Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mattz

TT1

TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

mattz

http://l2on.net/?c=online&a=stat&target=Skelth

top online byl 4132, nie jest zle jak na godzine 15 cet, to wieczorami czeba obczaic czy 3.5 przebije ^_^
Super ze dodali, bo mozna bedzie sledzic czy serwer umiera czy sie rozwija/trzyma

haran

Ciekawe czy z tak kiepskim startem wytrzyma dłużej niż Lilith.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

TT1

Cytat: haran w Grudzień 31, 2015, 03:19:41 PM
Ciekawe czy z tak kiepskim startem wytrzyma dłużej niż Lilith.
"Recorded record   4132 (30 December at 21:06, 20 hours ago)"
a start byl 22, imo duzo a nawet za duzo jak na ta kronike
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

haran

Ale szczerze powiedziawszy to ja się spodziewałem na starcie minimum 8k, a przez najbliższy miesiąc po 5k wieczorami.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

TT1

Cytat: haran w Grudzień 31, 2015, 03:50:05 PM
Ale szczerze powiedziawszy to ja się spodziewałem na starcie minimum 8k, a przez najbliższy miesiąc po 5k wieczorami.

Nie mozliwe na tej kronice, na moba wypadalo by 5ruskow 1europejczyk moze z 1-2 imigrantow i 4 boty, musieli by kolejne serwery odpalic.

xRelapse

QRQ

Jak po 22 marca będzie 2k to będzie dobrze  :)

sobek

Cytat: QRQ w Grudzień 31, 2015, 05:03:00 PM
Jak po 22 marca będzie 2k to będzie dobrze  :)

2k na tej mapie to jak 6k wcześniej.

666

In The Name Of Satan ...

mattz

Cytat: 666 w Grudzień 31, 2015, 05:53:43 PM
Cytat
http://l2on.net
ja się pytam się gdzie core!!!!!!!!!!!!!

oni dodaja tylko ru servery. Zreszta zerknijcie na online na gran kain/shillen .... Dobry transfer, all streamy ru, all top ch ru, all epicki ru

n/c

666

Cytat
oni dodaja tylko ru servery.
to classic eu to ru serwer Oo
In The Name Of Satan ...

blacktyger

Cytat: 666 w Grudzień 31, 2015, 06:01:15 PM
Cytat

W teorii też ru, w praktyce tylko ru :D
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

mattz

Cytat: blacktyger w Grudzień 31, 2015, 06:46:28 PM
Cytat: 666 w Grudzień 31, 2015, 06:01:15 PM
Cytat

W teorii też ru, w praktyce tylko ru :D

Jest bazowany w EU, z EU godz siege(jak bda) i oly(jak bdzie). Z eu forum+administracja, obsluga klienta(tickety). Natomiast duza czesc community z RU sie przetransferowala, przy obecnych cenach adeny mozna grac za darmo, bez zadnego ryzyka i wysilku (wystarczy sprzedac 100-150k adeny ...  a to jest nic).

TOP KLANY/CP = ru
TOP CH = ru
EPIKI sa/bda = ru
TOP lv = ru i bda ru (z olbrzymia przewaga, na mass pvp).
Sekcja rekrutacji -> wiekszosc cp/klanow ktore tam na 4game rekrutuja to ru

Jak komus to pasuje to ok, jak dla mnie ok ^_^ i tak nic innego nie ma do wyboru. Tak czy siak ruskow mniej jak na rpg-clubie wiec mozna grac.

666

są tez plusy dodatnie tej sytuacji (l2on). można będzie pooglądać wasz progres na serwie, sprzęt itp
gz 9brygada tfu kohortra 47 miejsca na top 50 liście serwa eu clasicc )
In The Name Of Satan ...

Soneo

Cytat: Acid w Grudzień 31, 2015, 09:23:45 AM
Kolesia fantazja poniosła z tą ceną.

Diabeł grasz na classicu?

Gram skusiłem się . Pójdę standardowo do ruskich :)) chyba ze masz że masz  ekipe  :afro:
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

RedWind

TT1

ten database na temat skyltha jest nie pelny

666

mało ludzi używa snifera który zbiera dane i wysyła na stronę. z czasem będą pełniejsze dane.
In The Name Of Satan ...

Attacker

Istnieją jakieś spolszczenia do L2?

Shanique

JamesDoakes

dane są od 30/12, więc na starcie mogło być więcej niż to 4,1k
w swoich typach wypadało mi właśnie takie ~60% względem startu na ru GK, a to i tak dobry, skoro rusckim chce się płacić prawie 3x więcej niż u siebie :D

mattz

Cytat: kornes w Styczeń 01, 2016, 06:21:27 PM
dane są od 30/12, więc na starcie mogło być więcej niż to 4,1k
w swoich typach wypadało mi właśnie takie ~60% względem startu na ru GK, a to i tak dobry, skoro rusckim chce się płacić prawie 3x więcej niż u siebie :D

jak oni sprzedaja tyle adeny to do pracy nie musza chodzic, jeszcze pare dni temu sprzedales 100k i miales na miesiac suba

Attacker

Instalka l2 zajmuje 18gb przed instalacją.
Ile zajmuje patch oraz jakieś pierwsze updaty?
Dzięki