobilnosci w systemi windows a tam masz ikonke klawisz funkcyjny i musisz to zaznaczyc bo chyba masz klawisz multimedialny ;d
A sam mysle czy isc na ten server ;d wie ktos moze jak tutaj jest z boxami? Dual box czy multi? i czyjakis klan sie wybiera
Możesz mieć main i 2 boxy max :) Wszędzie tłumy .

GarbatyDziadek

moze zaawitam bo gra na corze mnie nudzi xd Dajcie jakis ts zeby pogadac albo jakis innz namiar

smerf2803

Istnieje jakis polski clan ,ktory gra typowo luzno i nie zmusza mnie do zadnego cp ? :) Nawet grupka ludzi ,szukam towarzyszy .Pozdrawiam :)
Jesli chodzi o server to bardzo przyjemny ,sporo ludzi ,jest fajnie

Slomek

Cytat: smerf2803 w Wrzesień 30, 2015, 01:23:10 PM
Istnieje jakis polski clan ,ktory gra typowo luzno i nie zmusza mnie do zadnego cp ? :) Nawet grupka ludzi ,szukam towarzyszy .Pozdrawiam :)
Jesli chodzi o server to bardzo przyjemny ,sporo ludzi ,jest fajnie

Podpinam się również pod to pytanie.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Slomek

l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

raissa

Asgota

Kolega składa tutaj CP tylko troszkę zbyt formalną drogą, ja napisze to prościej itd.

Mage CP szuka aktywnych graczy, godziny gry ~20-24 +/- (bez nolife)
Wymagany ts3 lub mumble (jeszcze nie wiadomo co będzie)

Skład:
SH - WOLNY
Necro - ZAJĘTY
Sorc lub Sps - ZAJĘTY
ES - WOLNY
BD - WOLNY
SWS - WOLNY
Bishop - WOLNY
EE - WOLNY
OL - WOLNY

Na tą chwile wygląda to tak, ale kolega dostał wczoraj i przedwczoraj kilka "CV" więc sytuacja może w każdej chwili się zmienić.

Kontakt ze mną: ( w tym że ja tylko pomagam w rekrutacji)
TS3: 79.172.214.99 > Asgota CP > 1 i poke na Asgota czasami będzie trzeba poczekać tak z 15min na mnie po poke.
GG: 4451809
Email: [email protected] (odpisuję po max 15min - aplikacja gmail w telefonie   8) )
i oczywiście PW

2stowa2

fart200

nie ma
ale jesli ktos szuka grupy do wspolnej gry to pm \kruchyy

Asgota

Cytat: fart200 w Październik 10, 2015, 10:58:24 PM
nie ma
ale jesli ktos szuka grupy do wspolnej gry to pm \kruchyy

Nie ma? Urlic Knights (w którym gram) i troskliwe misie mają słaby online?

http://www.twitch.tv/asgota

http://ulricknights.pun.pl/ (można składać podania)

fart200

Gdy pisalem posta uk nie bylo jeszcze na serwie.

Dunlop

Panowie... mam problem z dostaniem sie na serwer. Probowalem na czystym kliencie+update i na kliencie od nich sciagniety z ich strony. Objawia sie to tak ze klikając na l2.exe - nic sie nie dzieje. Niby cos czyta ale gra sie nie otwiera. Dopiero jak klikne prawym i wybiore opcje "otworz jako administrator" wtedy wchodzi do gry. Jednak po wpisaniu loginu i hasla i kliknieciu ok - gra sie zawiesza i mozna ja wylaczyc tylko po przez menadzer zadan.  Admini z BNB twierdza ze to antyvir mi blokuje... jednak dodalem gre do Avasta zeby nie skanowal. Tak samo mieszalem z firewallem i dalej nic.

Jakieś pomysły?