NOBz - rekrutacja

Zaczęty przez karlossg, Grudzień 08, 2015, 10:29:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karlossg

NOBz (aka NewOldBoyz) Klan 3 lvl poszukuje aktywnych zapaleńców ;)

http://nobz.shivtr.com/

Klan dla osób doświadczonych przez życie i L2 - z nastawieniem na dobrą zabawą w pve i pvp ;)

Rekrutacja dla lvl 35+ (dla osób poleconych przez obecnych klanowiczów i starych znajomych od lvl 1+) zarówno dla pojedynczych graczy jak również całych CP.

Gramy w stylu casualhardcore :P, sensownemu minimum to 2-3h dziennie online, nie jest to ściśle kontrolowane ale przy braku jakiegokolwiek postępu w lvl przez 1-2 tygodnie gracz dostaje kicka z klanu. Mile widziana obecność na TSie, w przypadku akcji pvp obowiązkowa. Brak z góry narzuconego systemu CP, jednakże polecamy jako najlepszy sposób optymalizacji expienia przy mniejszej ilości czasu na grę. Za bota/scamowanie kick z klanu.

REKRUTACJA: jeśli pomimo powyższych pkt chcesz dołączyć napisz do mnie ingame "TnzM albo gdyby mnie nie było możesz łapać: mRw, Kvothe, Cuthbert.

xRelapse

W sumie Twój klan niczym nie będzie się różnił od innych - przeszłych, aktualnych i przyszłych polskich klanów  :D
No może jedyną rzeczą, że nie mijasz się z wypisaną tu prawdą która będzie praktyką w przeciwieństwie do założeń/regulaminów innych  hahaha
Polskie klany więcej udają niż grają.

Sorot

stary zielony Sorot sie nada ? xd

karlossg

Cytat: Sorot w Grudzień 08, 2015, 05:34:57 PM
stary zielony Sorot sie nada ? xd

Siemano Sorot, pewnie że się znajdzie, jak masz jakies namiary na ludzi z którymi gralismy przez te lata to daj im znać ;))

Cytat: xRelapse w Grudzień 08, 2015, 04:20:26 PM
W sumie Twój klan niczym nie będzie się różnił od innych - przeszłych, aktualnych i przyszłych polskich klanów  :D
No może jedyną rzeczą, że nie mijasz się z wypisaną tu prawdą która będzie praktyką w przeciwieństwie do założeń/regulaminów innych  hahaha
Polskie klany więcej udają niż grają.
My zamierzamy udawać że nie gramy ! ;)

Grozana

Chętnie dołączę do nobów jeśli będzie z kim wypić piwo i pogadać o głupotach późnym wieczorem, nie wiem jeszcze czym będę grał, wiem tylko że będzie miało cycki i fajny tyłek, gwarantuje idiotyczne poczucie humoru, normalne według swoich norm :-)

kasp69

SznycioR14

Jak chcecie pomęczyć Paradox-ów to tez mógłbym dołączyć- taki Menda ze mnie )

roli

Ktoś coś pisał na forum 4game, że szuka ludzi ze starego LR, nie wiem czy ktoś się tam zgłosił do niego. Ale chyba chodzi o czasy sprzed lancera.
https://4gameforum.com/threads/537832/

free bump

Dzysto

Ja chętnie dołączę, tylko jestem noobem w L2. Znajdzie się dla mnie miejsce?

karlossg

Dziś będę organizował jakiegoś TSa, jak serwer ruszy dam namiar na mnie ingame ws. invitów.

Co do bicia Paradoxów, trochę się boję, klan samych łuków, brzmi groźnie ;)

/edit

Testowo zamiast teamspeaka uruchomiłem serwer na Discord. Jak się nie sprawdzi to będziemy coś innego kombinować.

karlossg

blacktyger

a co z Oldboyzami?! /resurection forum i jedziemy pod starą sprawdzoną marką :D.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Sesto

free bump  i przy okazji pytanie czy lider to sie czasem pojawia  w grze? milo by bylo uzyskac jakis kontakt hehe

karlossg

Atm jestem inline przez swieta nie gralem :)

karlossg

Bump.

po ciężkich bojach na polach Aden i Elmore udało się wbić ..... 1 lvl klanu, teraz przed nami tylko pełna dominacja na serwerze ;p

w każdym razie zapraszamy wszystkich pozbawionych złudzeń i ambicji graczy l2 !

karlossg

haran

Tak z ciekawości: ile ludzi już macie? :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

karlossg

Ok 15 osob w klanie + pare osob chetnych do dołączenia

karlossg

bump,

Nasz plan całkowitej dominacji na serwerze jest realizowany zgodnie z planem, mamy już 2 lvl klanu co zostało okupione wieloma zgonami i wypitymi flaszkami.

Dorobiliśmy się także beznadziejnego darmowego forum !! --> http://nobz.shivtr.com/forums

karlossg

Bump ;)

Po ostatnim udanym skoku na Bank of Aden i składkach wpłacanych z naszych skromnych rent i emerytur udało się wbić 2 lvl Clan Fortune (6% bonus do expa).

Założyliśmy też alt klan bo jak się okazuje staruchów i nieogarów takich jak my jest więcej niż klan lvl 2 może pomieścić.

Vraghor

elooooo  :D :D
jednak ten classic nie taki hardkorowy jak ruski :)
pozdr :)
retired

karlossg

Siema darth,  serwer spoko bedzie w co grac przez najblizsze pare lat :p

Vraghor

retired

karlossg

rekrutacja czasowo wstrzymana ;p