Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dualc0re

Cytat: nawrot w Styczeń 20, 2016, 03:06:41 PM
Nawrot to nazwisko. Dosc popularne. To ostatnia moja wypowiedź w tym temacie. Do zobaczenia na serwie po 22.

nawrot1991 - nick sprzedajacego

tutaj na forum podane jest że  masz 26 lat czyli rocznikowo sie zgadza
przypadek ? nie sądze. lepiej się przyznać niż udawać głupa ze nawrotow jest duzo

bo w przypadek ze nawrot z tego samego miast w tym samym wieku o tym samym nazwisku cie trolluje to niezle jaja :) :bump: :noob:
AIM HIT DESTROY >aHd<

nawrot

1991 rocznik to 25 lat, a nie 26. Nie jestem dobry z matmy, ale przy Tobie jednak jestem geniuszem.

dualc0re

aaa jak cos screena z wiekiem mam na kompie bo nie chce mi sie przeklejac na neta ;)

lepiej uswiadom klanowiczy jak ich kantujesz
AIM HIT DESTROY >aHd<

nawrot

TT1

Forum Lineage 2 com pl Wydzial sledczy
Wyglada na to ... ze znalezlismy adene sellera ... YEEAAAAAAAAAA
TOP player z Polshy PepsiQQ "gracze w naszym cp to topka eu, takze jak liczysz ze fakt ze bocimy oznacza = brak skilla, to sie zdziwisz:D"

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

dualc0re

Masz rację walnalem sie o rok :)

Moj blad, przyznaje sie bez bicia   :oops:

screena masz
http://postimg.org/image/4ituqp5mr/
AIM HIT DESTROY >aHd<

dualc0re

Ale w sumie..

"Sie gra sie ma"
takze graj i sprzedawaj cudza adene :)
AIM HIT DESTROY >aHd<

nawrot

Ciesze sie, ze to, ze wydropilem was tak wielu was boli. I bedzie bolec jeszcze dlugi czas. Bo ja nigdzie sie nie wybieram! A teraz wracam cebulaczki pracowac, a wy reportowac! Yo

kamiil

tez wysylam reporta za glupote i ze jestes CL, a tak sie nie robi  !!

EsTeCzteryRkA

ja tam nikogo nie mam zamiaru reportowac, ale beka jest:D chociaz forum sie ruszylo xD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

dwarf juz za 200 zł, niedlugo nawrot nie bedziesz musiał pracowac

xRelapse

Powiem tylko tyle, wystarczyło 5 minut aby powiązać kilka kont internetowych - między innymi te którymi reklamował Pan swój klan na innych portalach, a także na portalach o innych grach lub na popularnych portalach społecznościowych  (lub popularnych kiedyś).
Każdy pokrywa się z imieniem, miejscowością, baa, nawet w nazwisku na jednym widnieje pseudonim Nawrot.
Także Panie Piotrze następnym razem proszę się dobrze zastanowić bo w internetach nic nie ginie a powinien Pan to wiedzieć - przecież był Pan absolwentem profilu informatycznego. Gdyby nie miał Pan sobie nic do zarzucenia bez zastanowienia mógłby Pan stwierdzić, że to Pana konto i aukcje a tak wywował Pan niepotrzebną gównoburzę wokół siebie.

PS. Ja wolę PES od Fify, Piotrze :)

dualc0re

wieka na forum mozna w latwy sposob zmienic, poza tym nie musial wpisywac prawdziwych danych, swoja droga za glupote sie placi jak sie ustawia nick jako nazwisko...
bardzo oryginalny zatem :D :D hahaha

swoja droga zadnego nawrota nei znam a w takie cudowne zbiegi okolicznosci nie wierze

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 20, 2016, 03:46:45 PM
Ale jakim wykolejeńcem i popaprańcem trzeba być żeby takie coś reportować na serwerze gdzie zostało już sprzedane 7.5k miesięcznych licencji do bocika...

jestes jasnowidzem i z krysztalowej kuli czytasz? skad info ze 7,5k dostepow cisnie na bocie?

kolejny troll? :D

a moze to twoj CL i zal ci dupe sciska ze twoje skladki ida na jego konto allegro i pieniezy a ty biedny na sama licencje bota tyle wydales :)
AIM HIT DESTROY >aHd<

Paran0ya

Chodzi o to że możecie sobie to wytykać  w sposób bardziej normalny  :o. Bez działań moderatorów i adminów każdy był by bezkarny, chyba nie jesteście w "internetach" pierwszy raz i już dawno to załapaliście..  :_delf_3_3:

xRelapse

Cytat: dualc0re w Styczeń 20, 2016, 05:02:32 PM
swoja droga zadnego nawrota nei znam a w takie cudowne zbiegi okolicznosci nie wierze
To nie jest jego nazwisko chociaż sam pseudonim od nazwiska pochodzi.

dualc0re

Cytat: xRelapse w Styczeń 20, 2016, 05:04:48 PM
Cytat: dualc0re w Styczeń 20, 2016, 05:02:32 PM
To nie jest jego nazwisko chociaż sam pseudonim od nazwiska pochodzi.
Cytat: nawrot w Styczeń 20, 2016, 03:06:41 PM
Nawrot to nazwisko. Dosc popularne. To ostatnia moja wypowiedź w tym temacie. Do zobaczenia na serwie po 22.

skojarzylem ze to jego nazwisko... ale wiadomo kiedy glupi klamie?
AIM HIT DESTROY >aHd<

Grooßer

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 20, 2016, 03:47:33 PM
ja tam nikogo nie mam zamiaru reportowac, ale beka jest:D chociaz forum sie ruszylo xD

Nie ma za co. Bez dramy nie ma L2. ;)
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

dualc0re

Cytat: Grooßer w Styczeń 20, 2016, 05:07:14 PM

ta, dzisiaj bedzie STUN EVENT

lepiej nie podchodzic do nawrota :D hahaha
AIM HIT DESTROY >aHd<

Grooßer

Cytat: dualc0re w Styczeń 20, 2016, 05:08:28 PM

Biorąc pod uwagę różnicę lvli mogę go spotkać najwyżej w mieście, ale będę miał się na baczności [/target nawrot] :P

Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

dualc0re

Cytat: Grooßer w Styczeń 20, 2016, 05:13:14 PM
Cytat: dualc0re w Styczeń 20, 2016, 05:08:28 PM

Biorąc pod uwagę różnicę lvli mogę go spotkać najwyżej w mieście, ale będę miał się na baczności [/target nawrot] :P

to kupi postac dopasowana do twojego lvla, stac go w koncu.
AIM HIT DESTROY >aHd<

kamiil

w sprzedazy adeny nie ma nic złego, ale jak robi to klan lider to cos jest nie halo  :(

xRelapse

Cytat: kamiil w Styczeń 20, 2016, 05:29:03 PM
w sprzedazy adeny nie ma nic złego, ale jak robi to klan lider to cos jest nie halo  :(
I jeszcze nas od cebul wyzywał :D Cóż za ironia losu i naiwność.

Grozana

Żałuje że od paru dni nie wchodziłem na forum, jednak na pudelku o wszystkich najważniejszych niusach nie piszą.

ShobuPL

A może by tak sprzedać od razu cały klan? :o