NA

Zaczęty przez kabulek, Listopad 09, 2015, 07:52:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: DzuDzak w Listopad 21, 2015, 08:09:47 AM
Jak dla mnie gra się przyjemnie nie ma jeszcze latarek z OE na +16 kilka broni 95, kilka 99 widziałem, kilka setów tw, nie widziałem seta 95, epiki z tarota juz powypadały ale to lov epiki kelbim kusza wyleciała z broni i chyba tyle
zartujesz, nie?

serwer stoi 9 dni, jest w cholere shadow weaponow/hero weaponow, pare kelbimow, w ciul epikow - antharasy, soul queen anty, enhanced istiny/octavisy, longing talismany, shining elemental shirty +8 itp itd

DzuDzak

masz shadow weapony, epiki, longingi bo masz coś takiego jak tarot na core z tym ze większa szansa i jest możliwość kupienia słabszej karty za adene(kolega z klanu wyjął istine neclk wizarda), a nie tylko za dote to event na miesiąc... mi to nie przeszkadza jesli Tobie nie chce sie tam grac to nie hejtuj i nie zniechęcaj innych

bula

Cytat: DzuDzak w Listopad 22, 2015, 12:54:40 PM
masz shadow weapony, epiki, longingi bo masz coś takiego jak tarot na core z tym ze większa szansa i jest możliwość kupienia słabszej karty za adene(kolega z klanu wyjął istine neclk wizarda), a nie tylko za dote to event na miesiąc... mi to nie przeszkadza jesli Tobie nie chce sie tam grac to nie hejtuj i nie zniechęcaj innych
dalej nie rozumiesz ze jest roznica miedzy takim eventem na serwerze ktory stoi juz pare lat, a takim samym(albo i jeszcze gorszym w kwestii pay2win - dochodza przeciez hero coiny ktore dostaje sie za kazdy zakup nc coinow) na serwerze ktory stoi 10 dni?

RedWind

Serwerek stoi 10 dni. Jeśli już tak to wszystko wygląda to .... P2W na niespotykaną skalę

To już lepiej grać na privie, który padnie po tyg :D

bula

antharasy, qa, enhanced octavisy i istiny to norma, pojawily sie tez juz jakies trasken ringi, r99 weapony

polaczyc to jeszcze z faktem ze nie ma mozliwosci wsadzenia SA do broni(z normalnych soul crystali, tylko z jakichs nowych, nie wiem czy pojawily sie w tym updacie czy wczesniej - ale normalnego single/dual SA nie ma mozliwosci wsadzic w bron, az do nastepnego update) i wychodzi calkiem przyjemny serwer jezeli mieszka sie w stanach i ma sie sporo dolarow do wydania

xRelapse

TT1

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 08, 2016, 11:49:27 AM
hahah, niedlugo wszystkie mozliwe nicki zajma:D

dobre :D
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

kmo

Te boty na crp były już w takich ilościach wcześniej czy to efekt udostępnienia za darmo pełnego skryptu do levelowania AFK erthei 1-85 na pewnym znanym forum?