Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedWind

Heh nie tak to nie będzie ;) chyyba
Już wystarczy rosyjska na wskroś Deepbluee na forum :D

Shanique

Cytat: RedWind w Grudzień 12, 2015, 07:40:55 PM

Ona akurat rosjanką nie jest :)

PepsiQQ

kazdy topik o cyrilic jest banowany, wiekszosc graczy z rosji bdzie to co myslisz ze beda dla was specjalnie po ang pisac?  hahaha
jak nie bedzie mozna nickow w .ru robic to bdzie wielki sukces.

Archonar

Niech sobie są, ale nie mają nicków po RU i piszą po swoim języku w klanach, a nie zaśmiecają globalne kanały, te powinny być po angielsku, mają swój serwer :v

blacktyger

Nie no chyba tyle uszanują napełniaczy kieszeni z zachodu i nie pozwolą krzaczkować na czatach + w nickach, bez przesady...
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

PepsiQQ

Cytat: blacktyger w Grudzień 12, 2015, 09:44:05 PM
Nie no chyba tyle uszanują napełniaczy kieszeni z zachodu i nie pozwolą krzaczkować na czatach + w nickach, bez przesady...
jeszcze sklepy i nic wiecej do szczescia nie potrzebuje.

QRQ

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 12, 2015, 09:54:26 PM
+ partymatching

PepsiQQ

Cytat: QRQ w Grudzień 13, 2015, 12:21:38 AM
Cytat: PepsiQQ w Grudzień 12, 2015, 09:54:26 PM
+ partymatching
Jak to nie bedzie ogarniete/pilnowane to ja pisze o refund i niech spierdalaja. Pre-orderu na rosyjskim serwerze nie zamierzalem kupowac.

blacktyger

To tak podsumowując kwestię Tanków - jest sens się w to bawić bez boxa? Przydają się na ~40+ lub wcześniej i jeśli tak, to którego najlepiej?
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

RedWind

Cytat: Shanique w Grudzień 12, 2015, 07:45:38 PM

A skąd tam wiesz, Shani kto ją "spłodził" //   :D

Atract

Tez bym chciał dopytać o kwestie tanków - jest w ogole sens grac nimi tutaj, czy BD/SWS z aggro wystarcza? Ktos mówił ze niby w tych nowych kronikach będą mocno kontrować nukerow a podobni oni OpOp teraz. Więc jak to jest?

Shanique

Cytat: RedWind w Grudzień 13, 2015, 11:50:13 AM
Cytat: Shanique w Grudzień 12, 2015, 07:45:38 PM

A skąd tam wiesz, Shani kto ją "spłodził" //   :D

tego kto ją spłodził akurat nie wiem, ale wiem skąd pochodzi (to chyba żadna tajemnica) :)

Archonar

Cytat: blacktyger w Grudzień 13, 2015, 11:38:44 AM
To tak podsumowując kwestię Tanków - jest sens się w to bawić bez boxa? Przydają się na ~40+ lub wcześniej i jeśli tak, to którego najlepiej?

Myślę, że wzmocnią DD i tanków w nadchodzących patchach czy update'ach. Pamiętam, że na C4-C5 taki SK mógł kite'ować DD i dawał radę z magami i łukami, w sensie paraliż wchodził i z uwagi na jego szybkość dawał rade oklepać. Kwestia tego tak samo przy Necro, jak te debuffy będą wchodziły.

PepsiQQ

szukamy driverow do cp, grajacych do 14.
Mamy ogarniety sklad, znamy sie z reala i wiemy co robic zeby zajac serwer.

darkmelody

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 13, 2015, 12:16:59 PM

A będziecie robić ludziom wjazd na chatę jak was PKną?
PS. Ty to ten rudy po lewej oczywiście?  :D

sobek

Cytat: Archonar w Grudzień 13, 2015, 12:15:03 PM
Cytat: blacktyger w Grudzień 13, 2015, 11:38:44 AM

Myślę, że wzmocnią DD i tanków w nadchodzących patchach czy update'ach. Pamiętam, że na C4-C5 taki SK mógł kite'ować DD i dawał radę z magami i łukami, w sensie paraliż wchodził i z uwagi na jego szybkość dawał rade oklepać. Kwestia tego tak samo przy Necro, jak te debuffy będą wchodziły.

Z tankiem jest ten problem, że MOŻE za rok ich wzmocnią póki co WL znaczenie lepszy od tanka.
Z czasem tank będzie zawsze przydatny no wezmie agro w razie problemów, fajna spokojna farma.

Ja osobiście lubie miec tanka w party, nie WL.

