Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

serwer wystartuje okolo 23 jak russ pojda spac

Blad3PL

Cytat: RedWind w Grudzień 22, 2015, 06:40:53 PM
:D Niejeden priv powstał sprawniej, nie mając nawet 10% takich funduszy ....

https://youtu.be/UzuL982-Pb8
eee macie czaas :)

Wiesz, że to gościu gra? :3

RedWind

Sadek

Ehhh trzy godziny czekania, a teraz czekać w kolejce aby się zalogować....

RedWind

Sadek

Tiaa ale piwo się grzeje, bo obiecałem sobie, że otworze pierwsze po zalogowaniu się na serwer ;)

PS. udało się już komuś zalogować? Ponieważ nie wiem czy mam tak czekać czy zrestartować grę ;)

Grozana

Ja tez musze ogrzać moje piwo, specjalnie na ta okazje jest nie byle jakie bo "Dwa Pólsztyki" z pierwszego w Polsce browaru spółdzielczego a 6 na świecie, tak, tak to u mnie w mieście i to jest reklama :-)

RedWind

no i bardzo dobrze, dobre piwo należy reklamować !

DredziQ

No jak tam chłopaki? Chwalić się lvlami, dropami, ant queenami, botami.

Shanique

kamiil

patrze po streamach ruscy 20+ lvle farmią mobki, daje na polaczka a tam kolejka 20 osob do q moba ,a typ 12 lvl i pisze ze 8h czeka na skonczenie questa i konca nie widac  hahaha hahaha

edit: co daje ten quest na IT jakies q moby sie respawnuja kolo żab , bo sie zastanawiam jaki sens czekac

QRQ

Shiffer.

dooku655

Cytat: kamiil w Grudzień 23, 2015, 08:05:38 AM
patrze po streamach ruscy 20+ lvle farmią mobki, daje na polaczka a tam kolejka 20 osob do q moba ,a typ 12 lvl i pisze ze 8h czeka na skonczenie questa i konca nie widac  hahaha hahaha

edit: co daje ten quest na IT jakies q moby sie respawnuja kolo żab , bo sie zastanawiam jaki sens czekac

Mid ng broń i SS dla maga :)
Fuckup questa polega na tym, że najpierw musisz trafić moba bronią z q a potem dobić go. No a ludzie ani nie myślą ani nie czytają wiec od razu po respie biją z magii xd

dualc0re

Jakies info o online?
Patrzac po spotach i ilosci ludu w startowych miastach to dobre kilka tysi jest.
Pytanie czy po starcie 29 dojdzie kilka nastepnych tysi skladajacych sie z niedowiarkow.
AIM HIT DESTROY >aHd<

kamiil

Cytat: dooku655 w Grudzień 23, 2015, 09:39:10 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 23, 2015, 08:05:38 AM

Mid ng broń i SS dla maga :)
Fuckup questa polega na tym, że najpierw musisz trafić moba bronią z q a potem dobić go. No a ludzie ani nie myślą ani nie czytają wiec od razu po respie biją z magii xd

przeciez to jest chore tyle czekac   :o

gość zaczal pk 18k karmy i zrobil nową postać 12h w dupe  hahaha

a te lepsze party juz siedza gdzies gleboko w kopalniach i biją mobki w dupie mając questy

QRQ

Cytat: Shiffer. w Grudzień 23, 2015, 09:34:52 AM
Cytat: QRQ w Grudzień 23, 2015, 09:16:52 AM
Tylko 1 server otworzyli?

Tak
Zabawnie by wyszło gdyby po 27 musieli dostawić nowy serwer i większość ludu poszła by na ten nowy. I tyle by było po headstarcie...

blacktyger

Nie ma opcji, pierwszy serwer to pierwszy - każdemu komu zależało kupił preorder - to się zwyczajnie opłacało. Świeżaki się dostosują, buntownicy wrócą z podkulonym ogonem - wiadomo, że "topka" zostanie tutaj.

Póki co klimacik mi się podoba, tylko strasznie milczący ludzie w ioskach startowych, mam wrażenie, że połowa to adrenalina i boxy :D.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

kksmackoo

Grozana

Nie mogę się doczekać kiedy będę mógł wykrzaczać te booty dla full dropów :-) itemki fajnie lecą po zgonie.

blacktyger

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

RedWind

Dokładnie jak start core, też miał być jeden server .... ;P zobaczymy ile ludzi będzie 29
-------
no dobre sobie ;)
https://www.youtube.com/watch?v=i0H38tdMj_A

xRelapse

Cytat: RedWind w Grudzień 23, 2015, 12:40:18 PM
Dokładnie jak start core, też miał być jeden server .... ;P zobaczymy ile ludzi będzie 29
-------
no dobre sobie ;)
Wy serio myślicie, że liczba graczy 29 się zwiększy? Przecież 10 euro to nie 100 jak na pre order i kto był zdecydowany grać dawno to zakupił, jedynie Ci którym start/headstart nie pasuje wykupią go nieco później a drugie tyle quitnie przed nimi widząc ten "EU" serwer, nie dosyć że zabotowany to na dodatek praktycznie rosyjski więc casualki będą mieć jeszcze bardziej utrudnioną sprawę ze składaniem random pt (co nawet ze swoimi często woła o pomstę do nieba) :D
Jedyne co się może zwiększyć to boxy na shopy/buff boxy/bot boxy.

dooku655

Cytat: xRelapse w Grudzień 23, 2015, 02:22:08 PM
Cytat: RedWind w Grudzień 23, 2015, 12:40:18 PM
-------
no dobre sobie ;)
Wy serio myślicie, że liczba graczy 29 się zwiększy? Przecież 10 euro to nie 100 jak na pre order i kto był zdecydowany grać dawno to zakupił, jedynie Ci którym start/headstart nie pasuje wykupią go nieco później a drugie tyle quitnie przed nimi widząc ten "EU" serwer, nie dosyć że zabotowany to na dodatek praktycznie rosyjski więc casualki będą mieć jeszcze bardziej utrudnioną sprawę ze składaniem random pt (co nawet ze swoimi często woła o pomstę do nieba) :D
Jedyne co się może zwiększyć to boxy na shopy/buff boxy/bot boxy.

Czy Ty wgl grałeś wczoraj/dzisiaj na tym serwerze?

xRelapse

Cytat: dooku655 w Grudzień 23, 2015, 02:27:26 PM
Czy Ty wgl grałeś wczoraj/dzisiaj na tym serwerze?
Mam dostęp do 2 botowanych postaci dla adeny, problem? Sam na tym syfie grać nie mam zamiaru, a gra z randomami to beka.
Za dużo komentarzy się naczytaliście lub napisaliście pod filmikami z interlude, c1 na youtube. Nostalgia i klimat zostanie zgwałcony przez ruskich, boty i sypiące się random pt co 30 min, ludzie łudzą się, że wystarczy cofnąć kronikę w 2015 i będzie to co kiedyś i mentalność ludzi pozostanie taka sama.