Grozana

Cytat: darkmelody w Grudzień 13, 2015, 01:58:46 PM
Cytat: PepsiQQ w Grudzień 13, 2015, 12:16:59 PM

A będziecie robić ludziom wjazd na chatę jak was PKną?
PS. Ty to ten rudy po lewej oczywiście?  :D

To ja się pisze jak takie ładne panny macie w składzie :-)

Ninngi

pogralem dzisiaj na core, zrobilem do 45 hawkeyea i sps`a  i nadal nie wiem kim grac hahaha XD, uzmyslowilem sobie ze raczej nie bedzie mi sie chcialo z boxem latac na plecach, ewentualnie tylko pp wchodzi w gre, ale to raczej jak bede expil spoila.

kim sie bedzie lepiej expilo solo do -50 lvl`u ? sps hawkeye ? (hawkeyem dobrze mi sie gra ale przerazaja mnie koszty, zastanawiam sie czy po tym nowym update bedzie mozna z shotami caly czas expic hawkeyem, a moze sps drozszy w utzrymaniu ?)

macie jakies dosw. z tym ktora postac powinna byc tansza w lvlowaniu ? (mam na mysli strzaly i ss)
po 2 podobno zeby dobrze sie bawic na 50+ hawkeyem na pvp to trzeba znacznie wiecej wydac na sprzet niz w przypadku nukera to jest prawda??

Archonar

Łuki zżerają dużo ss + mana też schodzi no i trzeba zainwestować w bizu :P
Sps akurat nie jest najtańszy z magów, szybki cast to dobre, sh o wiele tańszy, sorc tak po środku. Necro to wiadomo

PepsiQQ

Cytat: Ninngi w Grudzień 13, 2015, 07:05:31 PM
pogralem dzisiaj na core, zrobilem do 45 hawkeyea i sps`a  i nadal nie wiem kim grac hahaha XD, uzmyslowilem sobie ze raczej nie bedzie mi sie chcialo z boxem latac na plecach, ewentualnie tylko pp wchodzi w gre, ale to raczej jak bede expil spoila.

kim sie bedzie lepiej expilo solo do -50 lvl`u ? sps hawkeye ? (hawkeyem dobrze mi sie gra ale przerazaja mnie koszty, zastanawiam sie czy po tym nowym update bedzie mozna z shotami caly czas expic hawkeyem, a moze sps drozszy w utzrymaniu ?)

macie jakies dosw. z tym ktora postac powinna byc tansza w lvlowaniu ? (mam na mysli strzaly i ss)
po 2 podobno zeby dobrze sie bawic na 50+ hawkeyem na pvp to trzeba znacznie wiecej wydac na sprzet niz w przypadku nukera to jest prawda??

He bedzie drogi i wolny w exp, ale szanse sa wieksze ze cp/team znajdziesz.
Magowie sa tansi, op i szybciej expia, ale szanse na znalezienie ekipy nikle.
sps akurat jest kiepski zwlaszcza do gry solo/z boxem.

dd:
he+pp
mag:
sh, necro + pp (ewentualnie sorc top aoe, nie jest tak manozerny jak sps jak znajdziesz sobie cp na 40~).

JamesDoakes

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 13, 2015, 03:16:52 AM
Jak to nie bedzie ogarniete/pilnowane to ja pisze o refund i niech spierdalaja.
zapłać kartą to nie będziesz się prosił tylko jebniesz chargebacka :D

hasdan

PepsiQQ

Cytat: kornes w Grudzień 13, 2015, 08:47:54 PM
Cytat: PepsiQQ w Grudzień 13, 2015, 03:16:52 AM
Jak to nie bedzie ogarniete/pilnowane to ja pisze o refund i niech spierdalaja.
zapłać kartą to nie będziesz się prosił tylko jebniesz chargebacka :D

a tak zrobilem w sumie;d mastercardem

Cytat: hasdan w Grudzień 13, 2015, 08:49:34 PM
czemu necro + pp? SE najlepiej

tak, necro+SE (walnalem sie;p)

Dhol

Moderatorzy na 4game w końcu rozwiali wątpliwości niektórych odnośnie numeracji update'ów, bo nadal niektórzy tam jak i tutaj nazywali np Age of Splendor 1.2 czy 1.3.:

Classic 1.0_0813 - the starting RU version (0813 is August 13th - the date of patch released in Korea, year 2014)
Age of War = 1.0_1217 - the 2nd update in RU (1217 is December 17th - the date of patch released in Korea, year 2014)
Age of Splendor = 1.5_0520 (0520 is May 20th - the date of patch released in Korea, year 2015)
Saviors = 2.0_1209 (again, 1209 is December 9th, year 2015)

kabulek

Necro najbezpieczniejszy do solo (summon+tp), ale najdroższy w utrzymaniu ze wszystkich klas!
Sam miałem ochotę pograć nekro, ale po przeanalizowaniu wydatków na farmę zrezygnowałem:

10kk na 44lvl to nawet jak na x4.8 to jest chyba sporo. Przyjąłem cenę BSSC 90a jak rusek, który to liczył, ale skoro drop adeny większy to pewnie i ceny będą wyższe.
Jedyny ratunek to CDL, ale powodzenia dla pro solo playerów z EU w expieniu na CDL przy zgonie za 4%
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))